lauantai 15. elokuuta 2015

Kaappien kätköistä

Täällä on kova tohina tavaroiden pakkaamisessa huomista Adalmiinan helmen sekatavarakirpparia varten. Vaikka olen pitkin kesää kaappeja tyhjennellyt, niiden pakkaaminen näyttää olevan aikamoinen urakka. Illalla on vielä tiedossa rapujuhlat, joten katsotaan meneekö yötyöksi;)

Neiti on innostunut harjoittelemaan äidin järkkärillä kuvaamista ja on pitkin päivää napsinut kuvia kirppistavaroista. Saatte siis pientä sneak peakia huomenna kirpparilta löytyvästä tavarasta.

Mukaan pakataan jonkun verran pientä sisustustavaraa.Sekalaisia kippoja ja kuppoja
 Vähän joitain joulujuttujakin


Vaate- ja kenkäkaapit on käyty läpi, niin lasten kuin äidinkin. Lastenvaatetta löytyy kolme Ikea-kassillista;)Jonkin verran lelujakin pakataan mukaan, samoin kasa sisustuskankaita. Mukaan lähtee myös kaksi paria tyttöjen luistimia sekä ratsastutarvikkeita. Aika kivoja kuvia Neiti otti, kuvakulmat ovat vähän erilaiset, kuin äidillä yleensä:)

Ja tänne Adalmiinan helmen sekatavarakirppikselle 
olemme siis menossa, 
tulethan sinäkin:)


7 kommenttia:

 1. Ou nou, toi kids naulakko! Pistä siihen tarpeeks kova hinta, ettei kukaan osta sitä. Mä voin sit noutaa sen sulta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Voi hitsi, enpäs ehtinyt tänne blogin puolelle kurkkimaan ennen kirpparia, olisin tottakai ottanut sen sinulle kuormasta :( Voi hitsit!

   Poista
  2. Ei haittaa :) Hiplasin naulakkoa Loviisan aitassa, ja ei se ollut luonnossa ihan niin kiva kuin ajattelin :)

   Poista
 2. Onnea kirpparille, toivottavasti tulee hyvä myynti.
  Itse olen keväästä saakka siivoillut kaappeja ja keräillyt turhaa "krääsää" pois. Viikko sitten sain itseäni niskasta ja nyt on kamat myynnissä. Vielä olisi viikko myyntiaikaa jäljellä. Toivottavasti saan mahdollisimman paljon tavaraa myytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni, kirppari oli vilkas ja kivasti tavarasta pääsinkin eroon, toki vieläkin vähemmän olisi voinut olla kotiintuomista;) Toivottavasti sinulla on ollut myös myyntimenestystä!

   Poista
 3. Tuo baby born hevone ja talli ovat kyllä noin suloisia. Toivottavasti oli onnistunut kirppispäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kirppispäivä oli kyllä tosi onnistunut. Talli hevosineen on tosi suloinen ja se itseasiassa on edelleen myynnissä, en saanutkaan sitä mahtumaan autoon;) Laita viestiä, jos on kiinnostusta ja tarvetta:) Kirpparin jälkeen en ole taas kamalasti ehtinyt myyntiasioita miettiä.

   Poista