tiistai 17. toukokuuta 2011

vink vink : UUSITÄHTI -50% kaikki

Perjantaina kilahti puhelimeen tekstari.
Kaikki -50%.
(tai miten se nyt ikinä taivutetaankaan..)

Ihan vähän oli pakko käydä kurkkaamassa.

Perusvaatetta kesään ja vähän seuraavaankin.


Ja Neidille parit popot.


Ne piti muutenkin mennä hakemaan.
Okei, PITI ostaa vaan yhdet..

KÄYKÄÄHÄN KURKKAAMASSA!

Minä ryhdyn nyt kokeilemaan -Annin- suosittelemana Saijan ohjeella
uutta Macaronisatsia.
Katsotaan kuinka tällä kertaa käy!

Juttelin myyjän kanssa,
ja asia oli niinkuin vähän uumoilinkin.
Uusitähti lopettaa.
Sekä täällä Turussa että Hesassa.
Turku on auki kesäkuun loppuun.
Hesasta en tiedä.
Ei vaan ole tarpeeksi meitä "hupsuja" kannattavaan liiketoimintaan.
Tylsää sinänsä,
nyt ei Turussakaan taas ole ainuttakaan
 "kunnollista" lastenvaateliikettä.
Ainakaan minun tietääkseni.

6 kommenttia:

 1. Teillehän löytyi sieltä hyvin. Mä kävin tänään Hesassa. Vaatteita ei löytynyt meidän lasten koossa mieluisia. Ostin parit Unisan kengät isosiskolle täksi ja ensi kesäksi. Tsemmppiä Macaronien tekoon. Kerro sitten miten onnistui, niin tiedän uskallanko kokeilla...

  VastaaPoista
 2. Kas kun en ole konsaan koko kaupasta kuullutkaan ennekuin nyt ja kuitenkin todella paljon seuraan lastenvaatemuotia. Ilmeisesti ei olla onnistuttu tavoittamaan asiakkaita. Ei se tänä päivänä riitä ikävä kyllä, että vain perustetaan liike ja odotellaan että oikea kohderyhmä kävelee ovesta sisään.
  Mutta ihania löytöjä! Jäikö mitään kivaa koossa 104cm tytölle?

  VastaaPoista
 3. Mä kuulin kanssa asiasta jo perjantaina ja hieman tuli yllätyksenä. Meitä "hupsuja" ei tosiaankaan taida olla tarpeeksi mutta musta tuntuu, että ainakin täällä Helsingin liikkeessä kaikki on vähän kalliinpaa kuin muualla ja se, että vanhoja kausia myydään normihinnoilla on kyllä vähän alta lipan, ainakin omasta mielestäni. Toki olen tehnyt liikkeessä mahtavia löytöjäkin ja varsinkin Unisan kenkiä jään kaipailemaan.

  VastaaPoista
 4. Niin , tuo on yksi pointti kanssa että vanhoja mallistoja pitäisi saada alella, kuten kaikkialla muuallakin maailmassa ja kuten muissakin liikkeissä (esim. ruotsalaisketjut) eikä myydä täydellä hinnalla. Jos halutaan saada kunnon asiakaskunta laatuliikkeeseen, pitää olla toiminta myös sen mukaista: uusia mallistoja olla myynnissä, ajan hermolla pysyä ja myydä ulos kunnon prossalla vanhat mallistot.

  Tämä kommentti ei liity mitenkään tuohon Uusitähteen, josta en siis ollut kuullutkaan, vaan yleisesti aiheesta.

  VastaaPoista
 5. Se on tosiaan harmi kun lopettaa, mutta etenkin stadin myymälässä on sen hintaluokan tavaraa, että tosiaan aika harva varmana on valmis maksamaan. Tosiaan piipahdettiin siellä, ja oishan siellä muutama ihan tosi ihana juttu, mutta puoleen hintaankin vielä aika tyyriitä, katsotaan laskeeko prossat, yhdet vauvan söpöstelysaappaat bebeltä ois niin ihanat ja bonbointin neuletakki Lottikselle ja oli siellä varmaaan jotain muutakin :)

  VastaaPoista
 6. - M -: Löytyihän sieltä, vaikka ihan akuuttia tarvetta ei ollutkaan. Meidänkin kohdalla kävi niin, että monta kivaa juttua oli, muttei juuri meidän koossa. Nuo Unisat on kyllä kivoja, vilautahan sitten, millaisia teille kotiuttui:) Macaronit odottavat nyt uuniin laittoa, eli ainakin taikina onnistui paremmin kuin edellinen.

  jarna: En minäkään muista koskaan nähneeni Hesarissa Uusitähden mainosta, täällä Turussa liike mainosti ajoittain. Täällä on vähän pienemmät ympyrät, joten ihan niin paljon ei mainostamista tarvitakaan:) Hesassa varmaan pitääkin saada kunnolla näkyvyyttä, jotta saa asiakkaita. Ehkä Jaana luotti, että Muotikuun asiakkat automaattisesti piipahtavat myös naapurissa:) Muistan kyllä bonganneeni pari juttua liikkeestä ja omistajasta Jaanasta jossain naistenlehdissä taannoin. Turkuun jäi minusta paljon juuri noita vähän pienempiä kokoja, Hesan liikkeestä en tiedä:)

  MammaMia: Vaikka asiaa vähän uumoilinkin, tuli ilmoitus kuitenkin yllätyksenä minullekin. Ei meitä vaan ole tarpeeksi ja kun nykyään tuolta netistäkin saa..Hinnoittelupolitiikka oli täällä Turussakin vähän erikoinen, luulin sen tosiaan olevan vaan Turun ongelma, täällä kun ei ole kilpailua. Jotkut ystävistäni boikotoivat liikettä juuri noiden ovh:ta osin huomattavastikin kalliimpien hintojen vuoksi:( Ja alepolitiikka oli tosaan mitä oli..Mutta samoin täällä, löytöjä olen tuolta tehnyt ja monia juttuja jään kaipaamaan (varsinkin kun todella tuo on meidän Turkulaisten ainut putiikki..)

  jarna: juuri noin, ei minua ainakaan huvita ostaa sellaista normihinnalla, jonka tiedän vuoden parin vanhaksi. Tavaran pitää kiertää, jotta se houkuttaa ostajia.

  -Anni-: Harmillista kyllä on, varsinkin meidän Turkulaisten kannalta :( (toistanko jo itseäni..) En ole Hesan liikkeessä käynyt, täällä Turussa valikoimissa oli oman juhlamalliston lisäksi enimmäkseen ihan noita "normimerkkejä" burrea, gantia jne. Mutta löytyy myös noita superkalliita juttuja, joita ei kyllä edes niiden alejen jälkeen meilläkään ole varaa ostella:)

  VastaaPoista