perjantai 23. tammikuuta 2015

Pellavaunelmia kevääksi

Vaikka tämä viikko alkoikin vähän huonojen tähtien alla, ja arki on vähän hankalaa käsi paketissa, oli tälle viikolle onneksi jo etukäteen tiedossa supermukavaa piristystä. Pääsimme Åblogien kanssa tutustumaan upeisiin By Pia´s pellavaunelmiin.



By Pia´silla on ihana kivijalkakauppa Turussa, Raision Myllyn ja Ikean tuntumassa Kuninkojankaaressa. Myymälä on samassa rakennuksessa Sisustuskauppa Serafiinin kanssa. Serafiini oli harmillisesti jo ehtinyt sulkemaan ovensa, eli sinne emme päässeet tällä kertaa tutustumaan. Vaikka emme kyllä olisi tainneet ehtiäkään, aika vierähti ihanassa seurassa kauniiden asioiden parissa uskomattoman nopeasti!


By Pia´sin pellavavaatteet ovat kuvissa näyttäneet aina jotenkin ihan minun näköisiltä, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi mennä aiemmin liikkeeseen niihin tarkemmin tutustumaan. Kiitos vaan Teijalle, joka meille tämän ihanan illan järkkäsit:)


Nyt kyllä ihmettelen omaa saamattomuuttani, vaatteet olivat vielä ihanampia luonnossa, kuin kuvissa. Pellava materiaalina on ihanaa ja vaatteiden mallit ovat todella kauniita ja monikäyttöisiä. Ja tarvitseeko sanoa mitään värimaailman ihanuudesta..?


Pia´sin asustevalikoima on myös vaikuttava, huivi-ihanuuksia löytyy joka lähtöön ja tyyliin. Olisin voinut kotiuttaa ehkä kaikki..


Koruvalikoima on myös ihana. Ostin jo ennen joulua Kotilaiturilta Marudesignin tähtikorun, Pia´silta tähtiä löytyi myös monessa värissä. Tähtikorua oli käytetty monen vaatteen kaverina somistuksissa ja se sopiikin ihanasti pellavavaatteiden kaveriksi.


Vaatteiden lisäksi Pia´silta löytyy myös ihania pellavaisia kodintekstiilejä, pyyhkeitä, tyynyliinoja, vuodevaatteita ja muuta pientä kivaa ihanuutta. Kesäksi haluaisin kyllä ehdottomasti uudet pallavapetivaatteet!

 


Aikuisten vaatteiden lisäksi Pia´silta löytyy myös ihana By Pia´s Mini -lastenvaatemallisto. Salaa hetken toivoin, että saisin vielä pienen tytön.. Onneksi suvusta löytyy vielä pieniä tyttöjä, joille nämä ovatkin loistava lahja tulevana kesänä:)


Ihanien tavaroiden katselun lisäksi meillä oli ohjelmassa tietysti pientä syötävää ja asiantuntevaa apua vaatteiden valinnassa ja stailauksessa. Ihania asukokonaisuuksia nähtiinkin illan aikana paikallaolleiden päällä ja monta pakko-saada -juttua tuli omalle listalle. Kameraa en kipsini kanssa pystynyt mukaan raahaamaan, joten pahoittelen iPhonekuvieni tasoa! Onneksi bloggajajoukon kokoontuessa kameroita oli enemmänkin mukana, joten kannattaa käydä kurkkimassa muiden Åblogien kuvat illan tunnelmista ja ihanuuksista!

Möhkälemäisen kipsini kanssa en voinut juurikaan vaatteita myöskään kokeilla ja mm. ihana silkkipaita , Urban -pellavapaita sekä Butterfly -mekko jäivät sen verran mieleen kummitelemaan, että heti, kun kipsisä pääsen eroon, on niitä pakko mennä mallailemaan!
 

 
Onneksi jotain sentään pääsin kokeilemaankin;) Hihattomat vaatteet sujahtivat kipsinkin kanssa päälle ja suosikki löytyi heti. Less is more -tunika on juuri sellainen jokapaikan vaate, menee asustuksesta riippuen vähän joka menoon. Nyt vaan odottelen, että pääsen taas töihin;)
 
 
Onkos By Pia´sin pellavat teille jo tuttuja?
 


19 kommenttia:

  1. Tuttuja netistä, mutta itsellä niitä ei ole. Paljon kauniita juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netin kautta minäkin olen näitä aiemmin ihastellut, mutta oli ihana päästä livenä katsomaan (ja rakastumaan:)) Tosi paljon kauniita juttuja todellakin oli!

      Poista
  2. Kiitos kivasta iltaseurasta! Hyviä kuvia olet onnistunut kipsistä huolimatta napsimaan. Pian vaatteet ovat todella kauniita ja värimaailma aivan ihana. Yksi vaate tarttui minullekin mukaan, mutta monta kummitusta jäi mieleen ;) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin vielä uudelleen vinkkaamaan, että blogissani on sinulle haaste. Käyhän kurkkaamassa ehtiessäsi. Oikein leppoisaa ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
    2. Kiitos itsellesi mukavasta seurasta Piasilla ja eilenkin oli kiva tavata taas:) Molemmilla kerroilla pääsimme kyllä nauttimaan ihanista jutuista <3 Sun Poncho oli IHANA, eilen kotimatkalla puhuimme ystävättären kanssa, että tarvitsemme kyllä ehdottomasti sellaisen:)
      Kiitos kovasti haasteesta, tulenkin sen heti nappaamaan. Kuvittelin, että sairaslomalla ehtii täällä koneellakin notkua, mutta vielä ei ole sellaista rauhaa ollut.. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  3. Aivan ihanan näköisiä kuvia, vaatteita, huiveja ja koruja. Pitääpä aivan ajan kanssa noihin tutustua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania ovat, kannattaa kyllä tutustua! Pia´sin nettisivut ovat minusta ihanat <3

      Poista
  4. Kiitos itsellesi Riikka, ihana kun pääsit mukaan illanviettoomme harmittavasta kipsistä huolimatta.
    Harmaa mekkosi on niin kaunis, ihan täydellinen tuon mustan huivin kanssa.

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuuluu kyllä sinulle Teija, kun jaksat aina kaikkea ihanaa järjestää <3 ilta Pia´silla , kuten eilinenkin oli ihanaa vaihtelua tähän käipuolen arkeen, joka pyörii täällä kotona aika vahvasti;) Mekko on kyllä ihana, vielä en ole sitä päässyt ulkoilutamaan..:(
      Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  5. Niin harmittaa, etten päässyt! Pitää suunnata sinne kässäkerholaisteni kanssa :) Pellava on taivaallinen materiaali. Pellavalakanat ovat mulle must juttu ja nuo vohvelipellavaiset pyyhkeet kauniita, toimivia, pehmeitä, rouheita näöltään - just love them! Mutta mikä kipsi sulla? Pitää kyllä nähdä ja päivittää kuulumiset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä ollut mukava sinuakin nähdä, eilenkin huomasin sinut,mutta ehdit jonnekin kadota;) Olen kaupallakin pariin otteesen käynyt, mutta maanantaisin..Laitanpa viestiä:)
      Pellava on ihanaa, meilläkin on pellavalakanat ahkerassa käytössä, ovat kellä ihan loistavat! Vohvelikankaiset pyyhkeet minullein jäi kummittelemaan, ne ehkä pitää käydä jossain vaiheessa kotiuttamassa.

      Poista
  6. Oikein hyvään hankintaan päädyit! Oma samanlaiseni on lähes jokapäiväisessä käytössä :D Harmi juttu tuo kipsihommeli mutta toivottavasti paranee pian! Mäkin haaveilin pitkään pellavalakanoista, mutta hankintahinta on mietityttänyt... viime viikolla vihdoin älysin ostaa koululta edullista pellavaa ja surauttelin setit itse. Ja ovat kyllä valtavan ihanat! Sopivasti ihanan karheat <3

    Viikonloppua teille sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Sinun suosituksesi taisi olla se viimeinen naula hankintaan;) Vielä en ole ehtinyt mekkoa käyttää, kotiin vähän turhan fiini;) mutta innolla odotan käyttöä ja asustusideoita on jo ainakin miljoon takataskussa:)
      Kipsi on aika harmillinen, toivottavasti paranee pian. kipua ei ole juurikaan, mutta yksikätinen elämä on yllättävän hankalla..
      Meillä on parit ikivanhat pallavalakanat ja uusin hankintaa miettinyt, mutta hinta on kyllä aika suolainen. sinulla on kyllä näppärää, ku olet noin taitava!
      Ihanaa alkavaa viikkoa teille!

      Poista
  7. Oli kyllä niin kiva ilta jälleen. Teit kyllä loistavan valinnan, tuota olisi pitänyt itsekin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli mukava ilta ja kiva tavata taas pitkästä aika! Olen valintaani tyytyväinen, vaikka vielä ei ole käyttöön päässyt, uskon tunikan olevan tosi monikäyttöinen.

      Poista
  8. Ompa kivannäköisiä! Ja terkut Riittää kun oot tässä-blogista (ent. elämää päivölänlaaksossa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pia´silla on kyllä aivan ihanaa, kannattaa kurkkia verkkokaupaa, ellei itse kaupalle pääse! Kiitos terkuista, pitääkin tulla jättämään merkki visiitistä, kyläilemässä olen tasaiseen tahtiin käynyt, mutta merkkiä valitettavan harvoin kännykällä jaksan jättää:(

      Poista