tiistai 8. maaliskuuta 2011

Pomppu kesään

Ihana POMP DE LUX avasi ihana kesämallistonsa tänään.

Aivan ihania!
Meille löytyisi vaikka mitä, sitä kaivattua mustaakin:)
Meillä on kesävaatteita jo ihan tarpeeksi, mutta voikohan näitä vastustaa..?


Pojillekin oli kaikkea kivaa.
Ja koot olivat 152cm asti, eli saadaan pojille vielä jotain samiksia..Syksyllä meille tuli näitä ekaa kertaa ja laatuun olen ollut tyytyväinen.
Korkeat postarit ovat ainoa miinus,
mahtaisinkohan saada jonkun kimppaan..?

Vielä on vähän päivää jäljellä, joten vielä voin toivotella kaikille
HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!!

11 kommenttia:

 1. Meille olisi löytynyt kanssa muutamia tosi kivoja juttuja, mutta kun aika paljon jo on kaikkea. Ajattelin odottaa jos aleihin jää.

  Hyvää naistenpäivää myös sinne!

  VastaaPoista
 2. IHANIA! Siis kaikki. Meille ei riittänyt aleista viimeksi mistään kokoja :(, kuolaten olen katsonut muiden kaapeista näitä. Mua kiinnostaisi kovastikin tilata jotain, mutta tosiaan noi postarit pännii. Missäs te asuittekaan...? ;)

  VastaaPoista
 3. Vähän kyllä muutama juttu houkuttelisi.. Asutteko pääkaupunkiseudulla?

  VastaaPoista
 4. Kiinnostaisko kimppatilaus? Yhdet housut + paita setti kiinnostaisi mutta noilla postareilla kannataa kyllä yksin jättää tilaamatta. Ihania :)

  VastaaPoista
 5. Niinhän sulla tuolla pienellä lukikin :) aina ne pienet tekstit jää lukematta. Eli kimppatilaus kiinnostaisi täällä ainakin! Vaikka puoliksi jollei muita saada. Pienempi silloinkin jo kumminkin.

  VastaaPoista
 6. Ihania poimintoja, mä en ole vielä sinne saakka ehtinyt, jossain vaiheessa pitää kurkkia :)

  VastaaPoista
 7. Saija: Meillä on myös tuo kesä jo aikalailla hoidettu..Meille löytyisi tuolta yllättävän paljon juttuja sekä pojille, että Neidille..Tuo alejen odottelu ei ole kyllä ollenkaan huonompi idea:)

  maman: Minä tykkäsin ja Neiti myös:) Onnistuin saamaan alesta syksyllä aika kivasti kaikkea kivaa Neidille, pojille ei ollut enää kokoja ollenkaan. Eli jos aleen odottaa, saa olla varmaan aika nopsa, jos jotain mielii saada.. Asustellaan täällä Turun suunnalla. Meneekö yhtään samaan suuntaan..?

  -Jassu-: Houkutuksia olisi kyllä, joo..:) valitettavasti asutaan kaukana pääkaupunkiseudusta:(

  Anna: Periaatteessa kimppatilaus kyllä kiinnostaa! Voisin tosiaan ottaa meille vaikka ja mitä tuolta, mutta oikeasti tarvetta ei taida olla..eli vähän vielä harkitsen:) Laita kuitenkin sähköpostia, niin katsotaan, meneekö maantieteellinen suunta yksiin:) xriikkax(at)gmail.com.

  -Anni-: Meille ainakin siellä oli tosi paljon kaikkea kivaa. ja mikä tärkeintä Neiti tykkäsi niistä:) Olisi siis varmaan ollut parasta olla minunkin kurkkimatta:)

  VastaaPoista
 8. Noi on tosi kauniita, mutta kuten huomasit niin meillä ei kovin ole tarvetta :) Ihailen sit teillä muilla näitä!

  VastaaPoista
 9. Nää on kyllä niin kauniita. Koitan saada kaverini tilaaman kans ;) Muuten jään odottaan aleja, toivottavasti olis kokoja ja valikoimaa vielä sittenkin!

  VastaaPoista
 10. Kertakaikkiaan ihania!! Muutaman jutun vois tilata.

  VastaaPoista
 11. Sini: Teillä tosiaan näytti olevan kesägarderobi kunnossa;) Meilläkään ei ole oikeasti mitään tarvetta, katsotaan sorrunko..!

  Terhi: Kimppatilaus on kyllä ehdottomasti kannattava, postarit ovat todella huikeat!! Toivottavasti saat kaverin:)Olen vähän kahden vaiheilla tilauksen kanssa, katsotaan maltanko odottaa aleaikaan..

  -Martze-: Ihania ovat! katsotaan maltanko olla tilaamatta:)

  VastaaPoista