perjantai 10. heinäkuuta 2015

Vähän väriä pilvisiin päiviin

Lomailu alkaa olla puolivälissä ja vähitellen olen päässyt lomamoodiin, vaikka ilmat eivät edelleenkään kovin kesäisiä ole ollut. Viime viikon aurinkoiset päivät menivät terassin maalailussa ja heti sisällä alkoi näyttää normaalilta kesälomakodilta.. 


Nyt kun päivät ovat olleet taas sateisia tai vähintäänkin pilvisiä, on sisälläkin jaksanut vähän siivoilla. Ennen rippijuhlia olis sen verran haipakka, etten ehtinyt päivittää keväisempiä sisustusjuttujakaan esille. 


Nyt pilvisien ja sateisten päivien ankeus antoi hyvän syyn päivittää kotiakin vähän raikkaammaksi. Varsinkin kun sain pinkkejä ihanuuksia ihanilta kesävierailta. 


Kukka-asetelma on hauskasti tehty tuollaiseen "pesuvatiin", minusta aivan loistava idea! Ja sopii mainiosti meidän olohuoneen pöydälle, siin kun ei mikään korkea kukka saa kovin kauaa yleensä olla, haittaa kuulemma poikien telkkarimaisemia liikaa. 


ZBH:n kevään malliston roosasävyiset tyynyt sopivat pinkkien kukkien seuraksi enemmän kuin hyvin ja ilme tuli heti paljon raikkaammaksi. 



Toisessa tyynyssä on kummallakin puolella vähän erilainen printti.


  Ja toisessa hurmaavat jättimäiset puunapit. 


Onkos muidenkin sisustusinto aurinkoisina päivinä kesälomalla?


Nyt aurinko pilkistelee vaihteeksi taivaalla, joten taidankin siirtyä taas pihalle, puutarhassa tuntuu kasvavan enemmän rikkaruohoja kuin mitään muuta ;) 

IHANAA VIIKONLOPPPUA KAIKILLE!


8 kommenttia:

  1. Meillä ainakin on koti ihan retuperällä koko kesän, vaikken ole vielä edes lomalla :). Ei vaan jotenkaan jaksa yhtään innostaa sisustelu tähän aikaan vuodesta, vaikka täytyy myöntää, että tänä kesänä ei oo innostanut sen paremmin pihankaan laitto, kun aina vaan sataa ja tuulee. Mutta syksyllä sitä taas jaksaa kiinnittää paremmin huomiota ympäristöönsä. (Jotenkin tää "kesä" on ollut koko ajan vaan sellasta varsinaisen kesän odotusvaihetta, että just huomasin, että on vielä talvitakitkin henkareissa :). No, kohtahan niitä jo taas tarvitaan joten olkoot..)

    Teillä näyttää ihanan siistiltä ja kauniilta ja sopivan hempeältä kesäsisustukselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä kesä taitaa olla vähän tällaista leväshdysaikaa sisustusrintamalla, kyllä sitä sitten talvella ehtii taas:)

      Poista
  2. Kyllä on kauniin näköinen asetelma. Meillä on miesväki oitis siirtämässä kaiken pois olohuoneen pöydältä, jottei vaan telkkarin katsominen häiriinny ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Meilläkin tuo olohuoneen pöytä raivataan aina tyhjäksi, telkkaria pitää nähdä esteettä mistä tahansa asennosta:)

      Poista
  3. Aurinkoa täältä Mantelilaakson helteestä sinne pohjoiseen!
    Laitan heti pikana ainakin sata kiloa tulemaan!
    Lankaköynnös on aina niin herkkä kukkien kanssa!
    Viehättävät tyynyt myös!
    Lempeää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis sinne, tulenkin heti katsastamaan kuulumisia sieltä;)
      Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

      Poista
  4. Superkauniin asetelman olet tehnyt, rakastan tuota pesuvati-ideaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, minustakin pesuvati-idea on ihana, omani se se kyllä ole, saimme asetelman tuliaisena.

      Poista