sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Tähdistä, ruuduista, palloista..

..Niistä on meidän välikausi tänä vuonna tehty:)

Tänään on ollut aivan ihana keväinen ilma
ja Pikkuveljen päikkäreiden aikana innostuin kaivelemaan meidän kevätvarastoja,
jospa se kevät sieltä kuitenkin tulisi..

Kevätvarastot näyttävät kohtalaisen hyviltä.
Paitsi asusteiden ja kenkien osalta..Mutta alku se tämäkin..

Pojille hiljattain ostetut tähtitakit.
Molempiin pitää vielä löytää housut.


Pikkuveljen takki Lindex ja Isoveljen T2H. Pipot T2H ja Gant.


Toinen serviisi ruutua.
Eri aikaan ostettu ja vähän kuin vahingossa matsaavat kivasti toisiinsa:)

Pikkuveljen T2H RubberRain ja Isoveljen PO.P

Päiväkotiin Pikkuveljelle yksiväristä.
Asusteista mietitty ainoastaan UNQ:n dino.
  Isoveljelle on viime syksystä vielä kaapissa Plain rain w. fleece, joka puuttuu kuvista.





Haaarit Reima ja T2H, 2-osaiset puvut Kammakarlo


Neidille löytyy kaksi Plain Rainia, toinen fleecellä ja toinen ilman.


Neidin tilanne siis huonoin.

Jotain tarvittaisiin lisää, mutten oikein tiedä mitä.
Haalaria ei enää osteta.

Ja kaupunkitakit ovat sitten oma lukunsa,
niistä lisää myöhemmin:)

AURINKOISTA ALKAVAA VIIKKOA!!

12 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita. Tykkään noista tähtitakeista ja pojalle ostaisin sellaisen kyllä heti :)

    VastaaPoista
  2. Tosi samanhenkisiä löytöjä olet tehnyt pojille - ja eri merkeiltä! Meillä ei ole ollut yhtään plain rainia. Oletteko tykänneet? Entä millaisia ulkovaatteita teillä käytetään koulussa? Mietin vaan, kun esikoinen syksyllä aloittaa ekaluokan ja kevään välikausijuttujen pitäisi sopia myös koululaiselle...

    VastaaPoista
  3. Ja sä sanot ettei ole mitään, hyvinhän teillä :)

    VastaaPoista
  4. Moikka!
    Kivoja välikausi asuja ja niin samanhenkisiä, vaikka eri merkkiä ja eri aikaan hommattua :)

    Mä en ole jotenkin ollenkaan jaksanut vielä keskittyä vk asuihin, vasta pienimmälle yksi setti valmiina, joten aika monta vielä hommaamatta :)

    VastaaPoista
  5. Ihania noi teidän poikien kamppeet! Neidinkin plain rainit hyvällä mallilla :)

    VastaaPoista
  6. Kivalta näyttää!
    Tänään oli kyllä ilmoista parhain (siis jos lämpötilaa ei saa hiissatua ylöspäin ;) ). Muakin se inpiroi järjestämään. Ihanaa, kun auringosta saa taas energiaa!

    Pirteää töihinpaluuta huomiselle!

    VastaaPoista
  7. Tosi pirteitä settejä!
    Ihanaa, aurinkoista viikkoa sinullekin :-)

    VastaaPoista
  8. Nelly: Kiitos kovasti! Tähtitakit ovat minustakin aivan ihanat! Meill Neitikin ilmoitti haluavansa samanlaisen, joten ei kai ole vain pojille:)

    - M -: Olen ihan aloittelija näissä ulkovaatesamisteluissa, nuo ruudut tuli ihan sattumalta:) Plain raineja on ollut meillä vk-pukuina tosi monet ja ollaan kyllä tykätty. Materiaali on sellaista, että -ihme ja kumma- Isoveli ei ole saanut kuin yhdet rikki polvista, vaikka esim. Reimatec+ on mennyt rikki parissa viikossa..Noita Fleece-juttuja ei ole ollut paljoa aiemmin ja niistä ei ainakaan Isoveli niin paljon tykkää (fleecevuori hidastaa pukemista!), mutta Neiti taas tykkää. Koulussa meillä on ollut juuri noita Plain raineja keväisin/syksyisin. Housut on helppo tunkea reppuun tarvittaessa, kun ovat niin kevyet. 2-osaisia meillä on muutenkin koulussa käytetty, koska ne on helpompi kuulemma pukea välitunnille, kun on kiire (vaikka monella naapurin lapsella on kyllä haalari) ja niitä voi vähän "säätää" koulupäivän aikana, jos sataa/tuleekin kovin lämmin. Olen ollut aika tarkka siitä, että molemmilla on aina jalassa tai ainakin mukana ulkohousut (ei tietysti ihan helteillä.. on myös koulun toive), jotka sitten riisutaan tunneille ja tarvittaessa tungetaan reppuun. Meillä isoveli fillaroi kouluun usein ja siksikin nuo ulkohousut ovat ihan ehdottomat.

    -Anni-: No olihan meillä ihan vähän..;)

    -MAM-:Kiitos! Minusta on ehkä kivampaakin pukea samanhenkisesti, kuin aina ihan identtisesti, mutta minulla on vielä paljon opittavaa tässäkin;)
    Minä olen ollut yleensä aina näiden ulkovaatteiden kanssa sesongista huolimatta myöhässä, joten nyt olen kerrankin ajoissa, ainakin osittain. Tuo kevätaurinko kummasti piristi. Mutta ei noita kyllä ihan vielä tarvita, joten hyvinhän sinulla on aikaa!!

    Terhi: Voi kiitos! Kerrankin olen poikien kanssa valmiimpi, kuin Neidin!

    SiniK: Kiitos! Ilma oli kyllä aivan superihana, oltiin ulkona koko iltapäivä, eikä Pikkuveljeä meinanut saada sisälle, kuin väkisin. Kaikilla oli ihanan punaiset posket ja uni tuli nopsaan! Aurinko kyllä kummasti antaa energiaa tosiaan! Saamme varmaan nähdä pian Kiin kevätlookin..? Pirteää töihinpaluuta myös Sinulle!

    -Jassu-: Voi kiitos! Ihanaa viikkoa myös Sinulle!

    VastaaPoista
  9. Onpa ihanat nuo tähtitakit meidän 9v. poika tykkäisi varmaan kanssa..Meidän neideille löysin ihanat kaupunki takit mutta ns.kunnon ulkoiluvarusteet uupuu vielä.Täytyykin laittaa blogiini kuvia :) Kun vaan ehtis näitten viliskanttien kanssa kuvailla.

    VastaaPoista
  10. Anne: Meidän Isoveli on vuoden vanhempi ja valkkasi itse tuon tähtitakin, eli taitaa olla poikien mieleen:) Neideille on niitä kaupunkitakkeja niin helppo löytää vaikka millä mitalla:) Laita kuvia ihmeessä:)
    Kyllä meilläkin nuo kuvat on välillä kiven takana, milloin on mikäkin jalka tai käsi mukana ja välillä kuvattava vaate katoaa ennenkuin ehtii ikuistumaan kameran ruudulle:)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanasti sopivat nuo poikien setit toisiinsa! Huomasithan muuten että Stockalta saa Ticketin välikausihousuja kantishintaan, voisivat olla aivan mainio valinta noihin teidän takkeihin.

    Hyvinhän sä olet varustautunut, tulisi nyt vain se kevät;-)

    Kauniita unia ja iloa loppuviikkoon!

    VastaaPoista
  12. Aamunkukka: Voi kiitos! Meille maalle tuli tuo Stockan uusi kantisposti vasta tänään ja huomasin nuo housut. Huomasin myös sen takin..Olisi kyllä sittenkin ollut ehkä kivempi Pikkuveljelle, kuin tuo Lindexin..
    Toivotaan tosiaan, että se kevät tulisi sieltä, tänään ei kyllä yhtään taas näyttänyt siltä:(
    Mukavaa viikonjatkoa myös sinulle!!

    VastaaPoista