maanantai 2. huhtikuuta 2012

Eilen ja tänään

Eilen oli mukava sunnuntai,
Neidin luistelukisat menivät hienosti,
vaikka mitaleja ei tullutkaan.

Hienoa nähdä, kuinka paljon kauden aikana on tapahtunut kehitystä
ja kuinka Neiti nauttii luistelusta.Valmennusryhmän tytöistä kaksi pääsi mitaleille
ja niistä koko porukka osasi iloita mahtavasti.
Toivottavasti tyttöjen hyvä keskinäinen henki pysyisi myös tulevaisuudessa,
vaikka toisiaan vastaan kilpailevatkin!

Kisakausi loppui näihin kisoihin, mutta harjoittelu jatkuu ihan samalla tahdilla
tänään taas 2h hallilla..
ja syksyllä on taas uudet kuviot, Neiti siirtyy seuraavaan sarjaan, Mineihin.

Kisoihin lähtiessämme eilen oli mitä keväisin ilma
ja pihalle oli ilmestynyt viikon aikana ihania keltaisia ilopillereitä


Krookukset kukkivat täyttä häkää ja tontin rajalta löytyi pari leskenlehteäkin:)Ekaa kertaa tänä vuonna minulla oli NIIN keväinen fiilis eilen,
 mutta tänään iski arki ja lumi pahemman kerran..
Illan ja yön aikana oli satanut yli 5cm lunta,
iltapäivällä osa oli vähän sulanut.Kenelle tästä takatalvesta voisi reklamoida?
Eilen kääntyi kevätvaihde päälle,
minua ei kyllä yhtään kiinnosta enää mitkään talvijutut!


Keväistä fiilistä voi koittaa tavoitella vaikka
kivalla Hilfiger -kassilla,
jonka voi voittaa täällä:)

18 kommenttia:

 1. Hieno jääprinsessa =)

  Meillä on ihan kunnon hanget vielä... puhettakaan mistään kukkasista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kyllä hän aikamoinen prinsessa onkin:)
   Meillä oli kaikki lumi jo hävinnyt, ennen viime yötä siis:(

   Poista
 2. Voin uskoa, että esitys oli hieno :). Monesko vuosi luistelua on menossa? Meidänkin neiti harrastaa taitoluistelua, mutta ei vielä kilpaile. Sitä odotellessa...

  Meille on tullut vuorokauden aikana n. 20cm lunta !!! En voinut uskoa silmiäni, kun aamulla katsoin ikkunasta ulos ! Juuri kun olin saanut kevätvaihteen päälle ja pyörätkin ehdittiin kaivaa varastosta ulos. Pöh! Toivottavasti saataisiin pian auringonpaistetta ja lämmintä, että saataisiin lumet veks ja äkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esitys oli kyllä hieno, vaikka pari pyllähdystökin tuli. Kamalinta on vaan se, kuinka itse aina niin jännittää toisen puolesta..
   Neiti aloitti eskarisyksynä luistelun, eli nyt on kolmas kausi lopuillaan. Hön oli ekan kauden ihan luistelukoulussa, josta hänet sitten nostettiin kilparyhmään, jossa kyllä pärjännyt tosi hienosti! Välillä oikien itsekin ihmettelee, kuinka sitö intoa riittää, harkkoja on kuitenkin 4 kertaa viikossa! Minkäs ikäinen teidän taitoluistelija on?

   No teillä onkin lunta sitten oikein kunnolla, täällä tosiaan noin 5cm (sekin minsta ihan liikaa!). Meilläkin on kaivettu pyörät ulos ja viime viikko lapset kulkivat kouluun pyörillä, tänä aamuna oli kova napina, kun ei annettu tuonne lumen sekaan mennä fillaroimaan.
   Toivotaan todellakin joukolla aurinkoa ja lämpöä!!

   Poista
  2. Mua jännittää jo nyt kevätesityksissäkin, joten voin kuvitella sitä jännityksen määrää, kun oma lapsi kilpailee :). Meillä on nyt luistelua takana 2,5v. josta eka vuosi oli luistelukoulua ja nyt tyttö luistelee kehitysryhmässä. Harkkoja on vasta kahtena päivänä viikossa. Molemmilla kerroilla jää + oheiset. Ikää neidillä nyt 6v. Pari vuotta nuorempi pikkuveli aloitti luistelukoulussa hänkin ja esiintyy nyt ekan kerran kevätnäytöksessä parin viikon kuluttua. Niisk*

   Poista
  3. Teillähän onkin aloitettu aikaisin luistelu;) Meillä Neiti itse keksi voimistelun ja muun urheilun jälkeen ihan itse luistelun, eikä valmentajan mukaan juuri myöhemmin olisi voinut aloittaa. Kevätnäytöstä meilläkin nyt jännitetään ja ihania (ja jännittäviä..)ne ovatkin katsoa. Meill Pikkuveli myös 4v, mutta ei tänä vuonna vieä halunnut luistelukouluun, katsotaan syksyllä, aloittaako hänkin. Tsemppiä teille molemmille kevätnäytökseen!

   Poista
 3. Luistelukilpailut ovat varmasti upeita kokemuksia monella tavalla. Meillä pelkästään luistelun lähestyvä kevätnäytös on saanut luisteluinnon huipppuunsa. Viime vuotista esitystä katsottiin viimeksi tänään dvd:ltä ja fiilisteltiin ;-)

  Täällä ollaan myös tosi kypsiä lumentuloon. Periaatteesta en suostu kolaan tarttumaan. Viikonloppuna pesetettiin autot varmaan ekan kerran tänä vuonna ja nyt päivän jälkeen ne ovat yhtä likaiset kuin ennen pesua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisat ovat kyllä aika hienoja kokemuksia, joskin koettelevat äidin hermoja monella tapaa..se jännitys, kun oma lapsi sinne jäälle menee on ihan sietämätön..ja sitten se tulosten odottelu, myös sietämätöntä, tytöt ihan hysteerisiä jännityksestä:) Ja aina noihin reissuihin menee koko päivä, vaikka itse suoritus kestää sen 4min ja nytkin halli oli ihan tuossa naapurikunnassa. Meillä ei olla ehditty vielä jännittää kevätnäytöstä, kun nyt oli tämä finaali. Näytöksen jännittäminen alkaa varmaan sitten ensi viikolla:) Toisaalta se on ihanaa, kun sitä intoa riittää ja hommasta nauttii!

   Lumentulo oli kyllä ihan tyhmää, meillä ei ihan kolaamaan tarvitse ryhtyä, mutta kyllä se saisi mennä pois ja äkkiä!!

   Poista
 4. Mulla aikanaan jäi taitoluisteluharrastus kuuden vuoden jälkeen siihen kun en tykännyt pakollisista kisoista lainkaan. Siinä vaiheessa olisi muutenkin pitänyt aloittaa treenit 6krt viikossa eikä motivaatiota riittänyt. Harmi kun sitä ei voinut tunneilla harrastaa ihan vaan omaksi ilokseen. Hienoa että teillä tykätään kilpailuista eikä se tule esteeksi ihanalle harrastukselle :)

  Mä myös osallistun reklamaatioon. Eihän tätä lunta tässä vaiheessa vaan enää kestä millään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, sinulla on itsellä taitoluistelutausta! Mun varmaan pitää tulla sun luo jollekin kurssille, jotta opin tunnistamaan kaikki hyvpyt ja jutut! Treenimäärä kyllä lisääntyy aika huimaksi jossain vaiheessa, jos vaan jaksaa kilpailla ja pärjää. Meillä Neiti tykkää esiintyä, joten kisat ovat hänelle harrastuksen suola;) Tuo on kyllä valitettavan totta, luiustelua, kuten ei montaa muutakaan urheiluharrastusta voi vaan harrastaa omaksi ilokseen, vaan toiminta perusttu aina siihen kilpailemiseen. Luistelukin on sen verran raaka laji, kun vähän vanhemmaksi tulaan, eli jos ei pärjää, on ainoa vaihtoehto monellakin lopettaa. JOkunen tyttö meidän seurasta on siirtynyt kilpailu"uran" jälkeen muodostelmajoukkueeseen.
   Juu, lumi on kyllä ihan kestämätöntä, meillä ainakin satoi taas tänään lisää:(

   Poista
 5. Kyllä näyttää neiti ihanalta! Kiva, että osaavat iloita myös toistensa menestyksestä!
  Mä en kanssa jaksa tätä lumentuloa, tänäkin aamuna lisää vaan tulee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Minusta tuo joukkuehenki on kiva juttu ja toivon todella, että se säilyy!
   Täällä on tullut myös tänään lisää lunta, ihan kamalan tylsää!!!

   Poista
 6. Ihastuttavan näköinen neiti ja on tosiaan hienoa,että tytöt kannustavat toisiaan!!
  Tää lumi on kyllä syvältä:( Varsinkin kun olin jo laittanut ja pessyt talvivaatteet jemmaan...
  Kyllä se kevät kaiketi kuitenkin tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä se minustakin on ihanaa, että lapset osaavat iloita aidosti toisen menestyksestä, eivätkä ajattele,että se on itseltä pois!
   Lumi on NIIN syvältä. Minulla oli viime ja edellisviikkot niin kiireisiä, että en kerinnyt ihan kaikkia toppia vielä pestä pois, kerrankin hitaudesta jotain hyötyä (vaikka ei kyllä lohduta tippakaan!!)
   Kyllä se kevät tulee, pakko vaan uskoa!

   Poista
 7. Luistelu on ihana harrastus lapsille ja mukavaa että osaavat iloita toistenkin menestyksestä! Täällä lunta tuli eilen ihan kunnolla ja niinhän se takatalvi taitaa joka vuosi tulla :/ Täällä ei siis vielä tietoakaan leskenlehdista tai muista kukista! Mutta kyllä se kevät sieltä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luistelu on kyllä tosi kiva harrastus, joskin aika nopsaan kilpailuhenkinen (ja vanhempien kukkarolle aika tyyris..) Tuo toisen onnistuisesta iloitseminen on minusta sellainen ominaisuus, jonka toivon siirtyvän myös muuhin elämään noilla tytöillä!
   Totta, kyllä se takatalvi aina tulee, ja aina siihen on yhtä valmistautumaton..jotenkin nuo kevään ekat aurinkoiset päivät ja kukat virittää mielen niin totaalisesti kevääseen, ettei siihen mitään takatalvia kyllä tarvittaisi:)

   Poista
 8. Niin samaa mieltä tuosta lumesta! ON raivostuttavaa kaivaa autoa lumikasasta ja tehdä lumitöitä vielä huhtikuussa.

  Aivan ihana jääprinsessa! Nuo lasten näytökset ja pelit on kyllä niin parasta, vaikka sitä itse aina jännittääkin eniten. Voimistelussa eivät edes kisaa vielä niin, että laitettaisiin paremmuusjärjestykseen. Saavat vain arvostelut tuomareilta valmentajan kautta. Mutta silti sitä aina selkä hiessä jännittää toisen suoritusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lumi kyllä saisi jo riittää tältä talvelta. Varsinkin tuo auton kaivelu aamuisin lumikasasta on tosi ärsyttävää (meillä kun ei ole edelleenkään sitä autotallia..)
   Voi kiitos, kyllä hän sellainen prinsessa onkin;) On tosiaan kiva katsoa peleissä ja esityksissä, kuinka se harjoittelu on tuottanut tulosta, vaikka se välillä vähän liikaa jännittääkin! Tintti -sarjassa luistelijoiolle tuomarit antavat pisteet, kolmen ensimmäistä aina palkitaan, loput ilmoitetaan aina luistelujärjestyksessä. Ainakaan vielä tytöt eivät juuri ole kiinnostuneita pisteistään, mikä minusta oikein hyvä. Ensi kaudella, seuraavassa sarjassa luistelijat rankataan jo ihan paremmuusjärjestykseen. Olen vähän miettinytkin, miten se muuttaa tyttöjen suhautumista kilpailemiseen. Toivottavasti ei ainakaan kovin paloa! Minusta ihan vielä ei tarvitsisi paremmuusjärjestykseen kaikkia laittaa..

   Poista