sunnuntai 7. elokuuta 2016

Tavarat kiertoon [KonMari]

Täällä keväällä alkanut KonMari -projekti on edelleen hyvässä vauhdissa ja monta kategoriaa olen saanut jo selätettyä. Paljon tavaraa on tästä huushollista lähtenyt ihan selkeästi roskikseen, mutta tosi paljon kierrätykseen. 


Joitakin juttuja olen Facebookin kirppareilla myynyt, mutta suurin osa sellaisesta tavarasta, jota olen ajatellut myydä on tuolla kodinhoitohuoneessa odottamassa kirppistelyä. 


Eikä ihan mitä tahansa kirppistelyä, vaan ensi viikonloppuna (su 14.8.) jo kolmatta kertaa järjestettävään Åblogien kirppistapahtumaan. 


Sieltä löytyy kaikkea mahtavaa aarretta kaappien kätköistä, myös minun KonMarituksiani, kannattaa ehdottomasti tulla! Tarkempaa tietoa ja varmaankin myös paljastuksia tulevista aarteista löytyy viikon aikana sekä täältä blogista, blogin facebooksivuilta, että muiden Åblogien postauksista. 

Ja tietysti luonnollisesti kirppistapahtuman omilta facebooksivuilta

Pysykäähän kuulolla!


Viime vuonna en päässyt rippijuhlien (taisivat olla ne kesän kahdeksannet) vuoksi paikalle, edellisvuonna olin. Molemmilla kerroilla tapahtuma on ollut huippusuosittu, paikalla on ollut useita tuhansia ihmisiä ja tunnelma mukava.


Olisi tosi mukava nähdä Sinut paikalla sunnuntaina, 
tulethan?

4 kommenttia:

  1. Tulisin, jos olisin yhtään lähempänä! Ja voi, miten itsekin kaipaisin juuri samanlaista paikkaa, jossa voisin myydä ihan sekalaista tavaraa ilman tätä nykyistä järkyttävän työlästä prosessia, jossa kaikki pitää etukäteen luetteloida ja hinnoitella ja laputtaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkuun kannattaa kyllä tulla vähän kauempaakin, varsinkin nyt viikonloppuna :) Tälainen perinteinen kirppistapahtuma on kyllä minustakin mukava juuri tuon hinnoittelurumban ja muun säätämisen suhteen. Ja plussana paikanpäällä on hyvä tunnelma ja mukavia ihmisiä :)

      Poista