keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Vähän lisää raitaa

Tällä kertaa Neidille.

Kun kerran pojille tuli aleista raitaa,
piti Neidillekin tasapuolisuuden
ja samistelun
nimissä myös vähän raitaa hankkia.
Neidin raitavalikoima pysyi kuitenkin kohtuullisena

Pari mekkoa,
klassisesti seilorihenkeen
hihaton ensi kesään
rusettiraita syksyyn ja talveen
Gufon mekko on kuvattu takaa,
joskin Neiti luuli, että mekko kuuluu olla edestä tuollainen
ja oli suunnattoman ihastunut siihen (kun napa kivasti näkyy..),
kunnes kerroin, että tuo on selkäpuoli..
Sitten mekko olikin IHAN TYHMÄ:)
Toivotaan, että mieli muuttuu ensi kesään mennessä..

ja pari paitaa
tuomaan vähän väriäpinkki tähän kesään
ja KELTAINEN syksyyn
Keltaisen Neiti itse välttämättä halusi.
Uusi lempiväri?
Kuka tietää,
ainakin sitä nyt joka paikassa tuntuu olevan tuloillaan:)

Nyt saa raidat meidän porukalle hetkeksi riittää,
seuraavaksi jotain ihan muuta!

5 kommenttia:

 1. Kivoja meidänkin kaapista löytäviä juttuja. Sama maku jälleen kerran :D Kiva tietää, että teiltä löytyy sitten seuraava koko...

  Edelliseen leikkimökkipostaukseen vielä, että ihanan ahkerassa käytössä teidän mökki. Toivottavasti meidänkin mökille löytyy yhtä paljon käyttöä. Mies sai mökin vihdoin eilen kuntoon. Tytöt menivät heti tänään leikkimään kuumaan mökkiin. Päiväkirjat piti täälläkin ottaa mukaan.

  VastaaPoista
 2. Raidat on kyllä ihania! Mä tilasin jo silloin keväällä tuon Lilin, mutta oli niin iso, että jäi oottamaan ensi kesää. Mä en vaan malttais odottaa, kun se on niin kiva.

  VastaaPoista
 3. Vai että napa saisi näkyä, aika hauska :)
  Mä mietin ton llin tilaamista vauvalle ensi vuoteen, kun lottiksen menee varmasti silloinkin, mutta mietin ettei ehkä ole kuitenkaan 1-vuotiaan mallinen. Mutta ihana se on, ollut meidän kesäsuosikkeja viileammillä ilmoilla.

  VastaaPoista
 4. Kauniita raitoja olet löytänyt, mielettömän ihana tuo mekko! Teidän neiti on tosi "IN" muodissa, upea keltainen! itseasiassa voisin haluta itsekin tuota ja tummansinistä denimiä syksyksi!!!!

  VastaaPoista
 5. - M -: Hih, meillä tosiaan taitaa aika lailla maut kohdata:) Ja täältä noita sitten kyllä löytyy, kunhan ensin jäävät pieneksi (kasvua odotellessa..)
  Olenkin odotellut teidän leikkimökkipostaustanne! Meillä mökki on myös päivisin todella kuuma ja silti siellä leikitään. Nestetankkauksesta olen koittanut huolehtia. Päiväkirjat taitaa olla muuallakin siis pop:)

  Saija: Kyllä ne raidat on kivoja. Himoitsin tuota Liliä myös keväällä, mutta silloin en onnistunut sitä meidän koossa löytämään. Nyt se tuli hyvässä alessa vastaan vähän vahingossa ja pakkohan se oli noukkia kuljeksimasta:) Toivotaan, että teillä Neiti kasvaa ja saatte ihanuuden pian käyttöön!

  -Anni-: Joo, napa pitäisi nyt näkyä vähän joka tilanteessa:) Välillä neiti käärii paitoja ylö, kun ovat kuulemma ihan liian pitkiä.. Bebelle tuo olisi kyllä aivan ihana, mutta tosiaan malliltaan ei ehkä ihan paras 1-veelle, kun vielä kontataan ainakin vähän:)

  Eppusen kaapilla: Voi kiitos! Mietin juuri, että mistä tuo Neiti bongaakin kaikki nuo juttunsa, lueskelee ilmeisesti äidin lehtiä tarkkaan:) Tuo keltainen on juuri ihana tumman farkun kanssa, kelpaisi minullekin!

  VastaaPoista