sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Menneet ja tulevat hetket

Viime vuodenvaihteessa sain Anulta ihanan idean purkista, johon kootaan vuoden parhaat hetket.Kiitos Anu ihanasta ideasta, meillä siitä innostui koko perhe ja intoa on riittänyt koko vuoden.  


Viime vuonna purkin askarteli Neiti. Purkkia on säilytetty keittiön lokerokossa ja se on siinä aika tehokkaasti muistuttanut olemassaolostaan, purkkiin on kertynyt vuoden mittaan kiva pino hyviä hetkiä. Jokainen perheenjäsen oli kirjoittanut lappuja, toki tytöt taisivat tällä kertaa olla vähän poikia aktiivisempia:) 


Uuden vuoden päivänä avasimme purkin ja luimme yhdessä kaikki laput. Oli ihanaa yhdessä muistella vuoden aikana tapahtuneita juttuja, osa oli jo päässyt unohtumaankin ja joistain muistoista tuli mieleen tosia ihania hetkiä. 


Koko perheen mielestä purkki ja laput olivat edelleen mahtava idea ja päätimme jatkaa "purkittamista" tänäkin vuonna. Ajattelin, että siirrämme laput pois purkista ja vaihdamme siihen uuden etiketin, mutta Neiti tahtoi askarrella ehdottomasti uuden.


Oikeastaan se taitaa ollakin aika kiva juttu, nyt voimme säästää laput omassa purkissaan ja palata niihin vielä joskus myöhemminkin. Nyt pitää vaan keksiä purkille (purkeille..) sopiva säilytyspaikka..Purkista tuli tällä kertaa musta-kultainen. Kaunis minusta. 
Kuumaliimaa piti purkin tekoon saada. Itse purkkiin sitä ei kovin tainnut paljoa tarvita, mutta kaikki liimapötkylävarastot loppivat. Syy liimankulutukseen selvisi hetken päästä, Neiti taiteili liimasta itselleen korun, ohjeet olivat kuulemma löytyneet jostain Pinterestistä, Instasta tai YouTubesta. Siellä on vaikka kuinka paljon DIY-ohjeita, kannattaisi sunkin äiti käydä tsekkaamassa :)


Toivotaan paljon uusia ihania muistoja alkaneelle vuodelle!

7 kommenttia:

 1. Kiva että teilläkin innostuttiin purkittamisesta. Yllättävän paljon vuoden mittaan tapahtuneista asioista pääsee ilman purkkia unohtumaan ja niitä hetkiä on erityisen mukava palauttaa mieleen. Kaunis purkki teillä ja vau mikä koru! Kuka sanoo että netti on pelkästään huono juttu meidän teineille - sama huomattu täälläkin :) Muistorikasta vuotta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosiaan ihanasta ideasta, meillä tosiaan ideata innostuttiin, Neiti ehkä eniten äidin kanssa:) Tosi paljon todella vuoden mittaan taphtuneita kivoja juttuja oli päässyt jo unohtamaan, tämä oli ihana tapa muistella niitäkin. Neiti kiittää kehuista ja äiti on alkanut vähitellen uskoa, että netistä voi noille teineille olla vähän hyötyäkin:) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Onpa kiva kuulla susta ja oikein hyvää uutta vuotta! Tää purkki-idea kuulostaa kivalta, saatetaan ottaa käyttöön täälläkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, hyvää alkanutta vuotta teillekin! Täällä on ollut vähän hiljaista kaiken kiireen keskellä, toivottavasti keväällä on vähän rauhallisempaa:) Suosittelen purkkia lämpimästi, kerää vuoden ihanasti yhteen.

   Poista
 3. Tänään luin juuri muistaskseni Anun blogista tästä ja ihasteli ideaa. Ihanaa että tmää on teilläkin ja varmaan kohta meilläkin ;)

  VastaaPoista
 4. Tänään luin juuri muistaskseni Anun blogista tästä ja ihasteli ideaa. Ihanaa että tmää on teilläkin ja varmaan kohta meilläkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anun blogista meillekin idea alunperin tuli ja Anulla taisi viime viikolla olla postau heidän uudesta purkista:) Suosittelen sinnekin purkkia lämpimästi!

   Poista