perjantai 6. toukokuuta 2016

Asusteita ja arvontavinkki

Aurinkoista viikonlopun alkua kaikille!

Vaput ja helatorstait on juhlittu ja vihdoin keli alkaa näyttämään kesäiseltä. Kesäisempiä vaatteita on kaiveltu kiireellä esille ja kaupoillakin on jouduttu lasten kanssa käymään täydennystä hakemassa. Kummasti ne vaatteet talven aikana siellä kaapissa on kutistuneet. Onneksi äidin vaateet eivät sentään ole päässeet kutistumaan :) !!


Vappuna pääsin ulkoiluttamaan ikiihanaa uutta MyOlssonin ruusumekkoani ekaa kertaa. Vankka aikomukseni oli laittaa tänne upeita asukuvia mekosta, mutta vaikka vappupäivän lounaan maisemat Naantalissa olivat aivan mahtavat, totesin illalla kotona, että ehkä kolmen lapsen äidin ei edes tarvitse haaveilla mistään asukuvista. Koko reissulta ei tullut yhtään ainoaa kuvaa otettua, sen verran oli taas menoa ja meininkiä..


 Mekon asusteet kasasin kaapissa olevista ja vaikka mikään asusteista ei ole alunperin mekkoon tarkoitettu, matsasivat ne minusta siihen aika kivasti niin tyyliltään kuin värimaailmaltaan. Huivia en loppujen lopuksi kaulassa käyttänyt, kun viluisena puin päälle ohuen mustan neuletakin ja huivi jäi vahingossa autoon :) 

Vaaleanpunainen pikkulaukku olisi asuun (ja kenkiin) aivan täydellinen, katsotaan löytyykö kesän muihin juhliin sellainen asuun vielä täydennykseksi.Mitäs tykkäätte mekosta ja asusteista?

mahtavan arvonnan, 
osallistumalla siihen sinullakin on mahdollisuus 
saada omaksesi iki-ihana ruusumekko, 
tai joku muu ihanista MyOlssonin mekoista. 

Käykäähän tykkäämässä ja osallistumassa! 

TÄSTÄ < 
pääset osallistumaan unelmamekon arvontaan!

Minä kävin jo, Turku -mekkohan on minulla seuraavana ostoslistalla :)

Aurinkoista viikonloppua kaikille!4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis asu! Ja niinhän se taitaa olla, että ne asukuvat ovat haave vain. Usein itsekin mietin, että nyt voisikin ottaa kuvan, niin se vaan jää toteuttamatta. P.S. Ja Vuikkari on myös magee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimaseni, minäkin tykkään mekosta hurjasti! Asukuvat ovat kyllä tosiaan haaveajattelua tässä elämäntilanteessa :)
   Vuikkari on kiva, haluaisin kyllä jotain ihan muuta ;)

   Poista