maanantai 27. syyskuuta 2010

Koulukuvaan

Ainakin meillä on taas se aika vuodesta, kun lapsien repuissa ja tarhakasseissa on kulkeutunut kotiin lappuja, jossa on ilmoitettu, että lapsenne koulu- / tarhakuvaus on silloin ja silloin..

Vaikka alkusyksystä keskusteltiin mediassa paljon koulukuvauksista ja niihin liittyvistä ikävistäkin lieveimiöistä, minusta kuvaus on ollut aina kiva juttu. Omasta kouluajasta muistan, että kuvauspäivät olivat kivoja, samoin päivät, kun kuvat saatiin ja niitä vertailtiin ja vaihdeltiin kavereiden kanssa.. Vieläkin niitä vanhoja koulukuvia on kiva katsella tai ei ehkä ihan kaikkia..


Hankin aikoinaan Isoveljelle Hannasin ihanan Kouluvuoteni -kehyksen, ajattelin, että olisi mukava muisto kouluajoilta sitten joskus aikuisena. Olen ostanut myös samanaisia kehyksiä kummi- ja sukulaislapsille lahjaksi koulunaloitusvuonna.
Neidillekkin ostin jo monta vuotta sitten jemmaan odottamaan.

Onneksi ostin,
noita missä on käsin kirjoitettu
luokat ja teksti Kouluvuoteni
ei enää saa,
Pikkuveljelle koitin etsiä..
Nykyään saa vain sellaisia,
joissa 9 aukkoa ja alaosassa teksti tarrana:(Neidin kehys odottaa sitä ekaa kuvaa, Isoveljellä on jo hyvää vauhtia täyttymässä.Olen jo omilta kouluajoiltani tottunut siihen, että koulukuvaan pistetään päälle siistit vaatteet ja tukka kammataan siistiksi :)  muutakin kyllä - ainakin täällä maalla - näkee.

Meillä pojat on tänäkin vuonna kuvissa samikset:

 Paidat Burberry, Farkut H&M ja Gant


Neidille ei etsinnöistä huolimatta sitä Lilaa Burren mekkoa löytynyt,
enkä sitten saanut paitaan sopivaa harmaata ruutuhamettakaan ajoissa, edelleen sitä odotetaan:(
joten nyt ekaan koulukuvaan mennään näillä:

Paita Burberry, hame DPAM ja sukkikset NoaNoa


Ja sitten sanokaa JUUSTO :)

2 kommenttia:

  1. Tykkään Hannasin jutuista, tuo kehys vaikuttaa tosi kivalta, täytyykin kurkata niiden sivuille millaisia muita vaihtoehtoja heillä olisi!

    VastaaPoista
  2. -Anni-: tykkään myös kehyksestä ja harmi oli aika iso, kun sain selville, ettei samaa enää Pikkuveljelle saa edes tilaamalla:( Muita kivoja Hannasilla kyllä on, niistä varmaan joku sitten aikanaan hänelle hankitaan sarjaa täydentämään, onneksi ei ihan vielä tarvita:)

    VastaaPoista