torstai 31. maaliskuuta 2011

Siistimpi ongelma

Meillä on kesävaatesuunnitelmat vielä pahasti kesken.
Ilmojen puolesta tosin  ei taida kyllä olla ihan akuuttia kiirettäkään.. 

Neidille on tulossa ja kotiutunutkin
aika monta kivaa mekkoa (niistä myöhemmin lisää),
mutta poikien tilanne on aika huono.

Ja koko porukalle ei tunnu löytyvän oikein mitään samistelujuttua..

Pojille meillä on ollut juhlaan yleensä jotkut
samanlaiset / samanhenkiset
monesti BBYn
lyhythihaiset tai muuten kesäiset paitikset

Tallaisia löysin, mutta jotenkaan ei iske..Punainen ei vaan ole jotenkaan meidän poikien väri
ja tästä kuosista en ole löytänyt meidän kokoja

Monella merkillä löytyy kyllä kivaa,
 mutta koot eivät riitä enää isoveljelle (152cm-)

OLISKO JOLLAIN HYVIÄ VINKKEJÄ..?

Semisiisteinä paitoina meillä on luotettu pikeepaitoihin lähinnä Gantilta.
Tämän vuoden raitapikee ei oikein myöskään väreiltään iskenyt
ja tähtipikeitä ei olen näkynyt:(.

Yksiväriset pikeet onneksi sentään löytyi. 
Niistä myöhemmin.

Olenkohan tullut ronkeliksi (vanhaksi...) vai
onko muidenkin mielestä poikien kesämallistot jotenkin tylsiä?

9 kommenttia:

 1. Harmi kyllä mun tietämys poikien vaatteista on ihan olematon, joten musta ei kyllä ole apua. Tulin kuitenkin jättämään terkut ja toivottamaan mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Eipä ole mustakaan apua näissä poikien jutuissa. Mutta teidän mekot kyllä sitten taas kiinnostavatkin :) Meillä ei ole kesään hankittu yhtään ainoaa uutta mekkoa, vanhoilla ja jemmamekoilla mennään ainakin vielä... joku pikeemekko kyllä tarttuu vielä mukaan, jos vain vastaan tulee... :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä! Vaikeeta hommaa, tämä poikien pukeminen!
  Toi BBY.n vaaleampi kuosi miellyttäisi munkin silmää, menee kyllä harkintaan.
  Yhtään lyhythihaista juhlapaitaa kun ei vielä ole.
  Mukavaa loppuviikkoa/viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 4. Mä en ole oikein lämmennyt BBY:n tämän kesän väreille. Itse tykkään Armaanista pojalle, (kukkaro ei).En ole perehtynyt uuteen mallistoon, mutta IKKS:llä on ollut usein kivoja poikien vaatteita. Odotan innolla myöskin teidän kesämekkokokoelman esittelyä :-)

  VastaaPoista
 5. -Jassu-: ymmärrettävästi et ole paljon poikien valikoimia katsellut:) Mutta kiva kun piipahdit tervehdyksen jättämään! Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!

  SiniK: Ymmärrän hyvin myös sinua, ei varmaan (ainakaan vielä) nuo poikien jutut kiinnosta..Mekkoja luvassa jossain vaiheessa. Jemmassa meilläkin on luvattoman paljon, ainakin siihen nähden, että uusia on tullut useita:) Pikeemekot on ihania, ja niitä meillekin on nyt tullut, kun Neiti taas on niistä innostunut.

  -MAM-: Ihanaa, että löytyy sielunkumppaneita:) Pojille on vaan niin paljon vähemmän mitään kivaa:( BBY:n vaaleampi kuosi on kiva, mutta ainakaan vielä en tosiaan ole onnistunut kokoja meille löytämään. Vinkaa sitten, jos teille löydät!! Meillä on nyt ongelmana nimenomaan nuo oikein juhlapaidat, sellaisia juhlia kun on tulossa, ettei pikeillä voi mennä. Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  - M -: Minustakaan ei BBY:llä ole ollut nyt mitään THE väriä, yleensä on ollut. Muutenkin kokoelma on nyt aika sekalainen. Harmi, niillä kun ole yleensä saanut koko katraalle jotain samaan henkeen. Pitää varmaan koittaa metsästää niitä vanhoja mallistoja.. ´Kiitos noista vinkeistä, pitääkin katsastaa Armani ja IKKS. Armania meillä ei ole vielä tainut ollakaan. IKKSisitä ollaan aina tykätty, ne yksityiskohdat ovat aivan mahtavia. Pitääkin tsekata, jos sieltä löytyisi:)
  Mekkoja tulossa jossain vaiheessa, osa vielä matkalla kotiin. Laitan sinulle jossain vaiheessa viestiä siitä noudosta:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Minustakin kesän mallistot oli hiukan sekalaisia poikien puolella, mä kun niitä nykyään kanssa katselen ja soitan siskolle kalliita puheluita :)
  Mutta siis mun piti sanomani, että Maijun vinkkaamassa house of fraserissa on nyt pari päivää -25% ja siellä oli tosi nopeesti katsottuna aivan tosi paljon poitsujen ganttia, rl:ää ja hilfigeriä, peruspikeetä ja t-paitaa ainakin ja reilusti edullisemmin kuin suomessa.

  VastaaPoista
 7. -Anni-: Sekalaisia ovat mallistot tänän vuonna tosiaan poikien kohdalla:( Kävin katsastamassa tuon HoF alen ja siellä oli kyllä vaikka mitä kivaa (itsellekin olisi ollut niitä pikeemekkoja, mutta joku oli vienyt jo koot..sinä..?) Tilaus jäi tekemättä, kun koot eivät enää riittäneet Isoveljelle:( Gantia ja RL:ää on 170cm asti, mutta monessa paikassa koot loppuu tuohon 146/152 tai 10-12 ja se on meillä jo vähän nafti:(
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Olisin laittanut sinulle sähköpostia, mutten löytänyt sähköpostiosoitettasi täältä blogistasi.. voisitko laittaa minulle postia: kolmenkerroksenvakea3@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Johanna: Laitoin viestiä tulemaan!

  VastaaPoista