torstai 10. toukokuuta 2012

The vapputakki

Meidän tämän vuoden the vapputakki ei ihan vapuksi ehtinyt käyttöön,
mutta ei haittaa,
koko oli sen verran reilu,
että menee varmaan vielä ensi vuonnakin vapputakkina.Ja ensi vuodeksi ehditään varmaan miettiä sopivat asusteetkin.

Kaapista löytyvistä mikään ei Neidin mielestä takin kanssa passaa.
Olemassaolevat olivat taas
liian sitä
ja liian tätä
tai ainakin väärän värisiä.

Äidille hiipi mieleen ajatus,
 että onkohan Neiti oppinut enemmänkin sitä kuuluisaa
perustelutaitoa..?

 

15 kommenttia:

 1. Voi voi mikä herkku!
  Kyllä nyt kelpaa endi vappua odotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, takki on kyllä kieltämättä kaunis, varsikin päällä (sovituskuvia en vielä saanut otettua).

   Poista
 2. Tosi kaunis takki - ihana tuo helma varsinkin! Mä haluisin kyllä itellekin tuollaisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri tuo helma tosiaan tekee takista vähän spesiaalin:) Pohdin ihan samaa, kelpaisi sama malli kyllä minullekin;)

   Poista
 3. Voi ei, sun ei pitäisi esitellä mulle näitä ihanuuksia, kun heti tulee sellainen "pakko saada" fiilis! Sara itse asiassa sai postissa jo yhden takin ensi vapuksi :-D
  Tosi, tosi kaunis takki & ihanan värinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä takki on minulle juuri tuollainen must-have -fiilis -takki. Mielenkiinnolla hjään odottelemaan millainen teille kotiutui:)

   Poista
 4. Onpas kyllä herkku :) Mä olen himoittanut tota takki myös vaaleanpunainen tai beige kävisi... Mutta pihistin sitten ja ostin mayoralin vastaavan takin tummansinisena hullareilta... ja koska "säästöä" syntyi niin paljon tilasin jämä alesta il gufon vaaleanpunaiset takin neidille, että se siitäkin pihistelystä ja säästöstä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylä, takki on juuri herkku:) Meillä Neidille ei beige kelvannut ja luulinkin jo, ettei meille koko takkia tule, mutta onneksi löytyi tämä vaaleanpunainen myös isommassa koossa.
   Ai hullareilla oli joku vastaava, meni minulta ihan ohi! Olen tullut siihen tulokseen, että jos ostaa pari sellaista semikivaa, helposti menee tuplamäärä rahaa (niinkuin meidän talvitakkeihin..), eli koitan jatkossa satsata siihen yhteen tosi kivaa. Koskas me nähdään ne teidän ihanuudet?

   Poista
 5. Voi, sä olet löytänyt "the trenssi" isommassa koossa vaaleanpunaisena. Mistä? Mikä koko teidän takki on? Pikkusiskolla on samanlainen ja olen yrittänyt tarjota esikoiselle samanlaista beigenä mutta hän ei tykkää helmasta.

  VastaaPoista
 6. Juu, tämä oli meille se tämän kevän must have juttu:) Meillä Neiti tykkäsi nimenoman tuosta helmasta (niinkuin äitikin..). Beigeä hän ei halunnut ja tämä vaaleanpunainen tuli tutun kautta RL:n omasta verkkokaupasta jenkeistä. Euroopasta en löytnyt vaaleanpunaista isommassa koossa. (välillä nämä pakkosaada -jutut menee vähän manian puolelle..) Koko on 10 ja tosiaan aika reilu, joskin jo ihan pidettävä.

  VastaaPoista
 7. Voi toi on niin ihana :) Meille saa tarjota tota kun pieneksi jää! Paitsi että voi olla että ollaan kasvettu sitten jo ohi mekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kyllä se onkin aika ihana;) Pistetään teidät korvan taakse muistiin, vaikka voi tosiaan olla, että meidän neidit alkaa olla aika samankokoisia..

   Poista