sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kevään suosikit

Toukokuu alkaa olla jo lopuillaan ja minusta tuntuu, että kelit ovat pääosin olleet sellaisia, että en ole vielä kunnon kesävaatteita kaivannut ollenkaan. Tulevaksi viikoksi luvattiin jo tosi kesäisiä lukemia, joten ehkä minunkin on aika kaivella kesävaatteet esille ja korkata balleriinat. 
Tähän asti olen tosiaan kulkenut farkuissa, villatakissa ja kevätnilkkureissa huivi tiukasti kaulalla. Monena aamuna on trenssikin tämän vakioasustuksen päälle vielä eksynyt. Tämä varmaan osin ihan siitäkin syystä, että joka ikinen arki-ilta on kotimatka kulkenut jäähallin kautta ja siellä ei oikein sandaaleissa tai edes balleriinoissa mielellään pitkiä aikoja oleilla. Neidin luistelunharjoitukset jäivän onneksi nyt parin viikon kevättauolle ja huomenna rohkenen mennä töihinkin jo balleriinoissa :) Sitä ennen minun on ihan pakko esitellä teillekin kuluneen kevään ehdoton lemppariserviisini.  Ihanat nahkanilkkurit, pilkkupaitis ja kamelinruskea pitkä neuletakki ovat kaikki alkukevään superlöytöjä Ellokselta**. Olen viime aikoina paljon tilannut Ellokselta** vaatteita. Elloksen merkkivalikoima** on nykyään yllättävän laaja ja sieltä löytyy nykyään melkein kaikki lempparimerkkini.Usein sähköpostiin vielä kilahtaa sopivasti joku kiva alekoodi :) 

Alkukeväästä etsiskelin itselleni tuloksetta kivoja ruskeita kevyempiä nilkkureita ja yllättäen löysin Elloksen omalta merkiltä juuri etsimäni näköiset nilkkurit. Koska palauttaminen väärän koon sattuessa on Ellokselle helppoa, uskalsin tilata nilkkurit ja onneksi niin. Nilkkurit ovat ihanan klassiset ja todella laadukasta nahkaa, huomasin kotona, että ne ovat Elloksen omaa Premiun Quality -sarjaa**, josta löytyy klassisia vaatteita ja asusteita ensiluokaisista materiaaleista. 


Innostuin tilaamaan pari muutakin Elloksen oman merkin vaatetta ja tämä setti on tosiaan ollut suosikkini koko kevään.
Setin kaverina on kulkenut keväällä ostamani ihana sininen laukku, jolle löysin kivan keväisen huivikaverinkin :)


Tulevalla viikolla mittarilukemat ovat varmaan sellaiset, että nilkkurit pakataan odottamaan syksyä, villatakki jää naulakkoon ja huivin ja laukun keveriksi uskallan ehkä pukea jo valkoiset farkut. Huomenna käyttöön päässe ekaa kertaa myös ihana Elloksen mallistosta löytynyt kevyt raitapaitis**. Sain blogiyhteistyön merkeissä tilata pari ihanuutta Elloksen kevätvalikoimasta ja tämä raitapaita valikoitui yhdeksi ostoskoriin. 


Joko teillä on kesävaatteet korkattu?


**tekstissä olevat linkit affiliate -linkkejä


2 kommenttia:

 1. Wau, nilkkurit niin mun makuun! Ja tuo Mulberry kans :)
  Kesävaatteet on ollut jo tovin käytössä vaikka välillä pitkän villatakin ja/tai trenssin ja aina muhkean huivin kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sama maku meillä siis :) Kyllä täällälin kesävaatteet on kaivettu jo esille, vaikka kyllä välillä ei mittarilukemat ole ihan kesäisiä olleetkaan.

   Poista