keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kiireeseen kadonnut

Tervehdys pitkästä aikaa. Siis todellakin PITKÄSTÄ aikaa. Minulta on kadonnut jonnekin kiireen alle pari kuukautta tästä keväästä, hui.


Kulunut kevät on olult aivan poikkeuksellinen, tiedän, että moista kiirettä ei ole koskaan minulla ollut ja toivon todella, ettei koskaan tulekaan.

Vuoden alussa oli jo tiedossa, että kiirettä tulee olemaan rippijuhlien ja kaiken muun mukavan merkeissä. Mutta tuli paljon muutakin, niin työrintamalla kuin ihan täällä kotonakin. Onneksi ei kuitenkaan mitään ikävää eikä vakavaa, kiirettä ja ylimääräistä säätöä vain.


Normaalin työn ohella kevään aikana on EU-hankkeiden ihmeellinen (lue kamala) maailma katastrofaalisine aikatauluineen ja työmäärineen tullut turhankin tutuksi. Nyt ehkä vähän kadun viime syksynä ääneen ajattelemiani haluja oppia uusia juttuja ja tehdä uusia aluevaltauksia. Jatkossa koitan olla vähän varovaisempi sen kanssa mitä toivon ääneen, joskus ne ääneenlausutut toiveet toteutuvatkin.
Kotona on kaiken työkiireen keskellä tietysti suunniteltu kuumeisesti rippijuhlia. Saimme myös anopin vähän pidempiaikaiseksi vieraaksi putkiremonttia pakoon. Anopista oli iso apu mm. ikkunoiden pesussa ja muissa juhlavalmisteluissa. Lapsista oli myös aivan mahtavaa, kun aamulla odotti lämpimät puurot ja muut herkut. Toisaalta opin itsestäni, etten sitten ehkä olekaan aina se maailman sosiaalisin ihminen ja kaipaan todella paljon raskaan työpäivän jälkeen omaa rauhaa ja omia juttujani. Ehkä kahden sukupolven talous ei pidemmän päälle sopisi minulle ollenkaan.


Rippijuhlat juhlittiin viime sunnuntaina kauniissa kesäilmassa onnistuneesti. Päivä oli ikimuistoinen, kaikki meni suunnitellusti, joskin kovin nopeasti. Sinisellä teemalla juhlitusta päivästä ei valitettavasti kuvamateriaalia tullut paljoa, kuvaus jäi miehen harteille, kun keittiöön avuksi lupautuneelle ystävättärelle tuli muuta menoa ja koitin itsekseni hoidella yli 60 hengen ruuat ja kahvitukset.

Kamera on muutenkin saanut olla kevään kiireiden keskellä rauhassa, nyt puhalsin siitä pölyt ja ikuistin rippikukat tänne. Ehkä jotain muutakin näytettävää kameran muistikortilta vielä löytyy, joten ehkä palaan vielä rippijuhliin täälläkin.
Toivottavasti tänne joku vielä kahden kuukauden hiljaisuuden jälkeen eksyy, nyt pahimmat kiireet on pääosin takana ja pääsen taas rakkaan harrastuksen kuvaamisen ja kirjoittamisen pariin, eli luvassa taas vähän aktiivisempaa päivitystä. Asiaa on kiireen keskellä ehtinyt kertyä vaikka ja kuinka.

Mitenkäs muiden kevät on sujunut?

14 kommenttia:

 1. JOskus vaan aika ei riitä kaikkeen ja hienoa että osaat priorisoida asiat. Itse koitan ehtiä sohia joka asiaa ja sit mitään ei tule tehtyä kunnolla.
  Täällä on reissattu Turkissa, loma oli ihana vaikka tuliaisena sainkin mahatudin. Siitäkin pikkuhiljee selvitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, joskus aika ei vaan riitä kaikkeen, vaikka kuinka haluaisi:) Priorisointi oli tämän kevään aikana vähänpakon sanelemaa, työhommat vaan pitää hoitaa..
   Oi, ihanaa, pitääkin koittaa ehtiä tulla kurkkiman matkakuulumisianne ja muutakin. Toivottavasti mahatauti on ohi, se on aina kyllä niin ikävää, varsinkin noin matkatuliaisena :(

   Poista
 2. Kyllä me täällä pysytään vaikkei postaustahti olisi tiheä. Tiedän tuon arkisen kiireen ja silloin on hyvä jättää blogi vähemmälle. Tsemppiä, kesä on ja imetään auringosta energiaa yhdessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Henna, että tänne joku vielä jaksaa tulla kurkkimaan:)
   Kiitos, nyt alkaa onneksi vähän jo helpottaa ja ihanaa, kun kesä alkaa ihan pian!

   Poista
 3. Ymmärrän hyvin tuon kiireen ja aina sinne blogin pariin ei vain ehdi. Kiva jos työkiireet helpottavat ja mahdollistaa taas tämän ihanan harrastuksen :) Todella kauniit kukkaset ovat sulostuttaneet juhlianne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ymmärrystä löytyy, välillä vaan se kiire iskee oikein kunnossa. Ihanaa on todella, että tännekin ehtii nyt välilä, tämä on muodotunut kyllä ihan ihanaksi omaksi jutuksi ja tuonut tullessaan ihania uusia tuttavuuksia sieltä ruudun takaa!

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Teija, kiitos ihanasta kommentistasi, jonka onnistuin jonnekin vahingossa kadottamaan. Pahoitteluni! Ilmeisesti tauko oli liian pitkä, kun bloggeriakaan en enää osaa käyttää:)
   Ihania kesäpäiviä sinulle toivottavasti tavataan jo ensi viikolla :)

   Poista
 5. Mä täällä jo odottelen et millaseen mekkoon päädyit :D
  Mekin ollaan päästy muuttamaan, vau!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että oletee päässeet muutamaan, ONNEA!!
   Mekko löytyi (itseasiassa parikin..) ja lupaan palata siihenkin prosessiin, kunhan ehdin :)

   Poista
 6. Ihana hortensia! Kiva että juhlat onnistuivat, valtava ponnistus omin voimin. Pystyn hieman samaistumaan kevään kiireisiin, rauhallisempia aikoja odotellessa.. nimim. 50 hlön juhlat sunnuntaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, hortensia on kyllä aina niin kaunis!
   OI, teillä on juhlaa myös tiedossa, niin hanaa kuin ne ovatkin, on järjestelyissä aina oma hommansa. Ihania ja onnistuneita juhlia!

   Poista
 7. Ihana kukka-asetelma, sininen, vihreä ja valkoinen tekevät kyllä raikkaan asetelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin kukat olivat kauniit. Pojan oma valinta, eikä ollenkaan hassumpi :)

   Poista