maanantai 15. syyskuuta 2014

Shoppailua kotisohvalla

Sunnuntaina oli vähän normaalista poikkeava päivä. Olin kutsunut tuvan täyteen ihania naisia. Kutsun syykin oli ihana, Zelected By House eli  ZBH -sisustuskutsut.


Olen ollut kerran elämässäni sisustuskutsuilla, mutta en ole koskaan ajatellut sellaisia itse pitäväni. Meillä on niin tylsä ja tavallinen koti, että jotenkin ajattelin, että ihanat tuotteet menettävät hohtonsa meidän tavaroiden keskellä. Kun kuulin, että ihana Ystäväni Heidi aloitti nyt syksyllä ZBH -myyjänä, menin heti nettiin tutustumaan katalogiin ja ihastuin tuotteisiin heti. Ja tottakai lupasin pitää kutsutkin.  


Heidi tuli sunnuntaina hyvissä ajoin mukanaan aikamoinen kasa ihania tavaroita ja hetken kuluttua olohuoneemme näytti ihan toiselta. Mukana oli vaikka mitä ihanaa, tyynyjä ja muita tekstiilejä ja paljon pientavaraa, kuten lyhtyjä ja astioita.


Tuotteiden värimaailma on aivan ihana, vaaleaa, beigeä, harmaata. Sopii meidän olohuoneeseen kuin nakutettu. Ja taitaa sopia aika monen muunkin makuun ja kotiin.

 
Tuotteiden laatu vaikutti hyvältä ja hinnat todella kivoilta. Esimerkiksi vieraiden joukossa suosikiksi nousseet tyynypäälliset maksavat vain 22,90e.
 
 
Kuoseja oli klassisesta tähdestä rokimpaan luurankopäähän ja kaikkea siltä väliltä. Esimerkiksi eläinkuoseja oli useita ja vaikka en niistä muuten kamalasti tykkääkään, kun tuota tyynykasaa sohvallamme katsoo, voisin sellaisetkin meille ottaa. Olohuoneemme näytti tavaroilla stailattuna niin kivalta ja kutsuvalta, että olisin voinut ne hyvin antaa tuohon jäädä. Sanoinkin ystävättärelleni, että minua ei ollenkaan haittaa, vaikka hän ei jaksakaan pakata tavaroitaan enää mukaansa:)
 

Muutenkin sisustustavaroiden kotikutsut ovat aika kiva juttu. Tavaroita pääsee kunnolla hiplailemaan, mallailemaan ja sovittelemaan erilaisiin paikkoihin.


Ehdin ennen vieraiden tuloa napsia muutamia kuvia ihanista tuotteista, mutta enemmänkin olisin voinut filmailla. En älynnyt ottaa yhtään kuvaa olohuoneemme kokonaisuudesta "stailattuna", ilme kyllä oli ihan erilainen kuin normaalisti. ZBH:n nettisivuilla on tuotekuvasto selattavissa, kannattaa käydä kurkkimassa mitä ihanuuksia sieltä löytyy!
 

Jos haluat pitää kutsut täällä Turun seudulla tai tilata tuotteita , voi ystäväni Facebook -sivujen kautta laittaa hänelle viestiä. Ja kannattaa muutenkin tykätä sivuista, niin saat uusimmat päivitykset ja tietoja uutuuksista. Ainakin jouluksi on tulossa lisää ihanuuksia! 


Vieraita oli reilu kymmenkunta, joten minun aikani meni kyllä kokonaan kuulumisia vaihdellessa ja tarjoilujen perään katsoessa. Oma tilaukseni oli siis aika laiha tällä kertaa. Onneksi kollegani varasi omat kutsut loppusyksyyn, jos sitten pääsisin vaikka oikein kunnolla juttuja pyörittelemään ja tilaamaankin.



 Neiti sairastui kuumeeseen sopivasti lauantaina, ja vähän jo mietin koko kutsujen perumista. Päätimme kuitenkin pitää kutsut ja tarjoilut olivat aika basic-linjalla, mutakakkua, porkkanapiirakkaa, omenapaistosta, kinkkupiirakkaa ja ruisnappeja katkarapuaiolilla.


Onkos muilla kokemusta ZBH -kutsuista
tai muista sisustuskutsuista?

10 kommenttia:

  1. ZbH:t ovat jo varattuna minullekin. Nuo tuotteet ovat vaan niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ZbH:t ovat kyllä aivan superihania! Toivottavasti pääsemme vilkaisemaan sitten, millaiseksi teidän koti stailautui näillä ihanuuksilla;)

      Poista
  2. Höpö höpö, ei teidän koti näytä tylsältä, mut tiedän fiiliksen, itsestäki tuntuu että meillä on ihana kamala ja tylsä koti. Muiden kodit näyttää aina niin IHANILTA. Kutsuja on ihana pitää, täällä yks kutsuintoilija plus kierrän itse pitämässä kosmetikka/hyvinovinti kutsuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Nanni, olet ihana;) Kyllä se oma koti vaan aina näyttää jotenkin niin kulahtaneelta! Minä olen ollut vähän huono näissä kotikutsuissa, mutta vähän alkaa kelkka kääntyä tässäkin asiassa. Ai sinulla oin sellainen kiva harrastus, niin vähän olen blogistasi ymmärtänytkin;)

      Poista
  3. Ihania tuotteita. Järjestin ZBH-kutsut viime syksynä. Ne oli ensimmäiset, ja todella kiva fiilis jäi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ZbH -tuotteet ovat kyllä aivan ihania. Ja samanlainen kiva fiilis itsellekin jäi, vaikka olen vähän kotikutsuja vastaa aiemmin ollutkin. Ei tainnut siis jäädä viimeiseksiainakaan täällä!

      Poista
  4. Jos haluat tutustua upeaanZBH syysmallistoon, niin tulen mielelläni pitämään kutsut kotiisi. Tavoitat minut helpoimmin sähköpostitse heidi.lindroos-kantonen@zbh.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi vielä kovasti ihanista kutsuista! Eiköhän oteta uusiksi viimeistään keväällä :)

      Poista
  5. Hei käsittämätöntä, itsekin postasin just tänään sisustuskutsuista :) Tosin Mari oli siis pitämässä mulla living&roomit. Kauniilta näyttää myös sun kutsujen tuotteet :) Sama juttu kävi meilläkin, O sairastu kuumeeseen just ennen kutsuja, mut pidettiin kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Syksy taitaa olla kutsujen sesonkiaikaa;) En olekaan ollut koskaan Living&Roomin kutsuilla, pitääkin kurkkia valikoimaa. Voi, toivottavasti teillä ollaan jo terveitä, nyt on tosi paljon tauteja liikkeellä:(

      Poista