perjantai 15. heinäkuuta 2011

Oih ja voi.. (Gucci)

Childsplayltä oli eilen tullut sähköpostia.
Syksyyn on tulossa Guccin lastenmallisto myyntiin.
Viime talvena sitä jossain näin vilaukselta.
Silloin näytti aivan ihanalta.
ja ihanalta näyttää taas.

Niin kaunista.
Niin tyylikästä.
 Niin yksinkertaista.
Ja varmaan niin kallista!
Oih ja voih.. :)

Sähköposti oli tullut päivällä
ja illalla oli jo ainakin pipo myyty loppuun:)

Poikien vaatteet olivat kivoja, tyttöjen vaatteita ei vielä näkynyt.
Kengät olivat ihania, vai mitä näistä sanotte?
Nämä ovat juuri niitä, joista voi vain haaveilla,
 normihinnalla tuskin raaskin ostaa ja aleen ei taida näitä jäädä.

MITÄS TYKKÄÄTTE?7 kommenttia:

 1. Toi trenssi ja noi kengät, hiukan stylet! Harmi kun voi tosiaan vaan kuvista katsella.
  ps. niin ja mä otin ne vpun-beige raidalliset neulemekon ja poolon, ettei ihan aina vaan juhlamekkoja :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä, mutta mä en ihan heti noista innostunut, kun hintaakin oli kiitettävästi. Yhtä kivoja saa huohkeampaankin hintaan.

  VastaaPoista
 3. -Anni-: Nuo takit, sekä trenssi, että tuo poikien duffeli olivat minusta kyllä myös aika täydelliset (siis jos ei tuota hintaa lasketa..) ja kenkiin ihanstuin myös! Nämä on tosiaan enemmän sellaisia inspisjuttuja, tämän tyylistä voi sitten etsiskellä vähän huokeammilta merkeiltä:) Ne raita-jutut olivatkin aivan ihanat, katselin myös sitä mekkoa, mutta ainakin toistaiseksi maltoin jättää sen sinne, meillä kun niitä neulemekkoja on ihan liikaa!

  - M -: Minusta nämä olivat aivan ihania, mutta tosiaan enemmän sellaisia inspiraation lähteitä, hinta kun on aika huikea ja näitä tuskin taitaa aleihin jäädä.

  VastaaPoista
 4. Mä juuri eilen luonnollistelin postausta noista ballerinoista. Ehdit ensin :). Mutta musta siis noi tyttöjen nilkkaremmilliset ballerinat on tosi kivat. Mutta hinta tuli väliin vaikka tarpeeksi pieniäkin kokoja olisi ollut.

  VastaaPoista
 5. Saija: Kerrankin oli nopea;) Ne balleriinat olivat kyllä aivan ihanat, mutta aivan huikean hintaiset:( Meillä Neidillä on pieni jalka, joten vielä hetken löytyy kokoja noista..eipä vaan taida aleen mitään haaveiltavaa jäädä. Teillä on koon suhteen vielä aikaa!

  VastaaPoista
 6. Siis onko totta, että jäljellä on enää vain muutamia tennnareita yms koossa 2-8? En ainakaan itse päässyt muuta näkemään. Höh, kylläpä nopeasti meni.

  VastaaPoista
 7. -Jassu-: Minäkään en päässyt näkemään enää muuta kuin noita kenkiä, mahtoikohan mennä tosiaan noin nopsaan vai mahtaakohan putiikin sivut temppuilla?

  VastaaPoista