sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pitkä odotus

Äiti, mä oon odottanut tätä päivää koko ikäni :)

9-vuotissynttärin kunniaksi äiti vihdoin antoi periksi.
Taisi olla pienoinen työvoitto Neidiltä.
Viimeisen kaksi kuukautta on lähes päivittäin äidille ja isille tullut sähköposteja ja tekstareita.
Saaksmä ne? Mä haluun korvikset. Pliide, saanhan mä korwikset?? 

Oma iso pieni tyttöni.

♥ ♥ ♥ ♥

Muistakaahan osallistua
tänään vielä ehtii!!

27 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Millille laitettiin korvikset tyylillä heti synnyttyä. Oliskohan ollut reilu pari viikkoinen. Tiesin sen ne kuitenkin haluavan ja näin sain ne ikäänkuin kuulumaan neitiin niinkuin napa tai nenä... ne ei siis ole millille mitenkään ihmeelliset eikä niihin kiinnitä huomioita tai koske. Me laitettiin emla pintapuudutus (siis se rasva) ja neiti ei itkenyt yhtään laittoa ja ne oli helppo pitää silloin puhtaana. Jos niitä ei olisi silloin heti laitettu olis seuraava sopiva sauma tullut joskus 8-9 vuoden paikkeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse niin vanhaa sukupolvea, että olen aina ollut sitä mieltä, että korvikset saa vasta ripillepäästessä..:) En tuossa tekstissä maininnut, itselleni laitettiin reijät 30-vuotiaana:) Mutta tuo on kyllä varmasti kätevää, että kun ne noin pienenä laittaa, ne sitten tosiaan on jo vähän niinkuin valmiina samassa paketissa:) Tuota Emlan laittoa ei minulle tullut mieleenkään, mutta voisi kyllä olla jollekin hyvä vinkki, jos sitä kipua pelkää!

   Poista
  2. Noh mähän itse pelkään kaikkia piikkejä ja kipua yleensäkkin (joten omatkin reijät on laitettu emlalla), mutta pikku lapselle se on mun mielestä vähintäänkin pakko laittaa... koska ei itse silloin niitä tahdo niin ei tarvi myöskään "kärsiä kivusta" yhtään :)

   Poista
  3. Heh, mulle ei tosiaan edes tullut Emla mieleen, vaikka sitä kaapista löytyy (ja vaikka vähän kai pitäisi noista kipuasioistakin jotain tietää..), mutta toisaalta Neiti itse ne tosiaan halusi ja mahdollisesta kivusta oli hyvin kyllä informoitu etukäteen:) Ja tämä oli oikeasti tosi hyvä vinkki, pari tyttöä on kovasti tuossa lähipiirissä juuri tuota kipua pelännyt!

   Poista
 3. Onnea neidille!
  Mä niin muistan ton ajan omasta lapsuudesta, mä halusin korviksia niiiiin paljon ja äiti pysyi tiukkana tosi pitkään.
  Mistille laitettiin korvikset 6v, heti kun alkoi niitä kovasti hinkumaan :)
  Ens viikon aikana laitan sulle viestiä niistä vaatteista, nyt on pakko käydä ne läpi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kiittää:)
   Muistan myös halunneeni jossain vaiheessa kovasti korviksia, mutta en saanut ja sitten kun olisin saanut, en enää halunnut. Ja itseasiassa omat reijät laitettiin, kun mies osti lahjaksi ne timanttikorvikset, jotka olin sanonut haluavani, jotta reijät suostun laittamaan,eli vähän pakosta:) Ja nyt en ole pitänyt korviksia pariin vuoteen, taitavat olla kasvaneet kiinni koko reijät (ja mietä harmittaa..:) )
   Hei, ei mitään hätää niistä vaateista, mutta kiva jos muistat meidät:)

   Poista
 4. Onnea Neidille! Pinkki (täyttää kohta 8) ei ole vielä ollenkaan hokannut korviksia, saapa nähdä tuleeko hällekin jossain vaiheessa pakko-saada-tinka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kiittää!
   Meillä Neiti ei ole aiemmin kovastikaan korviksia hinkunut (vaikka ehkä siltä vähän vaikuttaa), nyt peri kaveria sai peräkkäin ja se varmaan vähän innosti:)

   Poista
 5. Ihanaa :) Myös mä muistan tuo päivän niin hyvin, itse olin silloin jo 12v, kun äiti antoi periksi. Meillä ei ole vielä mietitty koska on Kiin vuoro, varmasti sitten joskus koululaisena, kun alkaa ne vaatiminen.

  Onnea neidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Meidän lapsuudessa korvikset olivat varmaan enemmän pop vähän vanhempana, muistelen itsekin ehkä tuossa 12-vuotiaana niitä kovasti halunneeni.
   Meillä ainakin säästyttiin siltä kinumiselta kouluun asti, mutta varmaan riippu paljon myös kavereista.

   Poista
 6. Onnea vaan sinne :) ! Meillä tyttö alkoi tinkaamaan korviksia jo 4-vuotiaana, mutta juuri ennen eskarin alkua vasta käytiin laitattamassa reiät korviin. Yhtään ei ollut kuulemma kamalaa ja tosi tyytyväisiä ollaan oltu molemmat. Eskarissa tuntuu olevan nyt joku buumi, sillä lähes kaikki tytöt ovat saaneet reiät korviinsa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kiittää!
   Taisi meilläkin joskus pikkuisena olla joku kinumisvaihe, mutta se taisi helpottaa sellaisilla klipsukorviksilla (prinsessavaihe♥) ja eskarissa ei muillakaan ollut, joten silloin ei vielä varmaan osannut edes haluta. Mutta kyllä ne kaverit vaan näyttävät paljon merkkaavan. Ei se meidänkään neidistä ollut ollenkaan kamalaa ja kyllä se minustakin ihan suloista on:) Varsinkin kun hän on ottanut nyt reikien puhdituksen oikein kunniatehtäväkseen, sitä tehdään oikein hartaudella:)

   Poista
 7. Onnea neidille! Meillä isosisko ei vielä uskalla ottaa reikiä. Pikkusiskohan sai korvikset jo vuosi sitten 5v. Alussa mietin, oliko tyttö liian pieni niihin, kun niitä piti hoitaa enemmän ja ärtyivät herkästi. Nyt reiät eivät enää vaivaa ja tyttö on keksinyt alkaa vaatia toista reikäpari. Siihen olen vastanut, että katsotaan sitten riparin jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kiittää!
   Muistan postauksesi teidän reikienlaitosta (kävin sen ennen reikien alittoa lukemassa;) ). Meillä on Neiti itse ahkerasti nyt reikiä hoitanut ja ainakin vielä näyttävät siisteiltä, toivotaan, ettei tulekaan mitään tulehdusta! Ai, ei yksi reikäpari riitäkään!! Apua, tuohon en ollut osannut varautua;)

   Poista
 8. Voi toista :) Ihana iso pieni tyttö. Onnittelut korviksista!

  VastaaPoista
 9. ...Niin ja synttäreistä myös!

  VastaaPoista
 10. Minä olen saanut ennen kouluikää reikäni ja en ihme kyllä muista siitä mitään. Nykyään tuntuu tosiaan jo eskarissa olevan tytöillä korviksia, joten saa nähdä missä vaiheessa se vaihe tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään tuntuu olevan tosiaan jo aika pienillä kovikset, meillä täällä sattui varmaan erikoistapaukia, kun aika harvalla on tähän asti ollut, nyt onkin kyllä aikamoinen reikäbuumi meneillään:)

   Poista
 11. Onnea korviksista ;D Meillä on Omppu kovasti vinkunut, mutta aina jaksaa miettiä, että sattuuko... nipistääkö...
  Mitens teidän Neiti tykkäsi? Valitteliko yhtään?

  Siitä on niin kauan, kun itelle laitoin, niin olen ympäripyöreästi vastaillut.
  Tällä viikolla kummiskin mennään laittamaan, jaiks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:)
   Minä koitin meillä vähän himmailla intoa kertomalla, että kyllä se vähn sattuu ja sitten voi tulla tulehduksia jne. Eipä auttanut, Neiti päätti olla reipas ja reipas hän todella olikin. Ensimmäisen reijän kohdalla vähän vedet nousi silmiin, mutta ei edes itkenyt ja hymy ei hetkeksikään hyytynyt:) Ekana iltana korvia vähän kuumotti, mutta ei halunnut edes särkylääkettä, joten voisin sanoa, että ei se kyllä sattunut.
   Jokos teille uskaltauduttiin laittamaan reijät? Miten sujui?

   Poista
 12. Blogissani on sinulle tunnustus :-)
  http://pikku-hiiri.blogspot.com/2012/05/blogger-awards.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, pitääkin tulla kurkkimaan!

   Poista
 13. No nyt ne on korvissa :D Ei inahtanutkaan, silmät kiinni ja hymyssä suin otti reippaasti molemmat reiät. Kuulemma sille "kivulle pitää antautua :D" Mikähän synnytysneuvoja tästä likasta on tulossa...

  Muuten, kun näytin tätä sun postausta, niin korvikset piti saada mitä pikemmin :D Kaverit eivät ole viimeaikoina ottaneet, eikä tututkaan, niin sitten mallia vaikka näiltä "ns. blogilapsilta". Kiitokset Neidille reipastuksesta, joskin teki sen tietämättään ;D

  Puhdistuksesta kyselisin, että millaiset ohjeet teille annettiin? Mulle sanottiin, ettei uimhalliin, korviksia pois viiteen viikkoon, ei tarvi pyörittää, paperilla puhdistetaan suihkuttelun jälkeen. Jotenkin kummalle kuulostaa, kun ei tarvii pyörittää? Mitä teille sanottiin?
  Mustahan niitä kyllä todella tarvii pyörittää, etteivät jää ihoon kiinni. Vitsi, kun on ihan paikkakohtaisia tätänykyä nää neuvot.

  Ai niin, Neidillä oli synttäritkin! Tarkasti minäkin nämä tekstit luen. Onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi vau, teilläkin:) Ihanat neuvot teillä Neidillä ♥ Millaiset teillä Neiti valitsi? Meillä on nuo vaaleanpunaiset kivet (taitaa näkyä aika huonosti noissa kuvissa, Äiti olisi valinnut kyllä ihan erit:)
   Meille ohjeistettiin, että pitää nimenomaan pyöritellä päivittäin puhdituksen yhteydessä, ettei toisaan jää kiinni. Mutta pyörittely pitää tehdä puhtain käsin ja puhdistuksen yhteydessä. Muuten näytti olevan aika samanlaiset ohjeet. Paitsi ettei paperilla pyyhkimisestä ollut mitään puhetta puhdistuksen jälkeen. Märäksi ei saa tietenkään jättää, ettei uusi iho haudu rikki, mutta en kyllä lähtisi ainakaan heti mitään paperia reijän lähelle tunkemaan, menee puhdistukset helposti hukkaan.

   Kiitos onnitteluista, on jo ihan vanha juttu;)

   Poista