lauantai 25. lokakuuta 2014

Pakkaselta pelastetut

Onpas ollut jotenkin merkillinen syksy! Eletään jo lokakuun loppua ja vasta tällä viikolla pistin kesäkukat ruukuista kellariin pakkasta pakoon, odottamaan ensi kesää. Kukat olivat vielä täydessä iskussa, pelargoniat kukkivat täysillä ja uusia nuppuja oli vielä vaikka kuinka.


En raaskinut kukkivia ihanuuksia kellarin pimeyteen viedä, joten napsin niistä osan maljakkoon. Toivottavasti kaikki nuput aukeavat ♥


Mamma toi viime viikonloppuna omasta puutarhastaan muitakin myöhäisiä kukkijoita, syysasteria ja isomaksaruohoa. Kimppu on edelleen ihan, joten tällä viikolla ei tarvinnut käydä ollenkaan perjantaikimppua ostamassa. Hain ainoastaan ulkoruukkuihin uutta, talvisempaa täytettä.


Ihanaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

  1. Siellä on saatu nauttia pitkään kesäkukista. Ehkä talvikin tuntuu sitten lyhyemmältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä ollut ihan poikkeuksellinen syksy, tänään istuttelin vielä kukkasipuleita, asteita oli +10! Toivotaan, että talvi on tosiaan lyhyempi, en kovasti pidä kylmästä:)

      Poista
  2. Tosi kaunis toi ekan kuvan asetelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tykkään itsekin siitä. Pelargoniat ovat kauniita.

      Poista
  3. Ihania kuvia!!!! Muutenkin aikas mukava ja raikas blogi sulla. :)

    VastaaPoista
  4. Aika erikoinen syksy, kun kukat jaksavat kukkia aina vaan!
    Itsekin poimin kimpun lupiineja muutama viikko sitten,
    aika hassua, eikös?
    Nuo pelargonit ovat suloisen värisiä, rakastan noita
    mummolan ikkunalaudoilta tuttuja kaunokaisia.

    Suloista sunnuntaita Riikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin aika erikoinen! taisit lupiineista mainitakin, onhan se aika hassua, että ollaan kohta joulussa ja maljakkoon saa vielä kesäkukkia!
      Pelargoniat ovat minustakin tosi kauniita. Sisäkukkina niitä itselle en osaa ajatella kuin näin maljakossa, ulkona meillä niitä on sen sijaan aina ollut.
      Ihanaa sunnuntai-iltaa myös sinulle ♥

      Poista
  5. Onpa pitkään kukkivia kukkia. Omat paleltuneet reppanat saisi jo siivota penkeistä pois mutta jostain syystä tää syksy mulla menee niin laiskaillessa ettei mitään tolkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on kyllä ollut ihmeen kukkivia kukkia täällä. Ilma on ollut niin lämmintä, että ei ole pakkanen vielä kukkijoita hätyytellyt.

      Poista
  6. Heh just katselin takapuhalla viruvaa Markettaparkaa. Täytys heittää roskiin. ihme että sulla on pysynyt noin kauniina kukkaset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Täällä on ollut poikkeuksellisen lämmintä ja kukat terassilla suojaisessa paikassa. Ihmeen pitkään ne kyllä kestivät kauniina. Nyt ulos jätetyt ovat kyllä ihan kuolleita jo ;)

      Poista