perjantai 23. marraskuuta 2012

Loistavat leggarit & arvontamuistutus

Meillä on nykyään joka aamu kamala tappelu siitä, pitääkö kouluun laittaa ulkohousut..Isoveljen kohdalla olen jo luovuttanut,  Pikkuveli ei onneksi vielä kyseeenalaista, mutta Neidin kohdalla koitan olla vielä tiukkana.
Tosin näköjään aika huonolla menestyksellä, Neiti on päässyt lähiaikoina aika usein autokyydillä kouluun ja aamulla en ole välttämättä  niitä ulkkareita vaatinut pukemaan jalkaan, riittää, että ne ovat repussa. Eilen illalla kuitenkin selvisi, että ulkkarit olivat olleet koko viikon pyykkikorin pohjalla, eivätkä suinkaan repussa saati jalassa..

Ulkkareiden alle (jos niitä siis käytettäisiin) alkaa tähän vuodenaikaan tarvita jotain lämmikettä, mikälin asuksi valikoituu hame tai mekko. Meillä on monena vuonna ollut välihousuina PO.Pin villahousut, mutta ne eivät enää Neidille kelpaa (villa kuulemma kutittaa..). Viime vuonna kokeiltiin H&M:ltä puuvillaisia paksumpia leggareita, tänä vuonna en sellaisia löytänyt isojen tyttöjen puolelta.

Onneksi Viivi&Viktor pelasti tilanteen. Hilfigeriltä löytyy kivat vähän paksummat leggarit, jotka ovat niin kivat, että menevät mekkotakinkin kanssa.

Suosittelemme lämpimästi!! 
 
 
Ja sitten vielä se arvontamuistutus,
sunnuntaihin asti kaikilla on aikaa osallistua mahtavaan
Viivi&Viktorin 30e lahjakortin arvontaan!
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Oon kattonu noita samoja leggareita, mutta meillä on vastaavat Mayoralilta, ihan lempparit. Kun saisit jonkin kivan alekoodin Viivi&Viktorille meille jaettavaksi, siellä on kyllä kattava valikoima Hilfigeriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat ovat:) Mayoralilla en olekaan vastaavia huomannut. Alekoodi olisi kyllä kiva, valikoima on mahtava, katsotaan josko jossain vaiheessa sellaisen teille saisin:)

   Poista
 2. Meillä on huippuhyviä neuleleggareita sekä H&M:ltä että Clairelta. Clairen legsut ovat merinovillaa eli ihan huiput, menevät myös välivaatteina, joiksi ne on ostettukin aikanaan Lilliksen alesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M:n leggarit olivat loistavat, mutta niitä ei isoille tytöille löytynyt enää. Claireen en ole törmännyt, merinovilla kuulostaa hyvältä, ehkä ei kutittaisi:) pitääkin katsastaa ne, noita leggareita voisi olla useampikin pari!

   Poista
 3. Meillä neiti ekaluokkalainen lähtee joka aamu kotoa yksin ja ilman ulkohousuja. Alkuun käytti ulkohousuja sovitusti, nyt on jäänyt. Niin moni muukin koulussa on ilman ulkohousuja. Ollaan nyt sovittu, että pakkasiin saakka saa kulkea collegehousuilla/veloureilla/farkuilla kunhan pukee sukkikset alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taitaa olla tuo ulkohousujen pukeminen vaikeaa muillakin :) Meillä on perusteluna myös tuo "kun muillakaan ei ole.." meillä koulumatka aika pitkä ja yleensä fillarilla se kuljetaan, joten minusta aamuisin ei minusta pelkät collarit riitä, vaikka sukkiksetkin olisi, neidin mielestä riittäisi..

   Poista