torstai 4. syyskuuta 2014

Viimeiset vielä ja voittaja

Syksy on saapunut myös pikkuhiljaa pihalle ja puutarhaan ja enää ei oikein meinaa löytyä luonnonkukkia maljakkoon. Pian pääsee taas asioimaan perjantaisin kukkakaupassa :) Minun viikonloppuuni arkena kuuluu yleensä tuore uusi kukkakimppu.
Ja siisti koti.
 
 
Vielä jotain löysin kuitenkin pihalta viikonlopuksi pöytiä piristämään.
 

Maksaruoho, daalia ja tuo pikkuinen valkoinen, minkä nimeä en muista.
 


Takapihalla pihlajat notkuvat marjoja ja nyt kun ne ovat kypsyneet ihanan punaisiksi, nappasin viikonlopun rapujuhlien kimpuksi muhkeat marjat.
 

Oranssit marjat sopivat minusta upeasti punaisten rapujen seuraksi.Pihlajanmarjoja on nyt hurjasti ja ne kyllä inspiroivat vähän muuhunkin.
Kävin alkuviikosta paikallisessa askartelukaupassa hakemassa vähän tarvikkeita ja viikonloppuna koitan toteuttaa visioitani, niistä ehkä lisää myöhemmin,
mikäli lopputulos on suunnitellun mukainen;)
 
 
 
 ♦ ♦ ♦
 
Kukkien jälkeen otsikon mukaan voittajaan eli
 25e arvoisen
 
Sisustussydän
lahjakortin onnelliseen omistajaan.
 
Arvontaan osallistui 64 ja arpoja oli yhteensä 90.
 
Kiitos kovasti kaikille osallistujille
sekä tietysti SisustusSydämelle, joka tarjosi palkinnon!
 
Arvonnan suoritti tällä kertaa Random Generator,
koska omat onnettaret (lapset) olivat kaikki kovin kiireisiä kavereidensa kanssa.
 

 
Voittoarpa osui numerolle 24, joka on...


 
Onnea kovasti Annalle,
laitan sinulle viestiä tulemaan!
 
 


 

4 kommenttia:

 1. Leikkokasvit (kukat, oksat, pihlajanmarjat, saniaiset...) ovat kyllä ihania arjen piristäjiä! Toinen suurkuluttaja ilmoittautuu :) Maltan tuskin odottaa mitä olet suunnitellut noista marjoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukilla on kyllä todella ihmeen piristävä vaikutus! Marjasuunnitelmat eivät ole mitään kovin kaksisia, mutta ehkä niitä vähän täläkin vilauttelen, kunhan saan valmiiksi;) Iha

   Poista
 2. Kukat on niin ihania oli ne sitten luonnosta tai kukkakaupasta. Itsekin suunnittelin koristelevani synttärikahvipöydän pihlajanmarjaoksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat ovat ihania, ihan sama tosiaan ovatko luonnosta tai kaupasta ♥ Pihlajanmarjat ovat tänä vuonna harvinaisen kauniita ainakin täällä, ehdottomasti niitä pitää hyödyntää vähintään kahvipöydässä!

   Poista