keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Loman aloitus - perinteisellä kaavalla

Blogia pidempään seuranneet tietävätkin, miten meillä kesälomaa vietetään, tai ainakin kuinka se aloitetaan. Tai ainakin kuinka lapset haluavat loman alkavan. 


Turun Kupittaalla sijaitseva Seikkailupuisto eli Seikkis on se ehdoton suosikkikohde kesällä. Nykyään tietysti tämä toive koskee ainoastaan tuota nuorimmaista, isompien lasten toiveet ovat ihan jossain muualla...vaikka kyllä hekin mielellään mukaan edelleen tulevat,.Koska Seikkisretkestä on puhuttu jo alkukeväästä asti, oli se ihan pakko mahduttaa Äidin loman ekaan päivään. Isommat lapset olivat hajaantuneet omiin menoihinsa luisteluleirille ja reissuun, joten me vietimme Pikkuveljen kanssa heti maanantaina ihanan päivän Seikkiksessä. Ilmakin oli mukava, ainakin tämän kesän mittarilla..Voi sitä riemua, kun pikkumies pääsi puistoon kirmailemaan. Menosta päätellen olisi voinut luulla, että poikaa on istutettu kotona sisätiloissa kuukausitolkulla.


Olimme paikalla reippaana jo heti aamusta tämä toki vain siksi, että sisko piti viedä kukonlaulun aikaan leirille..ja Seikkisessä olikin ihanasti tilaa juosta ja temmeltää. Puistoon oli tullut taas uusia juttuja, mutta kyllä ne vanhat tutut jutut olivat edelleen suosituimmat, linnunpesäkeinussa käytiin lepäämässä, muuten aika meni kiipeillessä, keinumassa, köysikeinua laskiessa ja labyrintissä juostessa. 


Äidillä meinasi tulla hiki jo pelkästä perässä juoksemisesta ja vaudinantamisesta. 
Aamun vauhdikas meno sai mukavaa jatkoa vielä päivällä Seikkiksen ateljeekatoksessa, jossa järjestettiin Turun sarjakuvakerhon toimesta Sarjispöräys. Meidän pikku taiteilija oli ihan fiiliksissä, kun pääsi piirtämään omaa sarjakuvaansa. 


Seikkiksessä on siis leikkipuiston lisäksi koko kesän kaikkea kivaa tapahtumaa, Seikkiksen sivuilta kannattaa kurkata mitä milloinkin tapahtuu! Suurin osa tapahtumista on puiston lailla kaikenlisäksi ilmaisia!


Eloisat suosittelee jälleen Seikkistä 
kaikille Turussa piipahtaville :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta menovinkistä Riikka! Ei ollakaan käyty Seikkiksessä moneen vuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä ;) Seikkis on meillä jokakesäinen must go -paikka. Ja kyllä nuo isommatkin siellä edelleen viihtyy, vaikka eivät sitä aina myönnäkään:)

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta paikalta! Meillä lomanaloitukseen kuuluu kahvit torilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seikkis on kyllä tosi mukava paikka, kannattaa piipahtaa, jos tänne suunnalle lomalla eksytte! Tosikahvit kuulostaa aivan loistavalta lomanaloitukselta!

   Poista
 3. Seikkis on pop! Meidän pojat pääsi seikkikseen viime viikolla mummun hellässä huomassa. Kivaa juhannusta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seikkis on kyllä todella POP! Ihana mummu teillä :) Mukavaa juhannuksen jatkoa myös teille!

   Poista