perjantai 11. helmikuuta 2011

Myydään..

Kahvia, pullaa ja makkaraa jäähallin kahviossa koko sunnuntaipäivä..Laatikkokaupalla suklaata..


Sukkia..
Pesuaineita..
Raakapakastettuja levonnaisia..

ja mitä mahtaakaan vielä tulla eteen..

Ja miksiköhän?

No siksi kun tämän


käyttö on niin kallista
ja pikkuseuroissa kausimaksuja koitetaan pienetää erilaisilla talkoilla..


Tänä talvena ollaan jouduttu myymään vaikka mitä
 lasten luisteluharrastusten vuoksi.

Lähikaupungin liigaseuran junnutoiminta kustannettiin
suoraan vanhempien kukkarosta
 ja tietysti siellä niitä sponsoreitakin riitti vähän enemmän.

Minä olisin kyllä enemmän sen korkeamman maksun kannalla,
 aikaa harrastuksiin menee ilman myymisiäkin ihan riittävästi.

RENTOUTTAVAA
PERJANTAI-ILTAA KAIKILLE!
Arvatkaapa mihin minä tästä lähden?
No jäähallille kahviovuorolle tietysti:)

7 kommenttia:

 1. Mukavaa kahvilavuoroa! : D

  Meillä tupsahti poikien maksut juuri eilen postilaatikkoon..onhan siinä maksettavaa!

  Mutta silti maksan kivasta harrastuksesta kuin että makaisivat sohvalla tai istuisivat koneella kaiken aikaa.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole vielä jouduttu / päästy talkoojuttuihin harrastuksissa. Mulla on kanssa ollut mielessä harrastuksiin liittyvä postaus. Hienoa, että jaksatte nähdä vaivaa ja panostaa lasten harrastuksiin. Tosiasiahan on, että ne lapset joiden vanhemmat jaksavat kuskata ja kannustaa, pystyvät myös sitoutumaan harrastuksiinsa pidempään. Tsemppiä kahvilavuoroon!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Paketti tuli tänään,kiitos!
  Vaatteet oli tosi hyväkuntoisia,ja olivat mielusia neidillekin :)
  Kivana yllärinä söpöiset sukat!
  Mukavaa viikonloppua,
  Kirsi

  VastaaPoista
 4. Mutta teikäläisen tarmolla te saatte kaupaksi ihan mitä vain;-) mitäpä sitä ei äiti lastensa eteen, eikö?

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa viikonloppua sinne makkaralastan varteen. Pakko myöntää että tässä yksi viikko haastatin junamatkan työkaveria jonka molemmat lapset ovat samoissa harrastuksissa kun teidän lapset ihan noin niinkuin tulevaisuutta ajatellen, ei helppoa, mutta kuulemma palkitsevaa :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä kahvioon! Ei tässä varmaan kauaa mene kun on meilläkin sama edessä. Meidän koti seurassa on muuten mahdollisuus ostaa itsensä ulos tuosta kahviovuorosta ;) Siis vuoro on mutta siihen voi palkata kahvion tytöistä jonkun sitä pitämään. Mun vanhemmat käytti sitä (laiskoja?) kun mun nuorimmainen veli vielä pelasi.

  VastaaPoista
 7. Marze: Kiitos, kyllähän se ihan mukavasti meni, kaverina oli mukava toinen äiti:) Maksut ovat kyllä tosiaan aikamoiset , mutta kyllä sen tosiaan mielellään maksaa, kun tietää, että siitä on oikeasti hyötyä ja poika sinne innolla menee!

  -M-: Minusta tuntuu, että näitä talkoojuttuja on lähinnä näissä joukkuelajeissa (ja sitten muuten vaan kalliissa jutuissa), vai olenkohan ihan väärässä? Toisaalta nuo talkoojutut ovat ihan kivoja, kun tutustuu muihin vanhempiin, mutta tuo kaikenlainen myyminen kyllä minua ainakin vähän tökkii..Tuo on varmasti totta, lapset jaksavat sitoutua harrastuksiin paremmin, jos vanhemmatkin ovat mukana kuviossa. Innolla jään odottamaan juttuja teidän harrastuksista!

  Kirsi: Kiva kuulla, että paketti tuli perille ja oli meiluisa! Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne myös!

  Aamunkukka: Kyllä sitä äiti tosiaan kaikkensa lasten eteen tekee, välillä vähän liikaakin:) Kiva, jos olen antanut itsestäni tarmokkaan kuvan, vaikka ei se aina kyllä ole ihan koko totuus..:) Mukavaa viikonloppua myös Sinulle!

  -Anni-: Sinulle myös mukavaa viikonlopun jatkoa! Onneksi makkaranpaistoa ei ole kuin viikonloppuisin eli perjantaivuoro olikin kahviossa ihan leppoisa:) Olen ihan samoilla linjoilla työkaverisi kanssa, kyllä lasten harrastuksien järjestäminen on meillä ainakin välillä kaikkea muuta kuin helppoa.. Mutta kyllä se on ERITTÄIN palkitsevaa, kun näkee kuinka lapsi nauttii päästessään harrastuksensa pariin tai on innoissaan onnistuneesta suorituksesta. Olen myös huomannut, kuinka paljon harrastusten mukana on tullut esim. omatoimisuutta ja kykyä hoitaa omia asioita. Oletkos jo valmiiksi katsonut luisteluseuroja läheltä? Meidän seuran luistelukoulussa nuorimmat taitaa olla juuri Lottiksen ikäisiä;)

  Monalisa: Kiitos tsemppauksesta, mukavasti vuoro sujui! Vaikka se hieman kyllä harmitti sinne kahvilaan mennä, oli se kuitenkin ihan mukavaa, ainakin vähän erilaista normaalista:) Meidänkin seuralla on kuulemma samanlaista toimintaa, voi ostaa "maksullisen tytön" hoitamaan vuoron, mutta en suoraan sanottuna ehtinyt selvittämään asiaa tarkammin. Seuraavalla kerralla, kun vuoro napsahtaa, pitää asia koittaa selvittää hyvissä ajoin! Toivon kyllä, että vuoroa ei ihan heti tulisi taas kohdalle:)

  VastaaPoista