maanantai 27. tammikuuta 2014

Tammikuu on leffakuu

Tammikuu alkaa olla jo lopuillaan, vaikka tuntui, että juurihan se alkoi. Minulla on ollut poikkeuksellisen paljon työhön liittyvää reissaamista ja muutenkin työ on vienyt valitettavan paljon aikaa myös sen virallisen työajan ulkopuolelta. Kaikki ylijäänyt vapaa-aika ollaankin vietetty lasten kanssa tiiviisti kaikkea kivaa puuhaillen.

Nyt pyörii elokuvateattereissa todella monta hyvää lastenelokuvaa ja me ollaan niitä kyllä kiitettävästi käyty katsomassa. Pikkuveli totesikin eilen Frozen -leffan jälkeen kotimatkalla, että tämä tammikuu on oikea leffakuu :)


Frozenin lisäksi olemme käyneet katsomassa iki-ihanan Onneli ja Annelin sekä hauskan Ella ja kaverit 2 Paterokin.


Kotona kuukauden teemana on pikkuveljellä ollut Peppi. Se pyörii taukoamatta videolta ja iltasatuna sitä on luettu nyt ainakin kolme viikkoa. Peppiä myös leikitään ja siitä piirretään ja kirjoitetaan tarinoita. Ja tietysti Peppi seurasi mukana myös elokuviin :)


Tulossa on vielä monta kivaa leffaa, Lego Elokuvaa ja Risto Räppääjää pitää ainakin mennä katsomaan.

ONKO TEILLÄ KÄYTY ELOKUVISSA?


10 kommenttia:

 1. Onneli ja Anneli oli meidänkin neitien suosikki leffa! Risto Räppääjä sit seuraavana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneli ja Anneli oli kyllä aivan ihana! Räppääjä on vielä näkemättä.

   Poista
 2. Me ollaan näillä näkymin huomenna menossa katsomaan tuota Onnelia ja Annelia. Lasten kanssa on kyl kiva käydä elokuvissa ja nyt tuntuu että on aika monta semmosta kiinnostavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenleffoja on kyllä nyt kivasti tarjolla ja leffareissut lasten kanssa on kivoja.

   Poista
 3. Me kävimme myös katsomassa Onnelin ja Annelin, loisto leffa! Risto Räppääjä olisi seuraavana vuorossa. Ihanasti teillä tokaistu tuo, leffakuu;) Blogissani on muuten sinulle jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räppääjä olisi meilläkin vuorossa ehkä huomenna. Kiitos, tulenkin heti katsomaan - vaikkakin "vähän" viiveellä:)

   Poista
 4. Mulla on aikaa sitten viime leffateatteri käynnin. Leffateatterissa ptiäs olla myytävänä poppiksia ja salissa oltava hyvät penkit, mutta täällä tuppukylässä ei ole kumpaakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, leffaan kuuluu juuri tietty tunnelma ja kyllä se poppari siihen kiinteästi kuuluu:) Meillä on myös täällä omalla kylällä koulun auditoriossa ajoittain Kinotourin järjestömiä leffailtoja, mutta ei ne kyllä samalta tunnu kuin tuolla kaupungin leffateatterissa:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Henna, tulen heti piipahtamaan, vaikka nyt kyllä vähän on kestänytkin:)

   Poista