sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Viikon saldo

Kuluneella viikolla otettiin isommilla lapsilla
Plain Rainit
toppien jälkeen käyttöön.
Molemmilla korkattiin uudet setit.

Perjantaina polvet näyttivät tältä..


Plain Rainit ovat aiempina vuosina olleet ne kaikkein kestävimmät housut,
nyt tuntuu että materiaali on tullut ohuemmaksi ja pehmeämmäksi,
vai onkohan käyttö vaan tullut rajummaksi..?

No, onneksi kaupasta saa hyväksi todettua paikkakangasta


Kummankin omat designit


ja taas pääsee metsään rymyämään:)

Vauhdikasta alkavaa viikkoa:)


11 kommenttia:

 1. Kääk! Meidän poitsu veti heti potkulaudalla nurin polvilleen ja kauhulla odotin polvien menneen plain rainista sököksi, mutta vielä mitä! Mutta poitsun setti onkin pari vuotta vanha. Mistä ostit paikkakankaan ja kuinka se laitetaan? Silittämällä?

  VastaaPoista
 2. Voi ei. Meillä ei ole ikinä ollut, mutta mua on aina pelottanut tuo Plain rainien kankaan ohuus. Mutta aika makeat paikat te kyllä saitte aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Hienot paikat! Meilläkin hyväksi havaittua tavaraa... ;)

  Oliver sai sen rubberin housut parissa päivässä niin rikki ettei korjattavaa jäänyt. Veikkaan että vika on käyttäjässä. :D

  VastaaPoista
 4. Harmi, että heti meni rikki :(
  Hienosti olet kuitenkin housut paikannut!
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Hienot paikat! Mä olen kanssa pelännyt aina ton kankaa ohuutta joten ovat kauppaan jääneet. Nyt olen mietinyt Rubber raineja, mutta taisi sekin kausi mennä jo ohi ;D

  VastaaPoista
 6. Voi ei, tosi kurja juttu! Toivottavasti ei ole laatu huonontunut. Hienosti kuitenkin paikkailitte!

  VastaaPoista
 7. Ihanat paikat! Onko noi sellaisia tarrapaikkoja? Oletko saanut pysymään? Meillä ne rullaantuu käytössä, tai viimeistään pesussa irti :(
  Tosi kurjaa kyllä, jos noin vähällä käytöllä polvet jo puhki puvuista.

  VastaaPoista
 8. Voi ei, tuntuu olevan monella merkillä sama juttu. Kankaat ohenee, vesipilarit nousee. Mitä tarvetta on vesipilareilla jos kangas ei kestä kulutusta.

  VastaaPoista
 9. jarna: Meillä ne vanhemmat plainRainit kestäneet myös kovaakin menoa, mutta nämä uudet tuntuu olevan ihan eri luokkaa:( Paikkakangas on ihan lähiPrismasta. Molemmat ovat sellaisia tarroja, ei tarvii silitellä, senkun lättää kiinni vaan:)

  Saija: Ei meilläkään tätä ongelmaa ole Neidin kohdalla ennen ollut, nyt tuntuu meno olevan hänelläkin sen varran raisua, ettei kankaat pysy perässä:) Aiemmin kangas olut kyllä ohutta, mutta jotenkin jäykempää (=kestävämpää). Minustakin paikoista tuli aika kivat, uusia housuja kun en ihan heti luvannut ostaa:)

  Nina: Kiitos:) Paikat on kyllä käteviä tällaisessa poikavoittoisessa perheessä (vaikka ei tuo Neitikään enää ole kovin neiti..) Voi ei teidän rubbereita:( Rubberit meillä Pikkuveljellä nyt ekaa kertaa kokeilussa, olivat vielä ainakin ehjät, mutta Pikkuveli ei vielä pääse kiipeilemään tuonne naapurikalliolle..

  -MAM-: Vähän kyllä harmitti (joskin Isoveli totesi, että äiti, parempi se, että housut on rikki kuin jalka..) Kiitos:) Mukavat viikot sinnekin!

  Monalisa: Voi kiitos! Meillä tosiaan aiemmin olleet ne kaikkein kestävimmät, olinkin todella pettuynyt, kun kangas oli jotenkin erilaista ja paljon heikompaa (käyttäjissähän ei siis ole mitään vikaa..)

  SiniK: Harmittaa kyllä:( Tämän kokemuksen perusteella voisin kuvitella laadun kyllä muuttuneen ja ei ainakaan parempaan. Kiitos:)

  Johanna: Voi kiitos! Paikat ovat juuri niitä tarrapaikkoja, tuo vaalea on sellaista heijastinpaikkaa. Sitä kokeilin nyt ekaa kertaa, kun tuohon lilaan ei löytynyt oikein sopivaa väriä. Heijastinkangas oli vähän paksumpaa, joten saa nähdä pysyykö niin hyvin. Tavallinen ohuempi on pysynyt aiemmin ainakin ihan hyvin. Pari kertaa joku ohuempi terävä kulma on lähtenyt rullautumaan.

  Sokrutin: No tuntuu todellakin! Reimatecit ovat olleet ihan katastroofeja, corduran muka pitäisi kestää, mutta ei toiminut ainakaan meillä ollenkaan. Juuri noin, ei pilareilla ole mitään arvoa, jos polvessa iso reikä:( Ainoat, mitä Isoveli ei ole saanut puhki ovat MotionWearin (?) matalapilariset pökät, niissä vaan koot loppuneet:(

  VastaaPoista
 10. Voihan tylsyys!
  Meillä ei nyt tässä kaudessa ole settiä, mutta aiemmat kaksi vuotta kestäneet mitä vaan vaikka olen aina epäillyt toisin. Tosin nyt rupeaa meilläkin kulutus olemaan jo erilaista, eli katsotaan miten ver de terren suht koht vastaavan kanssa käy!

  VastaaPoista
 11. -Anni-: Meidän setit on varmaan viime kautta, kun ostettu T2H:n omasta alesta. Aiemmin meillä ovat olleet kyllä todella kestäviä, Isoveljellä viimevuotinen kesti koko kevään, eikä meno taatusti ollut yhtään rauhallisempaa:) Minusta VdT:n vastaavien kangas on hieman napakampaa, toivotaan sille siis huomattavasti pidempää ikää!

  VastaaPoista