perjantai 12. syyskuuta 2014

Friendtexillä kylässä

Onpas ollut hulinaviikko, onneksi on viikonloppu! Kuluneen viikon normikaaoksen ja hulinan joukkoon mahtui onneksi vähän ihaniakin juttuja. Ehdottomasti ihanin ja virkistävin oli torstai illan ihana kyläilyreissu. Villa Puomin ihana Hanna kutsui Åblogilaiset kylään Friendtexin konttorille tututumaan uusiin syysihanuuksiin.


Saimme äärettömän lämpimän vastaanoton ja meitä hemmoteltiin pitkin iltaa herkullisella ruualla, hyvällä seuralla ja upealla muodilla. Hanna sekä Friendtexin Kira esittelivät Friendtexin uutta mallistoa, kertoivat vinkkejä pukeutumiseen ja stailasivat meitä illan aikana todella ammattitaidolla ja aika moni (minä mukaan lukien) lähti illan päätteeksi kotiin kassien ja pussien ja uusien inspiraatioiden kanssa.

 
Luulenpa, että joku muukin, kuin minä iltaan osallistuneista katselee vaatekaappiaan uusin silmin. Saimme ammattilaisilta hyviä vinkkejä, miten oman vaatekaapin saa toimimaan. Ainakin itselleni neuvot tulivat tarpeeseen ja menevät heti käyttöön, kunhan viikosta toivutaan. Värikoodaus kaapista jo löytyy, mutta muuta järjestystä ja ideaa ei sitten olekaan.
 



Kauniiden vaatteiden lisäksi illan aikana oli mukava ihastella ihanaa miljöötä ja kauniita esillepanoja. Olisi aivan ihanaa työskennellä noin inspiroivassa ympäristössä! Saimme myös kuulla, että Friendtexiltä on syksyn aikana tulossa oma sisustusmallisto! Pieniä vilauksia siitä näimme ja voin kertoa, että upealta näytti. Innolla jään odottelemaan sitä!

 
Friendtex on minulle tuttu merkki monen vuoden takaa, täällä blogissakin olen ainakin merkin housuista joskus tainnut kirjoitella. Tuttuni toimi pitkään Friendtexin jälleenmyyjänä ja ostin kaikki housuni häneltä. Tuttuni lopetettua jälleenmyyjänä piti löytää muita housuja, mutta välillä olen edelleen kaipaillut Friendtexin mallistoja.
 
 
Nyt jälleenkohtaaminen Friendtexin kanssa oli todella mieluinen. Housujen sovittaminen on sen verran aikaavievää puuhaa, etten illan aikana siihen ryhtynyt, vaan palaan Hannan käsittelyyn lähiaikoina. Housumalleja näytti olevan tosi paljon ja tosi kivoja!
 
 
Kaikista muista ihanuuksista puhumattakaan. Malliston värit olivat juuri minun näköisiäni, murrettuja ja rauhallisia. Kuitenkin sillä pienellä kivalla twistillä, mitä minusta vaate aina kaipaa.
 

Hanna ja Kira osasivat stailata meitä todella ammattitaitoisesti ja saivat huomaamaan, että sama vaate käy helposti sekä arkeen että juhlaan, kun asustus ja esim. alaosa vaihtuu. Tässä minulla itselläni on selkeä kehityskohde.


En muistanut, että Friendtexillä on myös oma kenkämallisto ja se aiheutti minussa kyllä ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Pehmeää, laadukasta nahkaa, klassisia malleja ihania värejä..


Olen ollut tähän asti ihan kesämoodissa vaatetuksen suhteen, mutta nyt torstai-illan jälkeen mielessä on pyörinyt jo syksyvaatteet ja vaatekaapin päivitys. Myös  must have -listaan tuli monta juttua, mutta koitan nyt ensin Hannan neuvojen mukaan inventoida omaa kaappia, ennen uusien ostamista. Vaikka vähän torstaina sorruinkin..
   

  Äidin vaatejuttuja taitaa olla siis tulossa jatkossa lisää..


Ihania juttuja on tiedossa viikonlopullekin, niistä lisää myöhemmin, nyt menen laittamaan posuunniskaa uuniin, huomenna syödään ystävien kanssa hamppareita ;)

Ihanaa viikonloppua!
 

23 kommenttia:

  1. Teillä kuulostaa olleen aivan täydellinen ilta <3 Harmi etten päässytkään paikalle, toivottavasti ensi kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä aivan mahtava ilta, Laura! Tosi harmi, etten päässyt paikalle, mutta eiköhän uusia kivoja juttuja vielä tule:)

      Poista
  2. Oli kyllä kiva ilta - ja hauska tavata kaikkia teitä!
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana tapahtuma teillä ollut siellä, olisipa meilläkin Oulussa. Ihania vinkkejä pukeutumiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan superkiva ilta, todella inspiroiva. Saimme todellakin kullanarvoisia vinkkejä pukeutumiseen ja saimme nauttia ihanasta syysmuodista.

      Poista
  4. Ilta antoi hurjasti inspiraatiota pukeutumiseen. Omat vaatteet ovat ainakin minulla olleet ne kaikkein viimeisenä tärkeysjärjestyksessä tulevat, mutta nyt on uutta mielenkiintoa lähteä kehittämään sitäkin puolta. Ja voi mikä piristysruiske tuo ilta oli, kaikinpuolin. Touhukasta ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihania ideoita saimme, minulla vähän sama juttu, aina kaikki muu menee ohi. Jos nyt vaikka välillä koittaisi satsata vähän itseenkin. Ja aloitus kyllä pitää tehdä Hannan ohjeiden mukaan sieltä oman vaatekaapin kätköistä;) Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia, tässähän iskee shoppailuhimotus. <3

    Kaunista viikonloppua!

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, puitteet ja vaatteet olivat niin ihania, että ei siinä oikein huonoja kuvia voi tullakaan;)
      Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  6. Kiitos vielä seurasta, ilta oli vallan ihana! + oli kiva tietää, että täällä susirajalla bloggaa muitakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ihanasta seurasta, on tosiaan aika hauskaa, että täällä susirajalla ollaan näin aktiivisia;)

      Poista
  7. Friendtex on minulle ihan tuntematon, kivojen perusteella näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Friendtex on ollut housuissa oma suosikkini jo kauan ja muutakin on matkan varrella tunnut ostettua Minusta kivoja, trendikkäitä, mutta kuitenkin passeleita vähän tällaiselle ei-enää-niin-nuorelle:) Kannattaa tutustua nettisivuihin ja katsoa, mistä löytyy lähin myyjä.

      Poista
  8. Minäkään en ole koskaan törmännyt Friendtexiin, mutta kivannäköisiä vaatteita oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä taidetaan pääasiassa myydä kotimyyntinä. Minusta kyllä todella tutustumisen arvoisia!

      Poista
  9. Oi upeaa, mitkä kauniit kuvat ja tunnelmat sait talletettua illastamme! Lämmin kiitos Sinulle, oli tosi kiva tutustua! Aivan ihana ja energinen naisjoukko meillä. Odotan oikein seuraavaa yhteistä tapaamista. Lämpimin kiitoksin

    VastaaPoista
  10. Viesti lähti ennen aikojaan... halusin vielä sanoa, että hymyilyttää vieläkin ihana iltamme! Kaunista syksyä! t; Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, olit kyllä järjestänyt aivan ihana puitteet meille! Oli todella ilo tutustua sinuun ♥
      Meillä on kyllä todella kiva porukka, samoin innolla odotan jo seuraavaa tapaamista.
      Ja Anu taisikin asiasta jo mainita, keittojen reseptit voidaan mieluusti myös ottaa;)
      Ihanaa alkanutta viikoa Sinulle!

      Poista
  11. Oi, olen ihaillut merkin vaatteita, sitten unohdin koko jutun. Nyt täytyy taas katsastaa ne uudelleen! Ovat kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle oli käynyt vähän samalla tavalla, olin melkein unohtanut koko merkin, kun ystävättäreni ei näitä enää myynyt. Nyt on taas muistissa ja eipä taida vähään aikaan unohtuakaan, sen verran kivalta näyttivät!

      Poista
  12. Heippa Riikka, kiitos ihanasta seurasta <3
    Friendtexin kauden mallisto lumosi minutkin täysin.
    Hanna ja Kira ovat oman alansa huippuja, oli
    ihana kuulla heidän muotivinkkejään ja sovittaa
    kauniita asukokonaisuuksia. Ties mitä tyylilyylejä
    meistä vielä kuoriutuukaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ihanan aurinkoisesta seurasta Teija! Meillä oli kyllä mahtava ilta ja erityisesti mahtavat emännät!
      Ja hei, sinun ei kyllä enää mitään tyylilyyliä tarvitse odotella, olet kyllä aivan upea ja tyylikäs jo valmiiksi!

      Poista