sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Hinnoittelupolitiikkaa

Täällä on loma virallisesti startattu ja TO DO -listaa kirjoitettu. Siihen palaan myöhemmin. Nyt tarvitsisin kuitenkin apua ja teidän mielipiteitänne kirpparihinnoitteluun. 


 Olen kevään aikana kerännyt lasten pieneksi jääneitä vaatteita vaatehuoneen nurkkaan ja nyt pitäisi nurkka saada tyhjäksi ennenkuin pääsen KonMari -projekissani etenemään. Varasin kirppispöydän Pikku Siilistä tulevaksi viikoksi. Vaatepino on aikamoinen ja siitä olisi kyllä toiveena ihan oikeasti päästä eroon. 


Olen jonkin verran Facebookin kirppiksillä kevään aikana erityisesti vähän arvokkaampaa merkkivaatetta myynyt, mutta nuo perus/arkivaatteet on nyt ongelma. En ole itse ehtinyt kirppareita pitkään aikaan kierrellä, eikä minulla ole mitään hajua, millaisia summia noista perusvaatteista voisi pyytää. Tässä vähän esimerkkejä, mitä pinoista löytyy. 


Paitapuseroja


Huppareita ja fleeecejä


T-paitoja ja trikoopaitoja


Shortseja ja housuja


Ja vähän pelejä ja kirjojakin on hyllyistä karsittu.

Saisiko teistä apua, 
millaista tavaraa kirpparilla liikkuu 
ja mitä näistä kehtaa pyytää? 

Vaatteet ovat siistejä, tahrattomia ja ehjiä, samoin pelit ja kirjat. 
Rikkinäiset ja likaiset on laitettu kierrätykseen. 

Ihan mahtavaa, 
jos jollain olisi Pikku Siilissä 
myymisestä tai ostamisesta kokemusta :)


5 kommenttia:

 1. Hinnoittele sen mukaan, mitä itse maksaisit :) Se on mun mielestä paras vinkki. Silloin ei harmita, että menis liian halvalla tai että tuli hinnoiteltua liian paljon. Jos jää käsiin, niin sitten vain tuote ja ostaja ei kohdanneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titti kommentistasi, näin vähän itsekin ajattelin ja sillä ajatuksella hinnoittelin. Nyt vaan vielä kaman kärrääminen j apeukut pystyy, että jotain menee, että kaikkea ei tarvitse kotiin roudata :)

   Poista
 2. Kaveri oli just saanu pikku siilistä viikossa reilu 200 euroo. Myi kylläkin vauvojen ja pienten lasten vaatteita, mut oli kuitenkin tavara liikkunut.
  Jos sulla on myytävänä 120cm vaatteita, niin kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, aikamoinen summa! Ihan tuollaista ei taida olla minull eluvassa, jos nyt jotain saisi paikkamasun päälle, olisin tyytyväinen :) 120cm vaatetta löytyy, osan vein myyntiin, osa on täällä kotona edelleen, sovitaan treffit, niin tulet katsomaan!

   Poista