torstai 2. syyskuuta 2010

Kuuden vaatteen haaste Vol.2 Neiti

Toinen osa Prinsessaleikkejä blogin kivaan haasteeseen, 

jossa tavoitteena on siis käyttää vain kuutta vaatetta kuukauden ajan
(tähän ei kuitenkaan lasketa mukaan alus- ja ulkovaatteita, asusteita, urheiluvaatteita tai yövaatteita).

Neidin kuusi vaatetta vosivat näyttä vaikka tällaisilta:Farkut Hilfiger, hame Zara, trikoopaidat Ralph Lauren ja Lili Gaufrette,
tunika Burberry ja neuletakki H&M


Tämä kuuden setti on Neidin kanssa yhdessä katsottu:)

Farkut on koulussa aivan ehdottomat, ainakin vielä lämpimillä ja kuivilla keleillä. Niihin voi sitten yhdistää arkena trikoopaitoja ja kaupungille voi lähteä tunikan kanssa. Hameeksi valikoitui viimetalven suosikkihame. Sen kanssa pidettiin paljon neuletakkeja. Tunikan kanssa voisi toimia vähän paremmassakin menossa. Hamekausi koittaa sitten, kun siirrytään taas käyttämään ulkohousuja.

Meillä oli Neidin kanssa hyvät keskustelut siitä, paljonko ihminen vaatteita tarvitsee ja miksi vaatteita ei tarvitse vaihtaa montaa kertaa päivässä meillä siis ongelmana tällä hetkellä se, että Neiti vaihtelee vaatteitaan moneen kertaan päivässä ja huone on täynnä vähän käytettyjä vaatteita erilaisissa mytyissä.. Ongelma on tietysti myös vaatteiden määrä..

Toivoisin, että tämä siis voisi toimia myös kasvatuksellisesti:)

Tällä hetkellä Neiti ei todellakaan pärjäisi kuudella vaatteella edes kolmea päivää. Jos pääsisimme tuosta vaatteidenvaihtorumbasta, voisin kuvitella, että voisi onnistuakin..

2 kommenttia:

  1. Toimivan ja kivannäköisen setin olette valinneet. Meillä myös tuo sama ongelma, että tyttö vaihtaa vaatteita lukemattomat kerrat päivässä ja sen myötä niitä vaatemyttyjä on joka puolella. Argh.

    VastaaPoista
  2. MammaMia, kiitos:) Lohduttavaa kuulla, että jollain muulla sama ongelma;)

    VastaaPoista