sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vapun juhlat

..menivät meillä taas vähän ohi.
Pojat olivat sairaana.

Me kävimme tytöissä vähän hoitamassa "edustustehtäviä"

Neiti valitsi ihan itse vappuasunsa,
äidin mielestä aika nappi valinta.


Paita ja hiuspanta H&M, bolero Monnalisa, hame NoaNoa


Päähän piti laittaa tuollainen kukkajuttu,
on kuulemma hänen LAKETTInsa :)
Bongattiin laketti viikolla Hesarista.
Neidin mielestä ihana.
Äiti kyllä vielä tykkää ihan perinteisestä..Aurinkoista Vapun päivää!!

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana vappuasu neidillä! :)

  Iloista Vapun päivää sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Hyvä maku teidän neidillä, kovasti kaunis asu!
  Mukavaa vapun jatkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Ihana asu! Iloista Vapun päivän jatkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Tyylikästä! Tytöillä on samanlaiset hiuspannat. Musta ne toimii hyvin ja ovat olleet tyttöjenkin mieleen. Meilläkään ei vappupäivä mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Se vissiin kuuluu tähän lapsiperheen arkeen. Pikaista paranemista pojille!

  VastaaPoista
 5. Ihana asu, kyllä tosiaan hyvä maku neidillä! Meillä on välillä sellaista sillisalaattia nuo omavalinnat, ettei vaan voi päästää lähtemään niissä ihmisten ilmoille! Ja sitten äiti onkin taas ihan idiootti, kun mitään ei saa päättää ITSE :)

  Hauskaa Vappupäivää teillekin!

  VastaaPoista
 6. Iihana kokonaisuus ja kylläpä siihen laketti kelpais vielä yhdistää! Pakko kertoa, kun neiti innoissaan eilen olisi jo ominut isin valkolakkia ja mies sitten töksähtäen totesi, että kyllä, isi vaatii että hankit lakin sitten aikanaan. Aika syvällä taitaa meissä molemmissa istua lukion käyminen, vaikka on paljon muitakin hyviä vaihtoehtoja!

  VastaaPoista
 7. Tuo kirsin "laketti" on kieltämättä enemmän pikkutytöille sopiva joten teidän neidillä on varsin hyvä maku;-) teidän Poikasille kovasti paranemisia ja vapun jälkeiselle viikolle tsemppiä ja niitä aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 8. Johanna: Voi kiitos, oli äidinkin mieleen:)

  Tuuletar: Kiitos, kiitos:)

  - M -: Kiitos! Olen ostanut pannan noihin luisteluhommiin ja aluksi ajattelin, että on vähän hörhö muualle, mutta on kaunis ja tosiaan pysyy hyvin päässä. Toivottavasti teillä ei mitään isompaa ole siellä! Lapsiperheen elämä on kyllä tosiaan tällaista, harvoin mikään menee ihan 100% putkeen:( Ja kun on 3 lasta, on todennäköisyys, että joku sairastaa aika suuri..

  Johanna: Kiitos, ei se maku ihan aina noin paljon äidin silmää kyllä miellytä..tällä kertaa onnisti:) Meillä nuo omavalinnat ihan samaa sillisalaattiluokkaa ja äiti on tyhmä ja typerä myös täällä..kyllä näiden neitien kanssa on pelissään..Pojat taitaa olla helpompia ainakin näissä asioissa, ainakin meillä.

  -Anni-: Voi kiitos! Laketti sopisi tuolle Neidille varmaan mainiosti, mutta toivottavasti sitten joskus tulee kuitenkin se ihan oikea lätsä, jos on tullakseen:) Hih, meillä on joskus käyty ihan samat keskustelut, kun lakki on meinannut vappuhatuksi joutua! Ja samoilla linjoilla, vanhaa polvea täälläkin, vaikka nykyään tosiaan vaihtoehtoja löytyy muitakin:) Hauska nähdä sitten joskus, joutuuko sitä omia periaatteitaan loiventamaan:)

  VastaaPoista
 9. Aamunkukka: Mies tuon laketin Hesarista bongasi (minä luen Turkkaria toisella puolella pöytää..) ja naureskeltiin, että on tosiaan vähän tuollainen pikkutyttöjen juttu:) Vaikka tosiaan kyllä oikein tyylikäs! Kärrään pojat huomenissa lääkäriin, eiköhän sieltä saada pojille kunnon lääkkeet!
  Sinne myös tsemppiä juhlien jälkeiseen viikkoon, sinulla onkin aikamoinen laskeutuminen arkeen kaksien juhlien jälkeen:)

  VastaaPoista