sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Juhlakausi ajatuksissa

Meillä on talvivaateasiat vähän vaiheessa vielä, vaikka palaset alkavatkin pikkuhiljaa loksahtaa paikoilleen. Toivon hartaasti, ettei talvi ihan vielä tule ja annoin luvan itselleni vähän miettiä tulevan juhlakauden juttuja. Meillä on ennen joulua tiedossa monet juhlat ja juhlavaatteille on siis todellista tarvetta. Syksyn mallistoista löytyy monta kivaa juttua meille, jos sattuisi todellista tarvetta olemaan. Omia kaappeja en ole vielä kurkkinut, joten tässä nyt ihan puhtaita haaveita meidän juhlakauteen.  


 
Burberryn vaatteista voidaan olla montaa mieltä, mutta meillä niistä on aina  tykätty. Varsinkin eri väriset ruudut miellyttävät. Iso plussa niissä on se, että niiden kanssa saa meidänlaisen sisarussarjan aina puettua samaan henkeen. Tämänvuotinen sininen miellyttää silmää.
 
 


Isompiin juhliin pojille on meillä yleensä puettu paitapuserot, yleensä sellaisenaan sammareiden tai chinosten kaveriksi tai sitten sliparin alle tai neuletakin kaveriksi. Paitiksen käytöstä on Isoveljeltä viimeaikoina kuulunut vähän vastalauseita. Onneksi valikoimissa on nykyään vähän rennompiakin paitiksia.
Rennommissa juhlissa käytetetään sitten pikeepaitoja ja rugbypaitoja
(niitä molempia löytyy kaapista, tiedän sen inventoimattakin..).

 
Sliparit ovat myös olleet meillä aiemmin ahkerassa käytössä siistimmässä menossa , mutta nykyään niitä on enää harvemmin päälle laitetaan. Tulevaan juhlakauteen ajattelin sellaiset kuitenkin varata, katsotaaan, kuinka käytön kanssa on..

Kuvat Ralph Lauren
 
Molemmat pojat ovat kovin kuumaverisiä ja mitään neulepaitoja on  turha heille siistimpään menoon hankkia, koska aiemman kokemuksen mukaan ne riisutaan samantien. Neuletakki on ollutkin suositumpi, se sattaa jopa pysyä päällä, kun lämpötilaa saa vähän säädeltyä nappien avulla. Mitään kovin virallisen tyylistä neuletakkia en halua ostaa, koska olisi mukava, että käyttöä olisi muuallakin kuin matkalla juhliin ja juhlista kotiin.
 
 
Neidin juhlavarustus on useimmiten mekko. Viime aikoina kaappiin on tullut paljon hameita ja juhlavia yläosia, mutta silti helpoiten juhlaan valikoituu kumminkin mekko. Juhlamekkoja löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin. Meillä on selvästi juhlavaatteissa meneillään vähän yksinkertaisempi linja, mitään röyhelöitä tai BlingBlingiä ei taida tulla. Tai sitten tulee, jos sattuu kausi taas vaihtumaan..


Tällaisia haaveita tässä vaiheessa, luulen kuitenkin että meidän juhlakausi näyttää ihan erilaiselta, kun olen todennut omien kaappien tilanteen ja neuvotellut mahdollisista ostoista noiden käyttäjien kanssa :)
Siihen todellisuuteen palaan ehkä piankin.

Joko muilla on juhlakausi ajatuksissa?

2 kommenttia:

  1. Tyylikkäitä poimintoja, joista moni kelpaisi meillekin. Mä olen aktiivisesti yrittänyt olla bongailematta lapsille juhlavaatteita. Olen varma, että kaapista löytyy jotain sopivaa talven juhliin.

    VastaaPoista
  2. Nyt tuntuu olevan aika kivoja juttuja tarjolla..Minunkin pitäisi olla kyllä erossa kaikista bongailuista, koska kaapissa on takuulla kaikkea tarpeellista täksi talveksi. Isoveli on ainoa, jolta puuttu todennäköisesti vaatetta, siksi vähän pitää tarjontaa katsastaa..vähän on vaarallista touhua:)

    VastaaPoista