tiistai 15. toukokuuta 2012

Odotellessa

Tuossa aiemmin keväällä,
kun odottelimme tilattujen välikausitakkien saapumista 
löysimme tai siis Neiti löysi PO.Pista isoimpaan hätään
kivan Softshellin ja ostimme sen.
Softshellejä meillä ei ole aiemmin ollut.
Jostain syystä olen mieltänyt materiaalin hiostavaksi ja araksi rikkoutumaan.   
Tämän kevään käytön perusteella voi kyllä täysin pyörtää epäilyni
ja suositella Softshelliä lämpimästi.
Materiaali on loistavaa,
 sopivan pehmoista ja joustavaa tuollaiselle ikiliikkujalle.
Eikä hiosta yhtään.

Takki on ollut kevään kylmemmillä ilmoilla
pääasiassa ulkona tapahtuvissa Neidin oheisharjoituksissa nappi valinta.
Pitää viiman ja tihkun,
hengittää ja
mikä tärkeintä joustaa vauhdissa.



Ja vauhtia kyllä riittää,
 ennen
ja jälkeen harjoitusten
ja vähän siinä odotellessakin:)



Äiti oota, mä koitan vielä pari akselia



Neidillä päällä takki kokoa 128cm, pituutta viimeisen mittauksen mukaan 126cm.

20 kommenttia:

  1. Mäkin olen noita popin softshellejä joskus katsellut, mutta ajatellut just että hiostaa ja jättänyt ostamatta. Kiva kuulla, että oikeesti toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Isoveli jossain vaiheessa olisi jonkun softshellin halunnut, enkä ostanut, kun tosiaan myös kuvittelin, että ovat ihan kamalan hiostavia ja hajoavat samantien, mutta kyllä olen nyt tuosta PO.Pin softshellistä vakuuttunut!

      Poista
  2. Mun pojalla oli viime keväänä & syksynä Popin softshell käytössä päiväkodissa ja minä tykkäsin siitä myös! Se vaikutti vähemmän hiostavalta kuin Popin kuoritakki joka siskolla oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että samanlaisia kokemuksia teilläkin. Minusta materiaalin joustavuus on tuon hengittävyyden lisäksi iso plussa.

      Poista
  3. Meillä tykätään softshelleistä, on ollut ihan H&Mää, Tretornia ja Molokidsia, joka ulkonäöllisesti hakkaa kaikki muut ihan täysin :) Ja Molon softshelliä varmasti tulee lisääkin, vaikka hinta on vähän eri kuin noissa muissa meidän kokeilemissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niitä Molokidsin Softshellejä moneen kertaan katsellut, kun näyttävät tosi kivoilta, mutta em. syiden vuoksi aina jäänyt hankkimatta. Nyt pitää pistää sekin uudelleen harkintaan ainakin Pikkuveljelle:)

      Poista
    2. Esikoiselle ostin Molon softshell takin tänä keväänä. Sekin on tosi hyvä!

      Poista
    3. Pitää koittaa vaikka alesta Pikkuveljelle metsästää sellainen syksyksi. Millaista mitoitusta Molon softselit mahtavat olla?

      Poista
    4. Ne on minusta tosi pieniä varsinkin Popiin verrattuna. Ostin esikoiselle kokoa 152cm valmiiksi syksyä varten, mutta se olikin jo talvella ihan sopiva. Popin kuoritakki hänellä on kokoa 140cm ja se on saman kokoinen tai jopa isompi.

      Poista
    5. Kiitos tiedosta, ajattelin, että olisin uskaltanut kokeilla juuri tuota 152cm Isoveljelle , jos on reilua mitoitusta, mutta nyt täytyy tyytyä vaan kokeilemaan Pikkuveljelle:(

      Poista
  4. Minäkin olen softshell-fani, ja kaikilta perheenjäseniltä löytyy omansa. Itselläni on ohuempia ja paksumpia käyttötilanteesta riippuen. Lapsella on nyt Elloksen alesta hätävaraksi tilattu Tretornin softshell, joka on ollut hyvä sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ollut ihan väärässä luulossa koko materiaalista:)m Voisi muuten toimia itselläkin..Miltä merkiltä sinulla on omasi?
      Mun oli ihan pakko käydä tsekkaamassa tuo mainitsemasi Tretornin softshell. Sehän oli kivannäköinen, millaista mitoitusta se on? Onko pituutta riittävästi? Voisi toimia meillä Isoveljelläkin treenitakkina.

      Poista
    2. Mun softshellit: Pelle P, Peak Performance ja Nike (ja lisää himoitsen, vaikka selvästikään en tarvitse - toisaalta puolustelen sillä, että mulla on niin monta harrastusta, joissa näitä käytän jatkuvasti: juoksu, ratsastus, golf, jopa laskettelu).

      Tretorn on esim. POPii verrattuna niukempaa mitoitusta: lapsella nyt 140 cm Tretorn käytössä, mutta POPin 140 cm kevättakki oli vielä tosi väljä. Malli tulee vähän peffan päälle, mutta ei yhtään kyllä yli.

      Poista
    3. Kiitos näistä tiedoista! Itselläni onkin juuri tämän ajan takin tarve, joten suuntaan tarkistamaan noiden merkkien tarjonnan:)
      Ja kiitos myös tuosta Tretorn-infosta, en taida uskaltaa sitä tilatakaan meille, kun on pitkäselkäinen kaveri. Mutta eiköhän tuollekin joku löydy:)

      Poista
  5. Kiva kuulla käyttökokemuksia ja Ihana tanssineiti!

    Ne meidän P.op:n slim fit pinkit housut on siis kokoa 122/128 cm, kui? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä oli pakko kertoi muillakin, kun olen ihan muuta noista Softshelleistä kuvitellut:)
      Voi harmi, meillä on PO.Pin farkut kokoa 134 ja sopivat, eli noi teidän on sitten liian pienet:( Ja meillä kävi kääntymässä PO.Pin tämän kauden pinkki housu, lähti takaisin, kun ei kuulemaa ollut ollenkaan oikean värinen;)

      Poista
  6. Millillä on kans käytössä molon softshell ja olen tykännyt siitä hurjasti (ja tyttö kans). Toi tummanlila sopii hyvin teidän neidille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, alan käydä entistä vakuuttuneemmaksi, että meillekin tulee kyllä kokeiluun Molon Softshell;) Kiitos, väri oli Neidin oma valinta ja sopii kyllä hänelle tosi hyvin!

      Poista
  7. Hih, kovin tutulta näyttää tuo ainainen pomppiminen ennen tai jälkeen oheisten ;D
    Meillä tytöillä on ollut softshelleja siitä saakka, kun tulivat markkinoille. Meillä on ollut Icepeak, H&M ja Color Kids, ja Icepeakin softikseen olin todellakin tyytyväinen. Ihan huippulaatua ja hinta ei ollut paha.
    Anton&Ninasta vasta eilen kävin hamstraamassa muutaman koon, kun olivat puoleen hintaan. Minkä hintaisia nuo Po.pin softshellit ovat? Taitavat olla aika samaa laatuluokkaa :)
    Color Kidsin softshell, siis sellainen urheilukaupan malli (niillä markettien jutuilla ei tee mitään) on kans tosi hyvä, Neidin takki vaan oli tosi leveä ja pientä kokoa :( Pimun takki reilu hihoista, ja sopivan slimmi. Noissa vesipilari taitaa olla "vain" 5000, mutta meillä se rankkasateen kestää.
    H&M on kivan näköisin, ja vedenpitävä, mutta hiihtäessä ei oikein hengitä. Neidillä se siis koulutakkina.
    Ja tosiaan, tuo violetti väri käy Neidille oikein hyvin!
    Syksyllä olisi kiva kokeilla Po.pin versiota ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, taitavat nämä luistelu- ja jumppatytöt olla tällaisia elohiiriä;) Välillä kyllä ihmettelee, miten sitä energiaa voikaan riittää tuohon kaikkeen!
      Mä voin nyt todeta olevani ihan so-last-season, kun en ole noiden softshellien päälle aiemmin ymmärtänyt;)
      PO.Pin softshell ei ollut minusta pahan hintainen (joskaan en kyllä muiden hinnoista tiedä..) 68e. Pitääkin tässä tutustua myös muiden merkkien tarjontaan!

      Poista