sunnuntai 26. lokakuuta 2014

ZBH:n tähdet

Kävin eilen ystäväni Heidin luona tutustumassa Zelected By Houzen uunituoreeseen joulumallistoon, ihania juttujahan siellä tietysti oli ja pieni tilauskin tietysti lähti menemään. Niihin palaan sitten, kun olen ne tänne kotiin saanut. Kameraa minulla ei harmillisesti mukana ollut, mutta täältä löytyy uusin joulukuvasto, josta näkee uusimmat ihanuudet.


 Tajusin myös samalla, että enhän ole täällä vielä esitellyt ollenkaan ostoksiani omilta syyskuisilta kutsuiltanikaan, vaikka niihin lupasin palata. Tässä siis pari kuvaa meille valikoituneista jutuista, aika tähtivoittoista näyttää olevan. Toki vähän tupsuakin tuli ;)


Tähtityynyt olivat omien kutsujeni ehdoton hittituote ja niitä tuli myös meille, tottakai. Tähtiä meillä on aina ollut enemmän tai vähemmän, mutta nämä taas vähän eri tyylisiä ja ennen kaikkea ihana värisiä.

 
Pöydän olisin voinut ehkä pyyhkiä ennen kuvausta..

Suurin ihastukseni tämän kattolampun ohella oli kutsuilla messinkiset tähtikynttilänjalat vai olisivatkohan nuo kyntteliköt. Kattolamppua meille ei tullut omilta kutsuilta eikä vielä eilenkään, mutta kovasti se kutkuttaisi.. Paikkakin olisi jo katsottuna valmiiksi.

 
Kuva lainattu ZBH:n kuvastosta
 
Väriltään tähtikyntteliköt eivät ehkä ole täysin napit tähän olohuoneemme pöydälle, ajatuksena olikin viedä ne yläkerran pikkuhyllyille ainakin nyt syksyn ajaksi. Jouluksi varmaan pääsevät taas alakertaan paraatipaikalle.


Tähtiä valikoitui myös keittiöön keittiöpyyhkeen muodossa. Ne ovat olleet sen verran ahkerassa käytössä jo, että olivat tänään pesukoneessa, eli niistä kuvia ehkä myöhemmin.



Onkos muilla löytynyt  suosikkeja ZBH:n valikoimasta?


10 kommenttia:

  1. Hei Riikka, En ole tutustunut vielä kuvastoon, mutta kiitos linkistä. Kaunista, tyylikästä tähtien olohuoneessa! Ja aiva ihanat tupsut!! Tunnelmallista syysviikkoa, kohti kuun vaihdetta! terkuin, Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ZBH oli minullekin ennen tätä syksyä vieras, nyt kiitos Heidin, olen siihen kovasti ihastunut;) Tähdet iskevät minuun kai aina..:) Ja samoin nuo tupsut.
      Tarvitsisin kyllä kuitenkin sinua tänne vähän stailausapuun, jotta kokonaisuus tulisi vielä tyylikkääksi;)
      Tunnelmallista viikkoa sinulle myös Hanna, meillä on tiedossa lasten halloweenjuhlia;)

      Poista
  2. Kivan ajattomia juttuja vaikka olisikin joulumallistoa mutta minustahan noita tähtityynyjä voi pitää esillä ihan aina, eikö? Tosi kivat tyynyt ja ostokset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajaton on kyllä todella sana, joka minustakin kuvaa hyvin noita ZBH:n juttuja. Tähdet olivat jo ihan syksymallistosta, mutta sopivat tottakai joulunakin.

      Poista
  3. Voi kuinka ihania juttuja! Merkki ei ennestään juuri tuttu tänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin ihania! ZBH taitaa olla aika uusi vielä Suomessa.

      Poista
  4. Ihana tuo kattolamppu. Minkähän kokoinen se on? Sopisi tyyliltään meidän sisääntuloverannelle, mutta tarvittaisiin kaksi :)
    Ps. Teillä on kaunis koti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattolamppu on kyllä aivan ihana! Esittelijällä ei ollut mallia lampusta, siksi en vielä uskaltautunut ostamaan. Tuossa kuvassa näkyy mittoja, mutta en ole varma, onko mitat tuon lappuosan, vai miten ne on mitattu... noilla mitoilla olisi juuri passeli meidän eteiseen, sinne tarvitaan myös pari;)
      Kiitos Minna ♥

      Poista
  5. Voi miten kaunista! Ja ihana tuo lamppu!!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura ♥ Lamput ovat kyllä tosi kivat, olisi vaan kiva nähdä ne livenä ennen ostopäätöstä;)

      Poista