sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Värejä viikon varrelta

Kulunut viikko meni kaikin puolin aivan liian nopsaan. Suunnitelmissa oli vaikka mitä tännekin, mutta takatalvi ja sairastupa muuttivat kaiken. Ajatukset ovat olleet enemmänkin tuolla kasvien ihmeellisessä maailmassa. Välikausi-asiat ovat edelleen rempallaan, toisaalta yllättäen tullut talvi antaa vähän taas armonaikaa.


Rakastan kukkia ja varsinkin keväällä niitä löytyy meiltä aina. Ihanien tulppaanien kaveriksi ostin itselleni naistenpäivän kunniaksi ehdottomia lempikukkiani leinikkejä. Niitä on ollut mukava ihastella täällä kotisairaanhoidon lomassa.Viime viikonloppuna bongasimme puutarhasta jo ensimmäiset valoon kurkottelevat narsissit ja liljat. Toivottavasti takatalvi ei ole niitä lopullisesti vienyt.


Myös ensimmäiset leskenlehdet ilahduttivat aurinkoisella värillään. Lumen alta ne sitkeäsi tänäänkin vielä kukkivat.


Koska viikko on mennyt lähes kokonaan kotona, olen sen, minkä sairaanhoidolta olen ehtinyt, päivitellyt taas huutista ja ihanan valon huumaamana harjoitellut ahkerasti ja aika epätoivoisesti kameran käyttöä. Leinikit olivat siihen oiva kohde, niissä kun riitti joka päivälle uutta kuvattavaa. Auetessaan kukka näyttää aina erilaiselta.
Tulevan viikon koitoksiin (Pikkuveljen 6vee synttärit) on pikkuhiljaa valmistauduttu, niistä varmasti lisää jossain vaiheessa.

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniita!! Yritin viime viikolla etsiä leinikkejä ihan kaikkialta, mutten löytänyt. Tällä viikolla uus etsintäpartio :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melina, leinikit ovat kyllä kauniita! Nyt taitaa olla leinikkiaika parhaimmillaa, niitä löytyi jopa meidän lähiPrismasta;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, vaikka vähän viiveellä vastailenkin.

   Poista
 3. Huikean kauniit kukat ja niiden värit! Toivotaan pikaista paranemista teille sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, leinikit ovat kyllä todella ihania ♥

   Poista