perjantai 14. tammikuuta 2011

Heräteostos

Taas tuli todistettua, ettei heräteostokset ole aina niitä kaikkein parhaita..

Campadresta tuli ennen joulua sähköpostia, UGGeja on alessa. Olin haaveillut jo aiemmin matalasta nappimallista, mutten ollut saanut aikaiseksi mennä katsastamaan lähikaupungin tarjontaa.

Luin töissä paikaisella tauolla tuon sähköpostin ja klikkasin itseni Campadreen saman tien. Ruskeita tai harmaita ei ollut, mutta oli kivannäköiset harmaansiniset ja juuri siinä matalassa nappimallissa. Pikainen konsultaatio kollegalta koosta ja klikkasin ne itselleni.

Olinpa tyytyväinen itseeni, kerrankin oikeaan aikaan sähköpostilla:)

Kengät tulivat alkuviikosta. Olin ihan innoissani, kunnes avasin paketin.


Malli ja koko oli sopiva, mutta tuo väri.
KAMALA.
Ei todellakaan häivähdystäkään harmaaseen.


Vähän esanssinen sanoi mies.

Meneväthän nämä pihakenkinä, ovat ihana jalassa ja superlämpimät.
Onneksi asutaan maalla, täällä ei niin haittaa, jos värisuora ei aina ole ihan kohdallaan.

Seuraavaksi ostan ihan kaupasta. Livenä.

VÄRIKÄSTÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!


12 kommenttia:

 1. Vähän erilaiset, mutta ei ne musta kamalat oo, jääprinsessa look :)
  Nyt paneudun vihdoin sun viestiin, palaan!

  VastaaPoista
 2. Ovat ainakin ainutlaatuiset katukuvassa! Ihan kivat musta, erilaiset ja just jääprinsessamaiset :) Palaan kans piakkoin sun postiin, kiitos kovasti vaivannäöstäsi! =)

  VastaaPoista
 3. Hih, anteeksi mutta sun miehen kommentti "vähän esanssinen" oli ihan huippu, kiitos illan nauruista! :D

  Mutta ei ne nyt niin pahat ole, erilaiset. Annin käyttämä 'jääprinsessamaiset' on hyvä! :)

  VastaaPoista
 4. Kivan erilaiset! Jos et ite tykkää, niin voihan Campadresta ostetut tuotteetkin palauttaa..

  VastaaPoista
 5. Mä katsoin sen blogiluettelossa näkyvän pikkukuvan perusteella, että oot lapsille ostanut kengät, mutta ne olikin sinulle itselle ;).

  Kyllä kaikkeen tottuu ja on ne niin ihanan lämpimät. Ei kyllä jalkoja palellut Rukan -25 pakkasissakaan.

  VastaaPoista
 6. Hei varpaat pysyy lämpiminä! :D Väri on tosiaan ainakin erilainen kun muilla. Malli edelleen tosi pop.

  VastaaPoista
 7. Ei mun mielestä ollenkaan paha väri. :) Kivasti erilainen. Erotut massasta ja varpaat pysyvät lämpiminä. :)

  VastaaPoista
 8. Ei ne nyt mitkään KAMALAT ole! Vähän arka väri ja erilaiset - ei taatusti tule samalaisia heti vastaan, ellei naapurisikin ole samasta paikasta tilanneet:) En ole ikinä nähnyt vastaavan värisiä - siis ennen kuin ne Campadreen mainoksessa näin.

  Mutta ei ole Uggin voittaneita! Mä en olisi ainakaan selvinnyt ilman jäätyneitä varpaita ilman Uggeja viime tai tänä talvenakaan.

  VastaaPoista
 9. -Anni-: Erilaiset tosiaan on, joo:) Toi jääprinsessa on kyllä hyvä!! Jäähallilla minulla aina jalat paleleekin ja sinne näitä vähän oli ajatellut..en kyllä ihan vielä ole varma kehtaanko näissä sinne hiihdellä..Ja meidän jääprinsessa olisi heti halunnut nämä itselleen:)

  Terhi: Joo, ei varmaan tule ihan yhtä sokeeraavia vastaan:) Luulenpa, etten ihan kaduille näillä tohdi mennä, kylätie taitaa olla maksimi:) Ei hätää sen postin kanssa, pinot ei tuolta mihinkään karkaa;)

  Nina: Itsekin sitä naureskelin pari päivää ja oli se tuohon pakko laittaa. Minusta aika kuvaava tässä tapauksessa..Yritti kai olla kohtelias:) Kyllä ne livenä aika pahat on, ehkä silmä tottuu.. Olen kai kohta virallisesti jääprinsessa:)

  Eedith: Kiva, kun kommentoit! Tällä hetkellä tuntuu, että on vähän turhan erilaiset..:) Palautusoikeuden tiedän, mutta pitkään harkitsin ja päädyin, että koska olivat tosi halvat ja ominaisuudet mahtavat, pidän piha- ja jäähallikenkinä;) Ei tarvitse napista ainaisesta jalkojen palalemisesta!

  Saija: Paremmin kyllä sopisivatkin lapsille:) Ja Neiti tosiaan on pari päivää kiukutellut haluavansa samanlaiset..Hänellä on valitettvasti niin pikkuiruinen jalka, ettei viitsi jättää jemmaan odottamaankaan. Nolla perusteluilla sitten päästin ottaa ne, kaikesta huolimatta! Jäähallilla kun niin paljon tulee notkuttua ja aina jalat kylmänä.

  Maman: Juuri niin, pääasiahan on tuo käytännöllisyys:) Malli on UGGeista varmaan ainoa, mikä minulle paksupohkeiselle menee. Ehkä joudun ostamaam vielä samaa mallia "normaalivärisenä".

  Sirkku: Kiva, jos ei näytä ihan katastroofilta:) Massasta tosiaan ainakin erottuu..

  MammaMia: Ensireaktio, kun paketin avasin oli oikeasti tuo KAMALAT. Livenä väri on tosi ärtsy! Tuota arkuutta en kyllä ajatellutkaan, mutta oikeassa olet. Tarkoitus on kyllä enemmän oikein lumikelillä niitä käyttää ja sitten siellä jäähallilla. Naapureilla ei taida ihan heti samanlaisia tulla..:) Ei ole ainakaan pelkoa, että menee sekaisin jonkun muun kanssa!!
  Olikohan työpaikan koneen värisäädöt ihan pielessä, kun minusta ne tilatessa näyttivät enemmän siniHARMAILTA kuin turkooseilta?

  VastaaPoista
 10. Voi sua, mutta hei, jos ne jää nyt sulta käyttämättä niin laita teidän jääprinsessalle jemmaan;-) Lapset kasvaa ja Ugg:t ovat aina muodissa (näin veikkaisin!).

  Et ole muuten ainoa joka on yllättynyt värien suhteen, tosiaan monesti nettikauppojen kuvat ovat niin haljuja että todellisuudessa värit ovat ihan toista.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Voi höh. Aika ikävä yllätys. Nettikaupoista saattaa joskus tulla aikamoisia yllätyksiä värien kanssa.

  VastaaPoista
 12. Aamunkukka: Päätin olla jo palauttamatta kenkiä, joten jos en totu väriin tänä talvena, saavat varmaan jäädä neitiä odottamaan:) Toivotaan, että Neidin jalka alkaa pikkuhiljaa kasvaa, Pikkuveli menee muuten kohta ohi..
  Ei tämä ole minullekaan ensimmäinen kerta, kun nettikaupasta ostetusta paketista ei ole kuoroutunut samanväristä, mitä olen kuvitellut ostavani, mutta nyt väriero oli kyllä suurin, mitä vastaan osunut!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa myös Sinulle!

  PikkuSanna: Oli kyllä ikävä yllätys:( Ja tosiaan ruudulla väri voi olla yllättävän erilainen, mitä luonnossa..

  VastaaPoista