maanantai 9. toukokuuta 2011

Kesähepeniä

Meille saapui kesä

Vähän kukkia paidassa


Childrens place

Kesäisiä mekkoja, ruutua , kukkia ja molempia
Beveta, Duckfish, Exit

ja kepeitä paitiksia shortsien ja hameiden seuraksi.


Mayoral, miniClaire ja Zara

Palaveri peruuntui, jäi hieman aikaa
piipahdin kirpparille, kun oli lähistöllä.

Ja mukaan tarttui nuo kesähepenet Neidille
hintaa huimat 13e.
Ja mikä parasta, Neiti tykkäsi kaikista:)

Minusta taitaa olla tulossa kovaa vauhtia kirppariaddikti :)

Aurinkoista viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. :)!
  Kauniita ovat! Eikä juurikaan kukkaroa rasita!
  Mulle alkaa tulla jo vierotusoireita, en ole moneen päivään ehtinyt piipahtaa kirpparille. Josko jo huomenna, nyt kun nämä 10v synttärit on kunnialla juhlittu!

  VastaaPoista
 2. Mä sain lauantaina saman nimityksen kun menin kolmatta päivää peräjälkeen, miten siihen voi jäädäkin niin koukkuun :)

  VastaaPoista
 3. -MAM-: Sinä taidat olla kyllä osasyyllinen tähän addiktioon, kateellisena olen ihaillut sinun kirpparilöytöjäsi ja ajatellut, että jospa minäkin.. Nämä kirpparilöydöt on vähän vaarallisia, hnnat vähän sokaisee ja noillekaan ei kyllä ihan todellista tarvetta ole..
  Vieroitusoireita..hih..ihan noin pitkällä en vielä ole, mutta katsotaan sitten jonkun ajan päästä:) Innolla odotan rapertteja synttäreistänne:)

  VastaaPoista
 4. -Anni-: Ai sinäkin olet innostunut..:) Se kyllä tuntuu koukuttavan pahasti.. Siinä on aina oma jännityksensä joka kerta, jos vaikka on tullut joku uusi ihana pöytä täynnä juuri meille sopivaa, ihan samaa fiilistä ei saa (ainankaan näistä meidän paikallisista lastenvaateputiikeista, mallistot vaihtuu vähän harvemmin..) Mutta täää on kyllä vähän vaarallista, tulee ostettua, kun halvalla saa..Oletkos omia löytöjäsi jo esitellyt? Minulta on ainakin mennyt ihan ohi?

  VastaaPoista
 5. Oi vitsit mitä löytöjä. Edulliset löydöt on aina ihan parhaita.

  VastaaPoista
 6. En mä ole, mulla on niin kauhea kiire mukamas koko ajan ettei ehdi, ei vaan kunnon kamera on kokenut kovia ja en ole vielä saanut suhdetta vanhaan ixukseen luotua, ajatuksissa kyllä on, sekä se että löydöistä bloggaus :=)

  VastaaPoista
 7. Saija: Olin kyllä tyytyväinen löytöihin, varsinkin tuolla hinnalla:)

  -Anni-: Ehdinkin vastaamaan vähän viiveellä ja huomasin, että olitkin ehtinyt postaamaan mahtavista löydöistäsi!! Olen ihan kade niistä:)

  VastaaPoista