tiistai 11. tammikuuta 2011

DPAM alettaa

Taas tupsahti sähköpostiin aleviestiä:7 kommenttia:

 1. Heips, oletko tilannut tuolta? Millaiset on postarit? Ranskassa olen käynyt liikkeissä..

  VastaaPoista
 2. Minea: Kiva kun kommentoit ja jäit lukijaksikin!! Olen tilannut DPAM:ltä syksyllä kertaalleen. Silloin oli kampanja ilmaisista postikuluista, muuten ovat kyllä aika korkeat, muistaakseni 19e luokkaa. Meille tulee aina kolmelle iso tilaus, joten alehinnoilla ei tuo postarikaan tunnu niin pahalta. Postasinkin siitä syksyisestä tilauksesta, jos haluat kurkata sitä, klikkaa tuosta ylhäältä tunnisteen kohdalta DPAM, niin sieltä tulee ne tekstit.

  VastaaPoista
 3. Ja mua niin harmittaa kun en nykyisin enää saa meidän kokoja tuolta! Kaikista ihanista uutuuksistakin menee koot niin nopeasti että käytännössä pitäisi muistaa joka viikko tsekata valikoima..ja ei ole aikaa siihen.


  Minäkin tilasin vuosia sitten tuolta muutaman kerran ja hyvin tyytyväinen olin palveluun.Kuriiripostina tulivat kotiovelle;-).

  Tänään on vielä ilmaiset postikulut jos tilaa yli sadalla eurolla!

  ps. löysitkö sä Riikka teille mitään nyt?

  VastaaPoista
 4. Miten on laadun kanssa? Olen jonkun collari-takin ostanut ja se kyllä nukkaantui aika nopeasti..

  VastaaPoista
 5. Aamunkukka: Kiva kuulla, että sinullakin hyviä kokemuksia! Minulla on vähän sama juttu noiden kokojen kanssa, aina kun olen jotain kivaa löytänyt, koot ovat loppu. Samoin kävi nyt alessa, koot olivat järjestäen must-have -jutuista loppu, saaliiksi olisi tullut pari paitaa pikkuveljelle, joka todellakaan ei tarvitse mitään, joten jätin tilaamatta!

  Minea: Laadusta meillä ollut hyviä kokemuksia. Vanhat Neidin vauva-ajalta ovat pysyneet tosi hyvinä ja samoin ne alkusyksystä ostetut. Varsinkin Pikkuveljen juttuja käytetty tosi ahkeraan ja hyvinä ovat pysyneet. Painatuksetkin ovat ihan uudenveroiset vielä. Kurja kulla, että sinulla huonoja kokemuksia, olisikohan ollut joku maanantaikappale? Kyllä niitä taitaa olla vähän joka merkillä nykyisin.

  VastaaPoista
 6. DPAM avaa myymälän Kampin kauppakeskukseen toukokuun lopussa.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Bongasin tiedon myös jostain täältä blogistaniasta. Mahtava uutinen. Tosin me asumme niin kaukana Hesasta, että aika harvakseltaan siellä tulee käytyä, eli varmaan jatkossakin tilaan ihan netistä:)

  VastaaPoista