perjantai 18. toukokuuta 2012

Uusi vanha tuttavuus

Ennen nettikauppojen aikaa meillä oli käytössä monta sellaista kivaa vaatemerkkiä, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet unholaan.
Suurin syy varmaan on ollut se, ettei täältä meiltä livekaupoista
(joita ei siis juurikaan täällä enää edes ole..) niitä ole enää saanut.
Monella merkillä on nykyään omat nettisivut ja verkkokauppa, mutta jotenkaan en ole vaan osannut niitä etsiä. Tänään löysin vasta tuon Petit pataponinkin oman verkkokaupan..

Petit Patapon on yksi näistä.
Varsinkin Neidin vauva-aikoina ko. merkin vaatetta meillä oli paljon ja niistä kovasti tykättiin. Hinta-laatu -suhde oli kohdallaan ja vaatteissa oli kivoja yksityiskohtia. 

Olin tosi iloinen keväällä huomatessani, etä Pikku Minea ottaa Petit Pataponin valikoimiinsa! Unohdin hetkeksi jo koko asian ja sain tilattua meille kokeiluerän vasta viime viikolla. Paketti saapui nopsaan, vaikka vähän itse sähläilinkin tilauksen kanssa. Kiitos kovasti sinne Marikalle!

Pikku Minean Petit Patapon -valikoima ei ollut kovin iso, mutta paketin mukana tuli Petit Pataponin ihana katalogi, josta olemme varsinkin Neidin kanssa löytäneet vaikka ja mitä kivaa;)

Olen varmaan vähän hassu,
 mutta nykyisenä nettiaikana minusta nuo paperikatalogit ovat jotenkin ihania ♥
Varsinkin jos ne ovat noin kauniita ja laadukkaalle paperille painettuja.
Tyydyttää vähän sitä nettisotoksista puuttuvaa hiplailufiilistä:)




Toivotaan, että Pikku Mineaan tulee syksyksi näitä ihanuuksia lisää.



Tällä kertaa tilasimme Neidille kauniin kesämekon ihanilla yksityiskohdilla
ja Pikkuveljelle reippaan t-paidan.

Mekon otimme koossa 10 ja se oli vielä vähän reilu leveydestä.
T-paita on kokoa 5 ja oikein passeli tähän kesään.

Materiaalit tuntuivat edelleen laadukkaan oloisilta.
Katsotaan, kuinka kestävät käyttöä.

MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!
Toivottavavasti päästään kaikki nauttimaan auringosta :)



11 kommenttia:

  1. Tosi kauniita vaatteita:)
    Minähän aikanaan ihastuin Pikku Mineassa Tina W. vaatteisiin, kuten tiedätkin:)
    Mitä kokoa otit teidän prinsessalle petit patanonista?

    Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti meilini tavoitti sinut:)
    T:Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja kiitos meilistäsi vielä. Löysi tiensä perille:)

      Poista
    2. Petit pataponit ovat kyllä ihania, kyllä ne Ranskalaiset vaan osaa:)
      Meille tuli tuosta mekosta koko 10 ja se oli tosiaan vähän reilu leveyssuunnassa, mutta ei haittaa, on nyt jo käytettävä ja ainakin ensi vuonna menee loistavasti (täksi kesäksi mekkoja on jo muutenkin ihan liikaa..)
      Mukavaa viikonloppua myös sinne, hyvä jos posti tule perille:)

      Poista
  2. Mäkin ostin aikoinaan paljonkin Petit Pataponin vaatteita esikoiselle, mutta jostain syystä olin myöskin "unohtanut" kyseisen merkin, vaikka tyytyväinen siihen aina olin ollutkin. Pikku Mineaa voin kiittää minäkin siitä, että kyseistä merkkiä tullaan jatkossakin meille ostamaan. Täksi kesäksi en tosin tilannut muuta kuin yhden teepparin pienimmälle pojalle ja tuo samainen kukkamekko kävi meillä kääntymässä. Koko ei ollutkaan sopivat :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on monta sellaista merkkiä, jotka ovat olleet tosi kivoja mutta jotenkin vaan unohtuneet. Kiva löytää niitä uudelleen ja huomata, että tyyli ja laatu ovat oysyneet samana. Ja tosi kiva minusta, että Suomeenkin tulee vähän enemmän vaihtoehtoja merkkien suhteen.
      Toivotaan, että MArika ottaa syksyyn merkkiä laajemminkin, on kyllä tosi kivaa!
      Ai teillä kävi mekko kääntymässä, harmi, ettei ollut sopiva. Tuo malli on koon puolesta aika haasteellinen, meillä samaa mallia ollut aiemminkin ja sekin oli alkuun iso kainaloiden alta. Tässä onneksi on pituutta reippaasti, joten menee sen puolesta vielä ensi kesänäkin.

      Poista
  3. Minäkin tykkään lueskella paperikatalogeja! Next aina välillä ilahduttaa lähettämällä tilauksen mukana sellaisen. Kuvat ovat paljon kivempia. Ostin heidän sisustuskatalogin Lontoosta (hinta £2) ja sitä on ihanaa lueskella. Se on tosi paksu & kovakantinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paprikatalogeista saa kyllä monesti ihania ideoita, kun kuvat on kivoja:) Nextiltä meille ei olekaan vähään aikaan tullut mitään, eikä heidän katalogejakaan ole näkynyt, ovat varmaan ihania!! Tuo sisustuskatalogi kuulostaakin ihanalta! Minulla on säästössä kaikki vanhat Laura Ashleyn katalogit englanninajoiltani ja niistä saa edelleen kivoja inspiraatioita.

      Poista
  4. Mäkin tykkään kaikista kauniista paperikatalogeista, liittyi ne sit vaatteisin tai sisustukseen :) Harmi kun Suomessa ei ole lastenvaatelehtiä, ulkomailla ilmeisesti on? Olisko siinä jollekin markkinarako Suomessakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paperikatalogit on ihania!! Suomesta tosiaan puuttuu kiva lastevaatelehti, taitaa kyllä markkinat olla aika rajalliset:) Milk -lehden olen pari kertaa ostanut, muitakin taitaa suuressa maailmassa olla.

      Poista
  5. Täälähän oli tutun näköisiä juttuja! : ))

    Petit patpon on vähän vielä vieras täällä, vaikkakin muualla Euroopassa kovin suosittu. Katsotaan saako merkki omat kannattajansa täällä. Hinta vain toisissa tuotteissa kallis, mutta sitten löytyy niitä hyvän hintaisia tuotteita. Kuten tuo poikien t-paita ovh 15e. : ) Mekko taas ihan toisesta äärilaidasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti vielä näinkin, nämä olivat aivan ihania!!
      Toivottavasti muutkin innostuvat merkistä, jotta saadaan jatkossankin näitä teiltä, tosi kivoja ovat!
      Pohdiskelinkin tuota hintahaitaria, hassua kun mekon ja pidan hinnat olivat tosiaan aika äärilaitoja. Molemmat kuiutenkin tosi laadukkaan oloisia. Innolla jään odottamaan syysmallistoa!!

      Poista