lauantai 16. tammikuuta 2016

Tyhjästä täydeksi

Vuoden pari ekaa viikkoa on takana ja vielä ollaan hengissä:) 
Vaikka meillä kaikilla alkoi työt ja koulut jo heti maanantaina 4.1., oli vuoden ensimmäinen viikko mukavan leppoisa keskiviikon vapaapäivän vuoksi. Lasten harrastuksetkin olivat vielä suurelta osin joulutaolla. 


Kalenteri näytti ihanalta. Tyhjältä.Kulunut viikko onkin ollut sitten karu todellisuus harrastavan perheen arkeen. Joka ikinen ilta on jonkun lapsen harrastuskuskaus tai pari, parhaimpana iltana kaikilla kolmella on harkat. Omiakin menoja kasautua tälle viikolle ihan kiitettävästi. 
Ihanaa siis, että on taas viikonloppu! 


Täytin viime viikolla meillä ehdottoman välttämätöntä kapistusta, perhekalenteria ja totesin, että kevät näyttää taas aika tarkkaan suunnitellulta 
ja kesähän on jo ihan ovella:) 


Tämän vuoden kalenteri on hankittu loppukesällä Tukholman reissulta, Pikkuveli on aina ollut kova Peppi-fani ja hän valikoi tietysti Peppiaiheisen kalenterin. Sen verran syksyn aikana poika on kasvanut, että nyt hänestä Peppikalenteri on ihan älyttömän lapsellinen ja ennekaikkea tyttömainen:) Onneksi kalenterin majapaikka on kodinhoitohuoneessa, ettei se ole ihan kaikkien kavereiden näkyvillä. 


Ja kuten kuvasta huomaa, kalenteri on todella täyttynyt, joka päivälle riittää menoa ja muistettavaa. Ollaan miehen kanssa todettu monta kertaa, että ilman tätä koko perheen logitiikka-apuria emme arjesta selviäisi, tai ainakaan olisi oikeissa paikoissa oikeisiin aikoihin. Saattaisipa joku lapsi joskus unohtua jonnekin jäähallin pukukoppiin odottamaan turhaan hakijaa..


Mitenkäs muiden perheiden menot sovitetaan yhteen, löytyykö teiltäkin yhteinen kalenteri, vai pysyykö arki hallussa muilla keinoilla?IHANAA VIIKONLOPPUA, 
vihdoinkin saadaan nauttia lumesta!

2 kommenttia:

 1. Oho, olipas tosiaan aika täyttä! Meillä kun on vain yksi lapsi, jolla on yksi harrastus (ja muiden vanhempien kanssa kimppakuljetukset), niin pääsemme hänen menojensa kanssa aika helpolla. Toki siihen päälle tulee sitten meidän vanhempien harrastukset (mulla erityisesti ratsastus vie monta tuntia), työn iltamenot ja satunnaiset työmatkat, menee meilläkin aina välillä sormi suuhun, kun jonkun pitäisi tuota koiraakin ehtiä lenkittämään....

  Meillä ei toistaiseksi ole mitään yhteistä kalenteria, mutta olen kyllä monasti miettinyt, että joku yhteinen verkkoversio voisi olla ihan hyvä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä aika täyttä, mutta lapsiakin on se kolme, joten siitä helposti kertyy, vaikkea paljoa olisikaan per pää:) Meillä tällä hetkellä lasten harrastukset ykkösenä, kun eivät itse pääse kulkemaan, omat menot ja harrastukset sovitetaan niiden mukaan.. Verkkoversiota ollaan mietitty koko perheelle, nyt kun tuolla nuorimmallakin on kännykkä.

   Poista