keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Karmivan hauskoja puuhia

Meillä on viikonloppuna tiedossa kahdet Halloweenjuhlat, perjantaina talo pelmahtaa täyteen eskarilaisia pikkuhirviöitä, zombeja ja mitä niitä nyt onkaan. Sunnuntaina karmiva ja mitä todennäköisimmin hurjasti kirkuva esiteini-noitalauma valtaa vielä illalla talon hetkeksi. Hui!



Kumpikin innokas Halloween -juhlija on ollut kovin innoissaan järjestämässä juhlia ja viime viikonlopusta asti tällä on häärätty jos jonkinlaista. Ollaan askarreltu teemaan sopivia koristeita, suunniteltu ruokalistaa ja nyt viikolla jo vähän kokkailtukin.



Ihanaa katsoa molempien intoa ja osallistumista hommaan. Maanantaina toukkamuhennos (myös riisimurosuklaaksi kutsuttu..) valmistui juhlanjärjestäjien sopuisana yhteistyönä, minulle jäi ainoastaan sotkujen siivoaminen.



 
 

Kaupoista saa nyt jos jonkinlaista Halloween -krääsää ja koristetta, mutta koska en erityisemmin tykkää mistään kertakäyttöisistä muovihärpäkkeistä, päätimme (tai oikeammin minä päätin), että Halloweenjuhlat saa pitää sillä ehdolla, että itse osallistuu juhlien järjestämiseen askartelemalla ja ideoimalla hauskoja juttuja, eikä mangu ihan kaikkea kaupasta valmiina. Ainakin tähän asti ollaan tässä onnistuttu ja kivoja juttuja ollaankin minusta keksitty ja toteutettu.



Nyt jatkamme valmistautumista hyytävän jännään viikonloppuun,
palataan juhlien jälkeen tunnelmiin!

10 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta!! Minulla meinaa aika loppua kesken, niin ja mielikuvitus myös.. Olisi ihana askarrella kaikkea, mutta taitaa sittenkin jäädä nyt aika vähiin.. Toukkamuhennos oli tosi hyvä vinkki! Kiitos! Ja hauskoja kemuja teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, lapsilla on ainakin ollut hauskaa;) Ei täälläkään ole mitään aikaa tai mielikuvistusta liiemmin ollut matkassa, aika perusjutuilla mennään. Olisi tosi ihana ehtiä askarrella kaikkea kivaa, mutta tuntuu, että aika vaan katoaa jonnekin! Toukkamuhennos oli ainakin pikkupoikien suosikki;)
      Kiitos, mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!

      Poista
  2. Ihanat pikku kokkailijat!♥

    Hey, onni suosi sua Fredrikson-arvonnassa! Kiitos mieheni, joka valkkasi voittajaksi randomisti numerolla 11 kommentoineen :) Laitatko sun osoitetiedot mulle teijapk a netti.fi, niin välitän tiedon eteenpäin Ratkiriemuun.

    Mukavia karmivia juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) Kiitos!
      Voi ihanaa, avontavoitto! Mahtavaa! Kiitokset miehelle, hyvän valinnan teki :) Laitan tiedot tulemaan pikimmiten!
      Kiitos, ekat juhlat takana ja aika karmivat kyllä oli;)

      Poista
  3. Hauskoja kurpitsajuhlia! Toukkamuhennos näyttää kerrassaan mielenkiintoiselta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sinne myös ihanaa viikonloppua!
      Toukkamuhennos oli suksee poikien juhlissa;)

      Poista
  4. Teillähän on vauhdikas viikonloppu! Ihanaa kun lapset ovat noin täpinöissään järkkäilemässä juhlia ja vielä itse mukana valmisteluissakin. Pitäkäähän kivat tuplajuhlat! Toivottavasti et näe painajaisia kun vietät viikonlopun noin hurjassa seurassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) Juu, vähän tuntuu olevan jopa liian vauhdikas, toiset juhlat nyt takana ja olen jo aivan poikki..:) Lapset kyllä osallistuivat kiitettävästi valmisteluihin, mikä tosi ihanaa!
      Painajaisia taisi jo tulla, pojilla oli aika kova meno..
      Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne myös!

      Poista
  5. Oi ihania juhlia teille!!! Lapsistä näkee niin hyvin, kuinka innoissaan ne on Halloween menosta :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, lapset todella ovat innoissaan.
      Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne!

      Poista