sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Naapuriasunto vuokrattavana

Meillä olisi ihan naapurissa, loistavalla näköalalla 
ja tietysti ihanilla naapureilla varustettu pieni asunto vuokrattavana! 
Olisiko jollain tiedossa sopivia asukkaita?


Asunto on uusinta uutta vuoden 2016 mallia. 
Ulkoa tyylikkään asunnon saa sisustaa mieleisekseen. 


Toivottavasti saamme pian uudet mukavat naapurit seuraksemme:)
Pikkuveli sai synttärilahjaksi ihan oman ihanan linnunpöntön, jonka ripustimme (tai siis Isoveli ripusti) takapihan isoon koivuun niin, että pääsemme seuraamaan ruokaerkkerin ikkunasta tulevien naapuriemme puuhia. (tästä naapurikyttäämisestä ei taida tosin vuokrailmoituksessa olla mainintaa..)


Pihallamme on ennestään yksi pikkulinnunpönttö, joka on laitettu paikoilleen monta vuotta sitten. Siitä ei ole lapsista kukaan koskaan ollut oikein kiinostunut. Sijainti ei ole ehkä paras tarkkailuun, pönttöä pitää mennä ulos erikseen kurkkimaan, jos mielii sitä katsella.  Pikkuveljen synttäripönttö sai aikaan kolmilapsisessa perheessä tutun kateus-ilmiön, nyt isommatkin lapset haluavat omat nimikkopöntöt paraatipaikalle. Neidillä on kuukauden päästä synttärit ja lahjalistalla on oma pönttö (tosin se kuulamma pitäisi vuorata seteleillä..) Ilmoitimme pönttömme mukaan Ylen Miljoona Lintupönttöä -kampanjaan. Siellä on liki puoli miljoonaa pönttöä jo rekisteröity.  Löytyykö teiltä pönttöjä?
12 kommenttia:

 1. Oih mikä ihana yksiö. Itse olen meillekin haaveillut tuollaista ihan niiden asukkaiden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Asukkaita mekin toivoimme ja nyt näyttäisi talitinttipariskunta ahkerasti pöntössä piipahtelevan:)

   Poista
 2. Appiukko teki vkoloppuna esikoisen kanssa kaksi pönttöä. Huomenna ne pitäis ripustaa puihin. Eli meilläkin olis yksiöt vuokralla ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, teilläkin sitten tiedossa vilkasta muuttoa naapuriin. Me saimme jo omat asukit, miten teillä?

   Poista
 3. Meillä on tässä pihapiirissä ollut vähän remonttia kaipaavia yksiöitä. Pitäsi ehkä laittaa raksa pystyyn ja hieman kunnostaa (tehdä uudet). Viime kesänä varaston oven pieleen tuli eräs rouva neljän pienen poiksen kanssa asumaan. Oli jäänyt ulkolaudoitus laittamssa, joten koolausten väliin sai sopivasti oman kodin tehtyä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on oivallista remontointiaikaa:)
   Kyllä meilläkin oli jokunen vuosi sitten ovilipan reunalla pieni kolo, jonne tinttipariskunta koitti pesää tehdä.

   Poista
 4. Kivaa touhuilua! Apua kun on herttainen tuo Ylen kamppanja! Täytyykin tutustua siihen lisää ja rekisteröidä vanhempien kotipihasta löytyvät pöntöt! :)
  https://romua-mallisto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, kivaa puuhailua omalla pihalla:) Ylen kampanja on minustakin aika hauska!

   Poista
 5. Ihanaa, toivottavastit tulee asukkeja! :)

  Meillä on ulkorakennuksen seinässä linnunpönttö, edellinen asukas sen jo joskus laittanut ja siellä se yhä nököttää. Yleensä siihen tulee keväällä asukkeja - ellei asukit päätä tehdä kotiaan meidän talon katon alle, kuten myös usein käy.. :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asukkaita saatiin jo, talitinttipariskunta näyttäisi häärivän pöntön lähistöllä siihen malliin:) Toivottavasti teilläkin on uusia naapureita:)

   Poista