torstai 20. helmikuuta 2014

Talvihorroksessa


Tammikuu meni jo ja helmikuukin alkaa olla jo voiton puolella. Vaikka täällä etelässä ei ulkona ole järin talviselta juurikaan näyttänyt, minusta on tuntunut pitkään, että täällä eletään jonkinlaista talvihorrosta. 


Olen tainnut keskittyä töiden ja kotijuttujen lisäksi enemmän tuonne Instan puolelle (meidän jutut löytyy nimimerkin r_iikka_ takaa) ja tämä blogimaailmakin on jäänyt ihan hunningolle. Ehkä tämä horros tästä pikkuhiljaa alkaa taipua voiton puolelle.


Lasten vaateasiatkin ovat ihan hunningolla - monestakin syystä. Pikkuveljellä on milloin mikäkin vaihe (milloin Peppi, milloin Turtles ja milloin mikäkin) päällä, ja se päällä oleva vaihe vaikuttaa siihen, mitä huolitaan päälle:) Neidille ei taas nykyään kelpaa juuri mikään, ellei se ole ostettu Seppälästä..Huoh!


Kaikki lapsista ovat talven aikana kasvaneet taas roimasti ja nyt hiihtolomalla sain vihdoin aikaiseksi käydä vaatekaapit läpi ja inventoida pienet pois. Nyt pitäisi saada vielä aikaiseksi naputella ne huutikseen.

 
Sopivien vaatteiden hankinnasta ei ole vielä mitään hajua, ensimmäistä kertaa todella moneen vuoteen minulla ei ole hajuakaan, millaisia kevätmallistoja on saatavilla ja mitä "the-juttuja" pitäisi ostaa. Itseasiassa olisin todella kiitollinen, jos löytäisin jostain personal shopperin, joka hankkisi meille tarvittavat vermeet :)
 
Esim. tuota PO.Pin farkkukuosista välikausitakkia saa tarjota meille koossa 122-128cm.
 
 
Kyllä tämä tästä varmaankin vielä iloksi muuttuu ja kesämallistotkin alkaa innostaa. Ainakin valoa on päivä päivältä jo enemmän.
 
Onko muilla kevätkamppeet jo hankittuna?
Vinkkejä kivoista jutuista otetaan vastaan ;)

10 kommenttia:

 1. Minkä kokoista poikien vaatetta on lähdössä myyntiin? Meille tarvittaisiin isompaa kokoa jemmaan.
  Tuo po.pin farkkutakki kiinnostais kovasti. Mitä kokoa se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikien vaatteita on koossa 104-110cm. Mikäli on oikeaa kokouluokkaa, laita vaikka viestiä tuohon sivupalkin osoitteeseen, niin voin laittaa kuvia tulemaan.
   PO.Pin takki on 116cm.

   Poista
 2. Voisin tulla ostoksille vai tuutko kaffel joku ilta :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mulle kuule passaa kumpikin, laitetaan vaikka viestiä ja sovitaan treffit ;)

   Poista
 3. Välillä tekee ihan hyvääkin pitää vähän huilia kaikesta bloggailusta jne.. niin minä ainankin teen, jonkinlaista horrostilaa ollut täälläkin havaittavaissa:)
  Meidän neidillä on sama juttu menossa, hän löytäisi vaatteita Seppälästä vaikka kuinka. Ne ovat hyvin värikkäitä ja no neiti tykkää joten minkäs teet parempi ostaa sieltä mistä itse haluaa, koska meillä ei neiti ainankaan laita päällensä mitään mistä ei itse todella pidä.
  Ja mitä tulee kevätvaatetukseen, niin en ole vielä hankkinut mitään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, selvästi teki hyvää pieni tauko, nyt on into ihan erilainen (vai mahtaakohan johtua vaan tuosta pilkottavasta auringosta kaiken harmauden jälkeen?)
   Ai teilläkin, mikäköhän siinä Seppälässä oikein kiehtoo..? Mones niistä on minun makuun turhan "pissismäisiä" ja laatukaan ei ole ihan parasta, ainakaan meille tulleissa yksilöissä. Mutta joo, kyllä meilläkin vaan täytyy Neidin tahtoon taipua, mikäli haluaa, että niitä vaatteita pidetään.
   Ehkä ne kevätvaatteet ei ihan vielä kaupoista lopu, ja kaipa sitä hetken vielä talvikamppeillakin pärjää..:)

   Poista
 4. Mua kiinnostaisi myös tuo Po.pin denim takki koosta ja kunnosta riippuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PO.Pin takki on tosiaan kokoa 116cm ja kunto on erittäin hyvä, ollut lähinnä kaupunkitakkina. Laita viestiä, jos kiinnostaa!

   Poista
 5. Hei! Rl trenssi kiinnostaisi meitä. Laitatko maalilla hinnan ja koon?
  Minna M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin viestiä tulemaan, toivottavasti tuli oikeaan osoitteeseen :)

   Poista