maanantai 4. huhtikuuta 2011

SIIS TÄH ?!?

Tänään tapahtunutta:
Tultiin kotiin Neidin luisteluharkoista.

Äiti, missä sun laukun nuppi on?
Siis minkä laukun mikä nuppi?
No ton sun ison ruskeen laukun lukon nuppi.SIIS TÄH ?!?


Totta se on.
Mun joululahja-Bayswateristani on lukon nuppi
irti
ja KADOKSISSA.
Etsittiin koko auto läpi.
kaikkea muuta kyllä löytyi, mutta ei nuppia.

Koitin soittaa heti Mulberryn liikkeeseen, mutta kello oli jo seitsemän
liike menee kuudelta kiinni.
Soitan heti aamulla.

Vanhat siis todella vanhat, yli 15vee lajitoverit
ovat kestäneet kovaa käyttöä moitteettomana.
Minusta uusikin saisi tuohon hintaan kyllä kestää.
Ainakin vähän kauemmin.

11 kommenttia:

 1. NOOouuuu! 8-O
  Eikös noissa laukuissa pitäisi kyllä olla joku hyvä takuu, joten siinä mielessä ei hätää. Harmittaa tietenkin lähteä kuljettamaan sitä huollettavaksi. :-(

  (piti heti käydä tarkistamassa oman laukun nuppi, ettei vaan ole mitenkään löysällä)

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus!
  Tietyllä hinnalla, tosiaan odottaa tiettyä kestävyyttä.
  Onneksi laukullasi on takuu, mutta ylimääräistä vaivaahan siitä tulee, kun vie ja hakee huollosta.
  Mukavaa tätä viikkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Whaaat?
  Ja sama juttu, mä meen kanssa tarkistamaan, eri malli, mutta sama systeemi.

  VastaaPoista
 4. Minulle on käynyt samoin. Se laukku oli silloin jonkun puolitoista vuotta vanha. Ja koko laukku piti lähettää Englantiin korjattavaksi!

  VastaaPoista
 5. Apua!! Ei ton hintaisen laukun kyllä pitäsi hajota muutaman kuukauden käytön jälkeen. Tiukka reklamaatio heti aamusta.

  VastaaPoista
 6. Oho! Tuntuu kyllä, että kaikki nykypäivän tekoset on niin paljon huonompia kuin aikaisemmin. Mulla nyt lähinnä kokemusta kodinkoneista.. yli 10 v vanha pesukone toimii kuin unelma, mutta kaikki meidän uuteen taloon hankitut induktio- ja kaasuliedet, täysauomaattiset kahvikoneet, keittiöhanat ym on ollut jo huollossa muutaman kuukauden käytön jälkeen.Onneksi on takuut, vaikka harmittaahan sekin lähetellä tuotetta korjaukseen..

  VastaaPoista
 7. Uskomatonta! Onneksi takuu on hyvä ja korjaavat varmasti. Ärsyttävää vaivaa vaan joutuu näkemään. Kyllä tosiaan luulisi kestävän. Tylsä juttu!

  Taidan hipsiä eteiseen tarkistamaan myös omani.

  VastaaPoista
 8. Siis ei voi olla totta! Apua, munkin pitää käydä omat laukut tarkistamassa.

  VastaaPoista
 9. -Jassu-: Harmitus oli kyllä eilen tosi kova, mutta tänään soitto Mulberrylle vähän rauhoitti. Menee takuun piikkiin ja korjaavat sen, kuskaaminen kyllä harmittaa, varsinkin kun ei tosiaan asuta siellä Hesassa päinkään. Laitan varmaan postilla laukun liikkeeseen. Kannattaa siis kyllä tarkistaa oma nuppi (siis laukun)!

  -MAM-: Tuohon hintaan kuvittelin minäkin saavani lähes ikuisen ystävän! Takuu pelaa tosiaan, mutta meillä tosiaan matkaa tuonne liikeeseen turhan paljon. Mukavaa viikkoa sinnekin!

  -ANNI-: Ei ollut valitettavasti edes aprillipila:( Kaikilla nyt nupit tarkastukseen!!

  PikkuSanna: Ihan totta? Ei siis ole mikään ainutkertainen juttu (ajattelin jo, että olen kohdellut laukkua jotenkin kaltoin..). Takuuhuolto tehdään tosiaan Englannissa. Kuinka kauan sinulla korjaus kesti. Liikkeessä puhuivat 4-12 viikosta:(

  Monalisa: Todellakin laatu pitäisi kohdata hinnan vähän paremmin! Reklamaatio lähti heti aamulla ja oikein ystävällistä palvelua sain!

  Pirjo: Pohdittiin tuota ihan samaa miehen kanssa illalla, mikään ei enää nykyään kestä:( ja vaikka takuu korvaisikin/ korjaisikin ainahan siitä on vaivaa ja kodinkoneiden kohdalla selvää haittaa normaalille elämälle. Luulisin kuitenkin pärjääväni ilman laukkua hetken:)

  Nina: Eikö olekin!! Takuu toimii kyllä oikein hyvin. Se jo tiesinkin itseasiassa. Samaisesta laukusta se roikkuva avainkotelo (sillä oli joku hieno nimikin, mutten muista mikä..) oli valmiiksi jo rikki, tai siis ompeleet purkautuneet ja sen korjaus ainakin onnistui mallikkaasti. Tarkista sinäkin omien ihanuuksiesi nupit:)

  Saija: Totta on, valitettavasti. Tee sinäkin vaan tarkka nuppitarkastus!

  VastaaPoista
 10. Saman 4-12 viikkoa arvion minäin sain. Toteutunut taisi olla jotain 4 viikon luokkaa.

  VastaaPoista
 11. PikkuSanna: Tuo kuulostaa lohdulliselta, 12 viikkoa on kuitenkin aika pitkä aika odottaa, vaikka ei nyt ihan ilman kassia joutuisikaan olemaan. Toivotaan, että minunkin kohdalla homma hoituu nopsaan!

  VastaaPoista