keskiviikko 10. elokuuta 2011

Never say never

Koskaan ei pitäisi oikeasti sanoa ei koskaan :)

En ole koskaan juuri pitänyt mistään retrojutuista, eikä meillä niitä juurikaan ole ollut. Lasten vaatekaapit ovat aina ollut aika maltillisen värisiä
ja mitään printtijuttuja meillä ei ole paljoakaan ollut.
Olen monesti ihmetellytkin, miten jotkut jaksavat kikertävänkukertavista vaatteista innostua ja olen tainnut jopa sanoa,
ettei meille ainakaan niitä koskaan tule..

Me&I -kutsuilta ja PO.Pistakin meille on tullut vain niitä yksivärisiä ja raidallisia juttuja.


PIkkuveli on ihan toista maata, kuin isommat lapset ja jotenkin hänelle sopivat paremmin värikkäät jutut ja huomaan, että olen pikkuhiljaa hänelle ruvennut enemmän ja enemmän katselemaan jopa noita retrojuttuja hänelle.

Kevään kokemusten perusteella tarha-aamut eivät meillä ole aia niitä kaikkein helpoimpia. Monena aamuna Pikkuveljen on saanut hyvälle päälle kaivamalla kaapista sen ainoan lentokonepaidan tai työkalupaidan, jotka ovat nyt jo liian pieniä.
Nyt on kaappin sitten tarhavaatteeksi eksynyt ihan uusia merkkejä uuttaa väriä,
jospa vaikka ne aamut olisivat vähän helpompia:)
Arki alkaa ensi viikolla, vähän jo ahdistaa..

5 kommenttia:

 1. Niinpä! Monesti olen minäkin tuota kommenttia jälkeenpäin ajatellut hymyillen. Ja jos tosiaan lähdöt kuviollisilla paidoilla helpottaa, niin mikäs sen parempi.

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on, että koskaan ei pitäisi sanoa koskaan. Vieläpä tuppaa olemaan niin, että mitä tiukemmin tuon "ei koskaan" on lausunut, sitä varmemmin asia tulee vielä eteen=) Näin siis minulla ainakin. Itse olen matkustanut toisinpäinperin eli retroista hempeämpään ja klassisempaan. En tykännyt seilortyylistä ankä monesta muusta jutusta, joista nykyisin tykkään.

  VastaaPoista
 3. Katselin itsekin juuri tuota autopaitaa Epulle, täytyy ehkä hankkia ;) Ymmärrän hyvin tuon, että poika tykkää iloisista vaatteista. Menin ostamaan Eppuselle yhden kirkkaan "kukertavankellertävän" paidan Lindexiltä viikonloppuna sen takia kun poika nauroi sille paidalle. :D Vai nauroikohan se mulle??? ;)

  VastaaPoista
 4. No just niin! Mä olen sanonut ettei retroa eikä printtejä. Koskaan. Jep.

  Poikien lempparipaidat on HM:n Toysstory ja Muppet-örkki. Ja lisäksi Mini on saamassa synttärilahjaksi tuon Po.p:n sinisen autopaidan, joka tuossa teidän pinossa on päällimmäisenä. :)

  Ikinä ei pitäisi sanoa ei ikinä.

  VastaaPoista
 5. Saija: Kiva kuulla, etten ole ainoa:) MEillä aamulähdöt ovat välillä aika karmeita, joten mikä tahansa helpotus nykyään kelpaa:)

  jarna: Ei todellakaan pitäisi sanoa ei koskaan! Minulla tämä retrovillitys on onneksi rajoittunut vain tuohon Pikkuveljeen ja niihin arki/tarhavaatteisiin, ainakin toistaiseksi, eihän sitä koskaan tiedä, kuinka käy:)

  Eppusen kaapilla: Autopaita on kyllä kiva! Ihana tuo paidalle nauraminen:) Kyllä meillä ainakin Pikkuveli pukee iloisen paidan mieluummin. Toivotaan, että nauru oli paidalle kuitenkin:)

  Nina: Ai sinäkin:) ON se kumma, kun tähän ikään mennessä ei ole vielä oppinut..Tai ehkä se on just se, että on tulossa vanhaksi?
  Hih, meillä Pikkuveli just H&M:ssä hiplasi ToyStory -paitaa (toystory on meillä kova sana parhaillaan!), mutta en antanut periksi, ei ollut kokoa;) Ehkä se vielä tulee meille,parempi ainakaan olla sanomatta, että ei varmasti tule:)

  VastaaPoista