sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vihdoinkin sopivat

Huhuilin tuossa aiemmin talvella (täällä ja täällä )hyviä vinkkejä
hoikan ja pyöreäpyllyisen Neidin farkkuihin.

Vinkkejä tuli silloin kivasti, kiitos vielä kaikille niistä.
 Ollaan tässä kevään aikana kokeiltu joitakin
ja vihdoin ollaan löydetty sopivia malleja.
Ihanaa!!


Kriteereinä oli ensisijaisesti istuvuus,
suurin ongelma Neidillä on pyllyn ja vyötärön seudulla.
Suurin osa aiemmin kokeilluista farkuista olivat liian matalia haarasta,
pylly vilkkuu ikävästi kyykkyyn mennessä:(
Ja jos onnistuimme löytämään vähän korkeammat,
olivat ne liian löysät vyötäröstä ja vyötäröä sai kursia kasaan vyöllä tai kuiristyskuminauhalla niin, että housut jäivät hassusti pussille vyötärölle.

Nämä ongelmat ovat nyt historiaa:)



Uusiksi suosikeiksi löytyi
 sekä yllärinä
ja mikä parasta saatiin molemmat samalla reissulla Skanssista:)

Molemmissa on sopivan kapea lahkeet,
riittävän korkea vyötärö (ja kapea).
 Vähän molemmista joutuu vyötäröä kiristyskumppareilla kuromaan pienemmäksi,
 mutta istuvat silti loistavasti. 



Tänään tosin ilmoitettiin, että farkut on ihan tylsät,
nyt pitäisi olla pinkit tai turkoosit housut. Keltaisetkin käy.
Ja mielellään heti huomiseksi, kun on kerran vappu ja koulussa vappubileet.. HUOH..

AURINKOISTA SUNNUNTAITA KAIKILLE!!

13 kommenttia:

  1. Meillä on koko perheen tytöillä Nöpöstä lähtien samaa ongelmaa. Pikkutytöille yleensä on vielä suht korkeaa vyötäröä tajolla, mutta teinille saa välillä hakemalla hakea. Kiitos näistä vinkeistä, pitää tsekata riittääkö koot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teilläkin;) Meilläkin valitettavasti Neiti on perinyt äitinsä mallin..
      Toivottavasti teillekin löytyy sopivat:)

      Poista
  2. Loistavaa loistavaa, että useampi sopiva malli löytynyt!!
    Mukavaa vappua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Meillä on olut niitä vääränmallisia tässä kuluneen vuoden aikana turhan monet, joten nyt pidetään näistä kiinni ja hamstrataan viittä seuraavaa kokoa jemmaan:)
      Samoin sinne,iloista vapua!

      Poista
  3. Meillä myöskin on housuongelmaa kaikkien kolmen kohdalla. Hienoa, että löytyi sopivat mallit ! Hyvin istuvat kyllä molemmat. Nuo Dpamit (alemmissa kuvissa?) näyttäisivät värinsä ja mallinsa puolesta sellaisilta, että voisin haluta ne meillekin :).

    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teilläklin on ongelmaa! Jotenkin luulisi, että lapsille on vielä helppo löytää housut, mutta eipä se olekaan!
      Nuo sovituskuvat ovat taas vähän mita sattuu, mutta molemmat kyllä tosiaan istuvat kuin valetut! DPAM:it ovat juuri nuo alemmissa sovituskuvissa olevat ja niiden malli oli tosi hyvä, kannattaa käydä kokeilemassa!

      Poista
  4. Popin slim-mallia löytyy myös väreissä. Meidän saman mallisen 9-vuotiaan lempparit. Dpamia kokeiltu myös ja tykättiin, sieltä löytyi myös kivat "ukkomalliset" farkut, joissa silti kapea vyötärö ja lahkeet, tykkäsimme kovasti, sekä äiti että neiti.

    Sannikaarina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sannikaarina: Voi kiitos kovasti tiedosta!! En ole ennen niitä värikäitä edes sillä silmällä Neidille katsonut, joten minulta on kyllä mennyt moiset ihan ohi! Loistavaa, mitääkin suunnata heti vapun jälkeen Saknssiin, sieltä kun löytyy sekä PO.P että DPAM:)

      Poista
  5. Mä olen kanssa kasvattunut esikoisen käyttämättömien housujen pinoa. Mallin sopivuuden näkee oikeasti vasta käytössä. Popin slimit ovat kaikilla kolmella todettu hyviksi. Niitä tosiaan löytyy myös pinkkinä ja turkoosina. Toiset meillä hyvät ovat olleet sun suosittelemat Hilfigerit. Hilfigeriltä löytyi kiva vaalea farkku. Kaikista parhaat (ja kalleimmat) ovat ehdottomasti armanin jegginssit. Niitä ajattelin metsästää alesta isompia kokoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin, että teilläkin on olut vähän samoja ongelmia:) Tuo on ihan totta, ei sitä sopivuutta näe kuin vasta päällä ja oikeasti käyttämällä. Ja tuo, että PO.Peja löytyy väreissäkin, on ihan loistavaa (tehtiin jo pikakierros Myllyssä, eikä sieltä löytynyt yksiäkään sopivia värillisiä..) Hilfigerit ovat myös yksi, joka sopii, mutta niitä en ole missään verkkokaupassa nähnyt ja livekaupoista täältä niitä ei saa:( Pitääkin pistää nuo Armanin Jeggingsit alelistalle, pitää kokeilla myös niitä (ja sitten ollaan samoilla apajilla:) )Kiitos vinkistä!

      Poista
  6. Mä en oikein tiedä mikä ongelma meillä on, mutta kapeat farkut ja matalavyötäröiset eivät istu täälläkään. Iso pino käyttämättömiä Henkkarin ja Lindexin samettihousuja ja farkkuja lojuu kaapissa... musta normipainoinen Sohvi kuitenkin on, eikä mikään paksujalkainen, joten oliskohan meilä sit sama onglema kuin teillä? Yhdet pinkit Popin slim fitit on, mutta niitäkään ei neiti suostu pitämään. Kaupassa silloin soviteltaessa ne istuivat ihan hyvin ulkopuolisen silmin :)

    VastaaPoista
  7. Hih, oliskohan teilläkin tosiaan sama ongelma:) Meillä oli myös jossain vaiheessa noita käyrrämttömiä H&M ja Lindex -housuja pinot, nyt en enää osta yksiäkään housja ilman kokeilua.
    Minkäs kokoiset ne teidän pinkit PO.Pit on..?

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista