sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Viikon vermeet

Meillä on ollut kulunut viikko syyslomaviikko, me Pikkuveljen kanssa lomailtiin ihan koko viikko, muut vain torstain ja perjantain.

Koska ollaan oltu lomalla, ollaan otettu aika rennosti, vaikka melkein joka päiväksi onkin ohjelmaa löytynyt. Kun on ollut vähän rauhallisempaa, on itsekin jaksanut vähän kuvata. Niin rauhallista ei vielä ollut, että olisin kamerakaupoille edelleenkään ehtinyt (joulupukille varmaan voi jo tässä vaiheessa vinkata..), meillä meni kesällä kamera rikki ja nyt käytössä vain pieni vanha pokkari sekä kännykän kamera.

Keräsin tämän viikon puuhista ja niissä olleista vaatteista pienet kollaasit. Tässä siis meidän lomaviikko vaattein:)

Maanantaina siivottiin (Pikkuveli kyllä taisi siivota vähän joka päivä, imuri on taas pienen tauon jälkeen löytynyt ahkeraan käyttöön..) ja käytiin kaupassa.

Asuna syksyn suosikit, Mauri Kunnaksen saduista tuttu Hämähäkki Heikki -paita ja Me&I:n velourhousut.Tiistaina piti tehdä vaikka mitä, mutta ilma oli kamala ja päätettiin olla sisällä ja leikkiä junaradalla koko päivä:) Pikkuveli ei juurikaan pitä vaatteita sisällä, vaan heiluu aina kalsareissa. Koska emme lähteneet mihinkään, emme jaksaneet edes pukea (äiti taisi viettää myös pyjamapäivän..)

Kalsarit Lindexiltä :)
 
 
Keskiviikkona käytiin Äidin töissä (salaa tietysti, olinhan lomalla..) ja isovanhemmilla. Lähtö oli aamulla vähän takkuista, kun vaatteet eivät meinanneet mennä pojan päälle. Hän oli asetellut ne lattialle (mistä lienee moisen oppinutkaan..) ja piirtänyt niille pään. Herra Pallopään vaatteita ei tietysti voinut ottaa. Lopulta sovimme, että Herra Pallopää saa mennä sohvalle torkkupeiton alle nukkumaan, ja saa illalla vaatteet. Onneksi illalla Herra Pallopää oli jo unohdettu:)
 
 
Paita ja vuorilliset farkut PO.P


Torstaina käytiin taas äitin töissä ja toisilla Isovanhemmilla. Autosta löytyi sinne kesällä unohtunut Ella ja Aleksi CD. Äiti toivoo, että sitä ei olisi löytynyt. Myy myy myyrä alkaa olla turhan tuttu..
 


Asuna Villervallan tähtipaita ja GAPin collarit.


Perjantai vietettiin Leaf Arenalla hyppimässä ja pomppimassa tuttujen kanssa.


Laivapaita PO.Pin ja collarit GAPin.
 

Viikonloppuna, kun koko perhe oli kotosalla, oli puuhaa paljon ja kuvaaminen jäi vähän vähemmälle. Viikonlopun aikana ehdittiin tehdä vaikka mitä, tavata ystäviä, kannustaa isosiskoa luistelukilpailuissa, käydä Isä-Poika -luistelussa, ulkoilla ja leipoa.

Lauantaina oltiin vähän siistimmissä, Gantin rugby ja Laeon housut,
 sunnuntai aloitettiin lätkällä, joten asuna vähän rennommat Benettonin collarit ja Armanin liskopaita.
Ulkoilu hoitui Ticketin plain rainilla.
 

Nyt tuntuu, että kaivattu loma meni aivan liian nopeaan
ja lomailua voisi vielä jatkaa vaikka kuinka pitkään.
Huomenna on kuitenkin taas arki ja normaalit kuviot.
Onneksi joululomaan ei ole enää kuin 8 viikkoa:)

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti