keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Syksyn värejä

Täällä ollaan ihan lomalla ja vielä enemmän maalissa ;)


Tänään on maalit saatu Neidin huoneen seinään ja kivalta näyttää. Instassa vilahtikin jo, millaiseen väriin päädyimme, valinta oli Neidin ihan oma ja miellyttää kyllä äidin silmää!


Palaan remontin lopputulokseen, kunhan saadaan homma kokonaan valmiiksi. Vielä pitää saada listat takaisin seinään (sen mies ystävällisesti lupasi tehdä) ja laittaa huonekalut uusille paikoilleen. Aikamoiset suunnitelmat Neidillä on, katsotaan, kuinka ne saadaan toteutumaan;)


Olen maalausprojektin vuoksi kökötellyt koko alkuviikon tiiviisti sisällä, vaikka ulkona onkin ihanan kaunis ja värikäs syksy. Vähän syksyn värejä sentään löytyy sisältä, viime viikonloppuna miehen tuoma kukkakimppu oli ihana syksyisen värinen. Osa kimpun kukista lakastui harmillisen nopsaan ja loput laitoin taas pieniin vaaseihin olohuoneen pöytää koristamaan.
 

Kaveriksi ostin ihanaa pistaasinoksaa, joka on ollut yksi syksyn suosikki, kiitos Hannan, joka siitä vinkkasi ;)

 
Loppuviikosta olisi tarkoitus vähän ulkoilla ja nauttia syksyn väreistä, kun koululaisetkin lomailevat. Haaveissani olisi löytää vielä kauniita vaahteranlehtiä ja saada niistä tehtyä uusi ovikranssi aikoja sitten nääkähtäneen pihjalamarjakranssin tilalle.



 Lomaillaanko teillä?



Ihanaa loppuviikkoa kaikille!





18 kommenttia:

  1. Syksyn värit ovat kauniita, pidän hirmuisesti tästä vuodenajasta ja siksi on mukavaa pitää miniloma lasten kanssa... muutamaksi päiväksi pois kotoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyn värit ovat tosiaan todella kauniita, se onkin ainoa asia, mistä pidän syksyssä;) Olen enemmänkin kesäihminen. Toivottavasti teillä on ihana loma!

      Poista
  2. Kaunista. Ai se olikin pistaasia. Katselin ensin, että siinä olisi puolukanvarpuja. :) Meillä tiedossa miniloma mummulassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pistaasi näyttää vähän puolukalta tosiaan. Minulle aika uusi tuttavuus ja tykkään kovasti!
      Ihanaa lomaa teillekin!

      Poista
  3. Syyslomaa puuhaillen yhtä sun toista, mikä arjessa mahdotonta. ;) Hyviä lomaoloja! Kauniin hehkeät värit kuvissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, syksyn värit ovat ihania!
      Syysloma on todella ihana hengähdys arjen kiireistä, ehtii tehdä todella juuri sellaisia asioita, jotka muuten jäävät roikkumaan.
      Ihanaa loppulomaa myös sinne!

      Poista
  4. Täällä alkaa loma huomenna eli ensi viikko lomaillaan jeee. Odotan innolla rempan jälkeisiä kuvia. Voi ku ihania kukkia. Pitäisiköhän itselläkin hakea loman kunniaksi syyskukkasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, teillä on siis koko loma vielä edessä, täällä alkaa olla jo lopuillaan:( Nauttikaa loman kiireettömyydestä!
      Kukat on ihania, minun päivääni ne piristävät aina:)

      Poista
  5. Oi miten kauniita kuvia ja mitkä värit. Kyllä täällä lomaillaan. .<3

    Iloisin terkuin Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, syksyiset värit ovat todella ihania!
      Mukavaa lomaa teille myös!

      Poista
  6. Ihania pistaasinoksia <3 Minullakin on nyt samanmoista maljakossa,
    Hanna toi tullessaan. Niistä tuli heti lemppareitani,
    rakastan lehtien raikkaan vihreää sävyä.

    Leppoisaa syyslomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivätkös olekin aivan ihania nuo pistaasit!! Olen niihin ihan rakastunut, olen hakenut niitä jo useampana viikkona Ukko-Pekan kukkakaupasta;)
      Ihanaa loppulomaa myös sinne ♥

      Poista
  7. Pistaasien myynti-indeksit taisivat lähteä lentoon tyyli-iltamme jälkeen, sillä minullakin oli niitä jo kerran - ihastuin aivan täydellisesti ;) Ihanat syksyn kukat sinulla. Täälläkin lomaillaan, virallisesti vielä huominen päivä ja sitten viikonlopun viettoon. Mukavaa alkavaa viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Pistaasit aiheuttivat minussakin heti ihastumisen ja taitaa olla Naantalissa kova menekki niillä;) NE ovat sellaisenaan ihania ja täydentävät kivasti myös muita kukkia.
      Mukavaa viikonloppua myös teille, toivottavasti loma oli onnistunut!

      Poista
  8. Onpa kiinnostava tuo pistaasi. Sitä en ole aikaisemmin kokeillutkaan. Täällä on tehty myös syyskranssia oveen, ja siitä onkin tulossa postaus :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistaasi on tosi ihana, sitä saa (ainakin täällä) kukka-kauoasta ihan irrallisina oksina ja yksikin oksa on jo sellaisenaan tosi näyttävä.
      Oi, odotan innolla, millainen kranssi siellä on tehty, minulla on omani vielä vähän vaiheessa, lehdet on kerätty, mutta itse kranssin teko on vielä aloittamatta;)
      Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  9. Pitääpä kipaista jossakin vaiheessa siis pistaasia tännekin! Ihanat kuvat, ihanaa viikonvaihdetta samaten♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistaasi on ihanaa, säilyykin kivan pitkään maljakossa, kannattaa kyllä hankkia pieneksi viikonlopun piristykseksi:)

      Poista