torstai 17. helmikuuta 2011

Tunnustettu

Olen ihan otettu.
Olen saanut TAAS ihana tunnustuksen!!

Iso KIITOS Saijalle Neidin vaatekaappin tästä ihanuudesta ja päivän piristyksestä

♥♥♥
The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille ihanille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogia koskevaan kysymykseen ja jakaa tämän eteenpäin viidelle, jotka mielestänsä ansaitsevat sen.1. Milloin aloitit blogisi?

Elokuun alussa 2010
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Kirjoittelen enimmäkseen lastenvaatteista ja meidän lasten arkijutuista.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?

Tätä olen itsekin paljon pohtinut, enkä kyllä itse ole vastausta keksinyt:) Linjattomuus? 4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Saijan tapaan seurailin ennen blogin aloitusta pitkään muiden blogeja ilman kommentoimista. Sitten uskaltauduin kommentoimaan ja kesällä kypsyi vähitellen ajatus, että jospa minäkin kokeilisin.. Ensimmäistä tekstiä mietin pitkään ja monta viikkoa se pysyi tuolla bloggerissa, ennekuin uskaltauduin julkaisemaan sen. Edelleenkin pohdin, kiinnostaako meidän jutut ketään oikeasti..Kirjoittaminen on kuitenkin kivaa ja tämä blogimaailman yhteisöllisyys on mahtavaa. Ja on ollut ihanaa "tutustua" moniin muihin lastenvaatehöperöihin. On tosiaan kiva huomata, ettei ole ainoa lajissaan:) 

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluasin muuttaa montaakin asiaa. Aloitetaan vaikka kuvista. Meillä on kohtuullisen hyvä kamera, joten sitä ei voi syyttää. Kuvaajassa siis vika. Olen luvannut opetella, pikkuhiljaa.

Haluan antaa tämän tunnustuksen seuraaville ihanille blogeille: (Saijalle voisin antaa tämän tietysti takaisin ja myös Saijan listassa olleille blogeille, mutta teillä on nyt jo omanne, joten minulta joillekin muille:)

Arjen iloja ja ihmeitä - M -

Monalisas´s smile Monalisa

Pikkuruisia juttuja SiniK

Kiljusen herrasväki Johanna

Tyylisuuntauksia Jarna

9 kommenttia:

 1. Voi, kiitos! Paljolti sun rohkaisusta uskaltauduin tähän maailmaan :-)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä täälläkin ja oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Jarna: Ole hyvä vaan:) Blogisi on kyllä ihana, jaksat aina esitell meille kaikkia ihanukúksia ja jakaa hyviä vinkkejä! Unohtamatta tietenkään suloista Nöpöä, jolla aina niin ihania vaatteita!

  - M -: Ole hyvä vaan, kiva, jos sait rohkaisua.

  Saija: Kiitos kiitos!! Hyvää viikonloppua myös sinne!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihananainen!!! Olen otettu ja samalla yllättynyt. Olin aivan varma että sun blogisi olis ollut pystyssä kauemmin kuin mun :D Sä oot jotenkin paljon konkarimpi kuin mä ;D

  VastaaPoista
 5. Monalisa: Ole hyvä vaan!! Olet tunnustuksen todellakin ansainnut kaikkine ihanine kakkuinesi ja suloisine poikinesi:) Höpö höpö, mitenkäs minä nyt konkarimpi olisin..? Vanhempi toki olen:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos taas! Sinä se ehdit aina laittaa minulle päin, niin etten ole vielä saanut hehkuttaa ihanaa blogiasi :D Nytpä heitinkin pallon takaisin...

  VastaaPoista
 7. Kiitos Riikka ♥
  Ihana miniloma on takana ja jospa saisi palattua tähän tunnustusasiaan nyt blogissanikin :)

  VastaaPoista
 8. Johanna: Ole hyvä ja kiitos itsellesi:)

  SiniK: Ole hyvä! Teillä olikin ihana loma (olen kyllä vähän kade!!)

  VastaaPoista