lauantai 20. kesäkuuta 2015

Isojen ja pienten juhannusherkut


Me olemme todella pitkästä aikaa viettäneet kotiJuhannusta. Olemme olleet todella monena vuonna Juhannuksena reisussa ja nyt onkin ollut ihan ihmeellistä olla kotosalla Jussia juhlistamassa. Pohdimme juuri miehen kanssa, että reissujen vuoksi meille ei ole kerinnyt muodostumaan mitään erityisiä juhannusperinteitäkään. 


Kotijuhannus on kuitenkin maistunut kaikille oikein mainiosti. Iskä sai uuden grillin, jonka antimista olemme päässeet nauttimaan. Äiti on haalinut kaikki maljakot täyteen keskikesän ihania luonnonkukkia ja nauttinut silmänruokaa.Ja lapsilla on ollut herkkuja yllin kyllin. Me Åblogit pääsimme viime viikolla Cloettan vieraaksi maistelemaan herkkuja sekä kuulemaan valokuvauksen saloja Rajalan kouluttajalta Tero Westeriltä.Kotiintuomisina valokuvausvinkkien lisäksi saimme kassillisen herkkuja, joista lapset tietysti olivat enemmän kuin innoissaan :) Niistä ollaan päästy nauttimaan nyt Juhannuksena, joten aika herkuttelua on tämä kotijuhannus ollut! Millaisissa merkeissä muiden 
Juhannus sujuu?

 

6 kommenttia:

 1. Kotona täälläkin! Hyvin se kotona myös sujuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotijuhannus oli kyllä oikein mukavaa vaihtelua:)

   Poista
 2. Kauniita kuvia, ja minä olin tämän juhannuksen töissä kun muu perhe meni perinteiden mukaan maalle jussia vastaanottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Souliina! Voi, töissä on juhlapyhinä aina toisaalta kurjaa olla, toisaalta se vapaa on sitten jossain toisessa kohtaa:)

   Poista