lauantai 12. syyskuuta 2015

Syksyyn varustautumista

Syksy on hiipinyt hissukseen pihan väritykseen ja mieleen. Harrastusarki pyörii täysillä ja kalenteri on jo täynnä jouluun asti. Ainoa asia, missä en ole vielä syksyyn herännyt, ovat vaatekaapit, niin omat kuin lastenkin. Ne elävät vielä ihan kesäaikaa.Vaikka kulunut viikokin on ollut vielä tosi lämmin, on aamuisin huomannut, että kyllä se kesä jo meni. Lämpöä on ollut vain himpun verran nollan paremmalla puolella seitsemän jälkeen, kun olen autoon raahautunut. 

Omassa vaatekaapissa on helppo vaan kaivella lämpimämpää vaatetta enemmän esille. Lasten vaatekaapit onkin sitten toinen juttu. Kesä ja aurinko ovat tehnet tehtävänsä ja inventaario pitää tehdä perusteellisesti, jotta löytää edes jotain sopivaa vaatetta.Neiti oli itse omatoimisesti viikolla kaivellut kaappejaan ja pinonnut ison läjän pientä vaatetta huoneensa oven ulkopuolelle. Vaaterekkiin jöi roikkumaan vain pari hassua paitaa. Totesimme, että ehkä pitää ryhtyä hommiin ja ostaa vähän syksyisempää täytettä rekkiin ja kaappiin.
Koska harkkakausi on toden teolla pyörähtänyt käyntiin (tarkoittaa meillä 13 kyyditystä vikon aikana) olen todella iloinen, että Neidille voidaan ostaa vaatetta netistä. Ja onneksi löytyy kotimaisia verkkokauppoja, joista toimitus on nopsaa ja asiakaspalvelu loistavaa. Ja tietysti valikoima on juuri oikeanlainen. 


Ongelmaksi taisi tällakin kerralla muodostua valinnanvaikeus, ihan kaikkea kun ei kerralla voi osta.. Tässä Neidin valinnat yhdestä suosikkikaupastamme, Pikku Helenestä. Näistä lähdetään keskustelemaan, mitä sinne ostoskoriin jää ja mikä jätetään odottamaan seuraavaa kertaa.  

sain tiedon, 
että juuri sopivasti 
syyskaappien täydennykseen 
on kiva tarjous, 
koodilla kanerva
saa 20.9. asti kaikista 
syksyn uutuuksista 
- 20 % alennusta 
Onkos muilla jo lasten vaatekaapit 
päivitetty syksyyn?

4 kommenttia:

 1. Aark en todellakaan ole muistanut ajatellakaan lasten vaatekaappeja, omaani kylläkin olen tuijotellut ja muutaman syysvaatteen sinne hommannut. Reippaasti olen kyllä kirppistellyt eli kamoja on tullut pistettyä kiertoon ihan urakalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä täällälkin on vähän vähälle jäänyt;) Oma kaappi on aina vähän helpompi, varsinkin kun olen sitä inventoinut melkein koko kesän..:) Minullakin meni todella reilulla kädellä omasta kaapista kiertoon kamaa!

   Poista
 2. Voi tässä ihan punastuu kun miettii omia vaatekaappeja. Taitaa olla siivouksen paikka ja laittaa osaa esille kauniisti. Kirppispaikkakin on onneksi jo varattuna. Meillä tilataan myös netistä. Ei tuo kohta neljä vuotias ole vieläkään innostunut kaupoissa juoksemisesta. Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei syytä punastumiseen, ei täälläkään kovin hyvällä mallilla mikään ole, vaikka yritys onkin kova..Ihanaa alkavaa viikkoa myös sinne;)

   Poista